Top 10 cele mai bune culori profesionale ale părului după recenzii

În fiecare an, o nouă modă pentru culoarea părului se schimbă și creează, apar multe tehnici de vopsire care fac femeile să experimenteze cu imaginea lor. Pentru ca procedura să fie sigură, precum și pentru a produce un efect, este necesar să alegeți cei mai buni coloranți de păr, cu o compoziție și consistență bună. Acestea vor proteja buclele de fragilitate, secțiune transversală, alte deteriorări, le va oferi culoarea perfectă.

Vopseaua de păr, ce companie este mai bine să aleagă

Vopseaua profesională pentru vopsirea ondulării este produsă de companii de încredere, bine cunoscute, despre care trebuie să știți. Branduri care produc cele mai bune vopsele pentru păr:

 • Garnier. Producătorul creează vopsele puternice, rezistente, care nu strică buclele, le afectează ușor structura. Linia de produse a mărcii este cât se poate de diversă.
 • Londa. O companie de cosmetice pentru păr care se potrivește femeilor de toate vârstele. Compoziția produsului este naturală, fără componente chimice dăunătoare.
 • Palet. Brandul oferă diverse nuanțe de vopsea care asigură îngrijire intensă pentru bucle, nu dăunează structurii lor. Instrumentul este rezistent, practic, sigur.
 • Wellaton. Compania produce o linie de vopsea de înaltă calitate, care rămâne în șuvițe mult timp, nu își pierde culoarea. Pare a fi ingrediente naturale, sigure.
 • Estel. Un brand profesionist este folosit de multe saloane de înfrumusețare. Eliberează vopsea rezistentă, care nu este absorbită în scalp, distribuită numai printre șuvițe.
 • Ollin. Marca produce produse de vopsire sigure, care au o culoare naturală de lungă durată. Rămân în șuvițe mult timp, păstrându-și strălucirea și frumusețea.
 • Irisk. Compania prezintă o linie de coloranți cu componente sigure. În timpul producției, se folosesc uleiuri și vitamine.
 • Kapous. Marca produce un produs sigur de înaltă calitate pentru colorarea părului, care nu conține componente chimice sau parabeni.
 • Schwarzkopf. Compania produce vopsea persistentă și frumoasă pentru păr, prezentată în culori diferite. Este sigur pentru bucle, nu provoacă pierderea acestora.
 • L'Oreal. Marca reprezintă produse cosmetice pentru colorare, care are doar o compoziție naturală. Instrumentul este absorbit rapid în păr, garantează un efect bun.

Nr. 10 - Vopsea crem Estel Professional

Preț: 145 de ruble

Crema-vopsea Estel Professional este potrivită pentru colorarea și tonifierea părului. O paletă largă este disponibilă pentru cumpărători, dintre care o puteți picta în aproape orice culoare.

Utilizatorii rețin că toate culorile liniei sunt foarte luminoase și saturate. În același timp, costul vopselei Estelle este la un val acceptabil. O astfel de alegere va avea un succes deosebit dacă doriți să obțineți o culoare strălucitoare. Nici nu trebuie să vă luminați în prealabil părul pentru a obține rezultatul dorit.

Potrivit utilizatorilor, în timp ce spălați părul o mică parte din vopsea plutește și pătează baia.

Nr. 9 - Celebritate ESTEL

Preț: 160 de ruble

Același producător a lansat o linie de coloranți care ajută la îngrijirea părului. Este o vopsea fără amoniac care conține keratină. Puteți alege dintre un număr mare de nuanțe, majoritatea fiind întunecate. Vopseaua rămâne ferm pe păr și conține ulei de avocado.

După vopsire, se obține o culoare a părului foarte adâncă și saturată. Vopseaua în sine miroase frumos și se spală ușor de pe scalp. Părului i se oferă o strălucire caracteristică. Este demn de remarcat faptul că acest instrument este potrivit pentru revopsirea și pentru vopsirea părului gri. Mulți clienți le-au plăcut echipamentele cu care procesul de vopsire devine foarte simplu.

Dacă doriți să obțineți o culoare cu adevărat de durată, va trebui să așteptați o jumătate de oră înainte de a spăla vopseaua și nu 10 minute, așa cum este indicat în instrucțiuni.

Nr. 8 - Acid hialuronic Kapous profesional

Continuă ratingul nostru de producător profesional de culori de păr Capus. El a eliberat o vopsea cu o textură cremă și pantenol în compoziție, care este potrivit pentru colorarea persistentă.

Aici nu veți găsi culori strălucitoare și neobișnuite. Gama include doar nuanțe standard, de la întuneric la lumină. Puteți vedea imediat că aceasta este o vopsea profesională care are grijă de păr, deoarece devine moale după utilizare. În ceea ce privește colorarea în sine, culoarea cade de la prima aplicare și durează mult timp.

Dezavantajele includ alegerea limitată. Nu veți găsi toate paletele de culori în această linie.

Nr. 7 - Excelență reală ParisOreal

Preț: 241 ruble

Vopseaua de la compania Loreal conține componentele necesare care o ajută să-și protejeze părul. Compoziția include ser, a cărei sarcină este de a ajuta la refacerea părului deteriorat.

Această vopsea are o consistență plăcută cremoasă. Își păstrează părul mult timp și nu se spală în timp ce își spală părul. Excelent pentru oricine are probleme cu părul. Multe femei le place faptul că această vopsea nu lasă un miros caracteristic pe păr în primele zile după vopsire. Avantajele includ, desigur, o selecție largă de diferite culori, dintre care există mai mult de treizeci în gama.

Vopseaua profesională necesită o abordare profesională. Trebuie să muncești din greu pentru a-l aplica corect și uniform.

Nr. 6 - Sensibilitate la sclipici

Preț: 279 ruble

O altă vopsea fără cremă fără amoniac promite o vopsire consistentă până la 8 săptămâni. Există, de asemenea, un efect de laminare.

Această linie este perfectă pentru părul închis la culoare. Spre deosebire de alte culori care schimbă doar nuanța, această brunetă poate schimba radical culoarea părului, chiar mai strălucitoare. Se observă că, chiar și după spălarea parțială, culoarea rămâne destul de saturată. În ciuda faptului că există un efect de laminare, toate nuanțele din linie sunt naturale. Merită să spunem mai multe despre astfel de avantaje precum economisirea timpului, deoarece nu va trebui să vă luminați mai întâi.

Nu veți găsi nuanțe neobișnuite în Syoss, pentru că ele subliniază naturalețea vopselei.

Nr. 5 - Schwarzkopf Profesional Igora Royal

preț: 438 ruble

Colorantul german pentru păr Schwarzkopf conține colagen și vine în tuburi de 60 ml. Pentru o colorare completă, va trebui să petreci 30-45 de minute, în funcție de culoare.

Care vopsea din top 10 este cea mai potrivită pentru părul gri? Poate că aceasta este opțiunea ideală. Producătorul a lansat special o linie pentru părul matur, cu ea puteți picta părul gri în culori luminoase și saturate. Toate nuanțele sunt făcute cât se poate de naturale, astfel încât să puteți returna cu siguranță culoarea pe care o aveai înainte.

În comparație cu concurenții, vopsirea părului cu acest colorant necesită mult mai mult timp.

Nr. 4 - Revlon Professional Revlonissimo Colorsmetique

preț: 498 ruble

Compania americană Revlon a lansat o vopsea pe bază de gel care conține acid hialuronic.

În primul rând, este demn de remarcat textura gelului, care multora le place mult mai mult decât lichidul obișnuit. Vopseaua pătează perfect rădăcinile și se răspândește cu ușurință prin păr, fără a necesita o aplicare profesională. Utilizatorii observă rezistența și lipsa abilității de a tern la câteva zile după colorare. Putem spune cu încredere că acest instrument este potrivit pentru orice păr, deoarece în paletă există aproximativ o sută de opțiuni de culori.

Nu toată lumea își poate permite vopselele cu gel din cauza costurilor lor destul de mari.

# 3 - Vopsea profesionalărealOreal

Preț: 550 de ruble

Vopseaua italiană veraOreal Professionnel este o opțiune excelentă atât pentru nuanțare, cât și pentru colorarea permanentă.

Această vopsea este potrivită pentru cei cărora le place să experimenteze culoarea părului și doresc să obțină un efect de durată. Experiența utilizatorului sugerează că culoarea poate dura câteva luni. Așadar, re-colorarea nu este încă utilă în curând.

Dar există un punct negativ - un mănunchi nu este proiectat pentru un volum mare de păr, cel mai probabil, va trebui să cumpărați imediat două, iar acest lucru nu este ieftin.

Nr. 2 - Profesionist selectiv

Preț: 542 ruble

Selective Professional nu conține amoniac și este utilizat pentru vopsirea părului gri, tonifierea și colorarea simplă a părului.

Acest instrument are o paletă foarte bogată de diverse culori și nuanțe. Cumpărătorii remarcă o rezistență excelentă, practic nu este spălat, următoarea utilizare este necesară numai după creșterea rădăcinilor. Consumul este foarte mic, un pachet este suficient cu o marjă. Culoarea este strălucitoare și saturată, iar părul nu se deteriorează după vopsire. În ceea ce privește aplicația, procesul este ușor, deoarece vopseaua nu curge.

Singurele dezavantaje sunt că găsirea acestei vopsele nu este atât de ușoară pe cât ne-am dori.

Nr. 1 - Vopsea BioKap

Preț: 732 de ruble

Vopseaua de la producătorul de produse cosmetice BioKap este folosită pentru colorarea părului mult timp. Paleta conține multe culori strălucitoare.

Potrivit utilizatorilor, după utilizarea acestei vopsele, părul este mai sănătos și mai strălucitor. Calitatea acestui instrument este remarcată și de frizerii. Ușurința de utilizare și umbrirea excelentă a părului gri sunt de asemenea plăcute. Nu este necesară luminarea înainte de utilizare, deoarece culoarea vopselei se suprapune culorii naturale a părului. Mulți oameni le place consistența, datorită căreia vopseaua este convenabil de aplicat. Apropo, compoziția nu include elemente cu un miros înțepător.

Chiar și cei cărora le-a plăcut foarte mult această vopsea se plâng de un preț prea mare.

Evaluarea celor mai buni coloranți de păr profesioniști

nominalizat loc numele produsului preț
Cea mai bună vopsea profesională premium1Redken Chromatics Ultra Rich 1 070 ₽
2MACADAMIA Ulei natural Culoare crem 1 845 ₽
3KydraCreme 875 ₽
4Cultul ocolor MatrixS 790 ₽
Cele mai bune vopsele profesionale din categoria prețului mediu1Schwarzkopf Profesional Igora Royal Absolutes 490 ₽
2Wella Professional sIllumina Color 560 ₽
3Revlon ProfessionalYoung Color Excel 380 ₽
4Selectiv ProfessionalOligomineral 383 ₽
Cele mai bune vopsele profesionale ieftine1Colecția de culori Kaaral ProfessionalAAA / Colorant cremă de păr 180 ₽
2Kapous ProfessionalStudio Professional cu extract de ginseng și proteine ​​de orez 168 ₽
3Estel ProfessionalPrincess Essex 133 ₽
4CONCEPTProfy Touch 315 ₽

Redken Chromatics Ultra Rich

Liderul este agentul profesional de vopsire Chromatics Ultra Rich al celebrului brand din SUA. Fiecare nuanță a fost dezvoltată pe baza cercetărilor științifice. Drept urmare, au fost prezentate tonuri rare, exclusive, cu strălucire magnifică și o profunzime incredibilă a culorii. Tehnologia de colorare fără amoniac vă permite să nu acționați numai ușor asupra buclelor. Formează un colorant în toate straturile părului, ceea ce garantează un efect de lungă durată.

Îngrijirea este realizată de proteine ​​în plus. Recunosc cauza daunelor și umple rapid golurile și fisurile, făcând părul neted, strălucitor, rezistent la toate influențele agresive externe. Pigmentul acoperă orice bază. Părul gri cu 100% pierdere de melanină capătă o culoare intensă o dată.

Nuanțele pot fi amestecate și experimentate, obținând tonul cel mai îndrăzneț. Compoziția finisată este inodoră, nu provoacă iritații, nu pătează pielea. Atât clienții cât și maeștrii sunt mulțumiți de rezultate.

MACADAMIA Ulei natural Culoare crem

Locul doi în rating a fost acordat unui instrument profesional creat de dezvoltatorii americani MACADAMIA Natural Oil. Nu este doar vopsea. Este, de asemenea, un tratament spa excelent, care va oferi părului dvs. o strălucire și o frumusețe sănătoasă. Compoziția include ulei de macadamie și ulei de argan. Acestea ajută pigmentul să fie bine fixat în structura părului, împiedicând scurgerea accelerată și ruperea acestuia.

Părul după procedură nu numai că primește îngrijiri sporite. Aroma florală ajută la relaxarea în timpul procedurii. Consistența se potrivește strâns pe șuvițe și nu se scurge în timpul colorației. Toate nuanțele din paletă pot fi amestecate între ele și pot crea o culoare individuală care este cea mai armonioasă pentru un anumit tip de femeie.

Calitatea culorii cremei uleiului a fost apreciată pe mai multe continente. În 2019, a intrat în primele zece cele mai bune culori de păr din Statele Unite și câștigă cu încredere fani în Rusia. Cei care au încercat-o deja în afaceri au lăsat laude și și-au confirmat dorința de a o folosi mai departe.

Locul 10 Vopsitorie pentru păr Wella Professional


Cea mai recentă și perfectă serie Koleston Perfect garantează o șansă mică de a dezvolta alergii (redusă la 60 de ori). Dar totuși, bolnavii de alergie ar trebui să fie atenți, până la urmă, compoziția chimică se poate trage brusc.

Specificații producător

Colorantul Koleston Perfect garantează o culoare curată, echilibrată, cu un luciu natural și un efect blând asupra structurii. Raportul de amestecare este cât se poate de simplu - 1: 1. Părul cenușiu se suprapune 100%, este posibil să se deschidă până la 3 niveluri.

demnitatedeficiențe
 • Consistență optimă
 • Colorat blând
 • Paletă mare
 • Segment de preț mediu
 • Culoarea așteptată nu este întotdeauna obținută
 • Spălat rapid

Deficiențe

 • nu a fost găsit.

MACADAMIA Ulei natural Culoare crem

Locul doi în rating a fost acordat unui instrument profesional creat de dezvoltatorii americani MACADAMIA Natural Oil. Nu este doar vopsea. Este, de asemenea, un tratament spa excelent, care va oferi părului dvs. o strălucire și o frumusețe sănătoasă. Compoziția include ulei de macadamie și ulei de argan. Acestea ajută pigmentul să fie bine fixat în structura părului, împiedicând scurgerea accelerată și ruperea acestuia.

Părul după procedură nu numai că primește îngrijiri sporite. Aroma florală ajută la relaxarea în timpul procedurii. Consistența se potrivește strâns pe șuvițe și nu se scurge în timpul colorației. Toate nuanțele din paletă pot fi amestecate între ele și pot crea o culoare individuală care este cea mai armonioasă pentru un anumit tip de femeie.

Calitatea culorii cremei uleiului a fost apreciată pe mai multe continente. În 2019, a intrat în primele zece cele mai bune culori de păr din Statele Unite și câștigă cu încredere fani în Rusia. Cei care au încercat-o deja în afaceri au lăsat laude și și-au confirmat dorința de a o folosi mai departe.

Demnitate

 • compoziție bine echilibrată
 • colorare + efect SPA,
 • nuante sclipitoare, persistente
 • miros delicat de flori
 • consistență cremoasă.

Deficiențe

 • nu a fost găsit.

Puncte asignarea

 • 0 puncte pentru durabilitate,
 • + 1 punct pentru consecvență optimă,
 • +0,5 puncte pentru componentele de îngrijire din compoziție,
 • +1 punct pentru o vopsire completă a părului cenușiu,
 • 0 puncte pentru culoarea așteptată,
 • +1 punct pentru absența unui miros ascuțit neplăcut,
 • +1 punct pentru popularitate,
 • +1 punct pentru cost.

În consecință, vopseaua de păr Wella Professional obține 5,5 puncte.

Cei mai buni coloranți profesionali pentru păr

Aproape fiecare producător de produse profesionale pentru vopsirea părului oferă pentru vânzare coloranți în trei segmente de preț. Este vorba despre coloranți de clasă premium, categorie mijlocie și produse ieftine care îndeplinesc toate standardele de calitate declarate, dar au în același timp un cost puțin mai mare decât cel al vopselelor de uz casnic. Vă vom prezenta mai mulți, după părerea noastră, cei mai buni reprezentanți ai mărcilor bugetare care vor ajuta la schimbarea imaginii feminine fără investiții materiale speciale.

4 Estel Professional ESSEX

Estel Professional ESSEX este una dintre cele mai populare vopsele de uz profesional, care sunt deseori solicitate de clienții ruși în motoarele de căutare. Produsul intern se remarcă prin costul accesibil și calitatea foarte decentă. În plus, produsele Estel pot fi găsite nu numai în magazine specializate, ci și pe rafturile departamentelor de cosmetică obișnuite.

Multe femei care au încercat vopseaua acestui brand și-au remarcat capacitatea de a picta calitativ pe părul gri, fără a-i supăra excesiv și a adăuga volum și splendoare. Dezavantajele nu sunt efectul de lungă durată al acțiunii (în medie, pigmentul rămâne pe șuvițe până la 3 săptămâni) și un miros foarte puternic de amoniac.În caz contrar, produsul îndeplinește pe deplin toate cerințele - păstrează uniform, nu irită scalpul și are o paletă mare de nuanțe. Doar un tub din substanță este inclus în pachetul Estel Professional ESSEX, astfel încât va trebui să cumpărați mănuși de protecție și un agent oxidant separat. Volumul recipientului cu vopsea este de 60 ml.

3 expert blondă profesională Indola

Colorantul profesional Blonde Expert este unul dintre produsele seriei Indola Professional și este conceput special pentru blondele sau cei care doresc doar să găsească culoarea ușoară a părului. Utilizarea produsului face posibilă experimentarea tehnologiei moderne de lipire integrată, care are ca scop ridicarea bazei naturale cu 4-5 niveluri, reducând în același timp riscul de deteriorare a cuticulelor. Nuantele Highlift si Pastel sunt usor de utilizat si te ajuta sa alegi culoarea care se potriveste cel mai bine nevoilor tale. Avantajele incontestabile ale vopselei includ faptul că strălucește și tonifică simultan.

Blonde Expert, la fel ca majoritatea produselor de înfrumusețare similare, poate provoca alergii, astfel încât înainte de utilizare este necesar să verificați pielea toleranță individuală la componentele medicamentului. În ciuda tuturor eforturilor producătorilor, nu este un secret faptul că colorarea în blond aduce daune maxime la axul părului, astfel încât blondele trebuie să acorde de două ori mai multă atenție stării părului lor. Stilistii profesionisti recomanda aplicarea unor produse post-ingrijire de la acelasi producator, de exemplu, o masca de restaurare Indola Color Leave.

2 Keen Color Cream

Crema persistentă de culoare germană Keen Color Cream este capabilă să sublinieze perfect culoarea naturală sau să schimbe complet imaginea, colorând buclele într-o nuanță neobișnuită, strălucitoare. Toate culorile prezentate în seria profesională sunt amestecate corect între ele, astfel încât orice fashionistă va putea alege exact tonul care îi va satisface în mod ideal preferințele și se va potrivi cu caracteristicile aspectului ei.

Coaforii folosesc adesea crema Keen’s Color în activitatea lor, remarcând o excelentă pigmentare a culorii, rezistența la decolorare și scursură (până la 2 luni), prezența componentelor naturale (proteine ​​din lapte), precum și capacitatea de a face tonifierea intensă cu ea (cu adăugarea agentului oxidant 1 , 9%). Vopseaua se vinde în tuburi mari de 100 ml, ceea ce va satisface mai ales proprietarii de bucle lungi, deoarece pentru colorarea lor uniformă, este posibil ca sticlele de dimensiuni standard să nu fie suficiente. Judecând după recenzii, majoritatea clienților sunt mulțumiți de acest instrument. În unele comentarii, puteți găsi comentarii cu privire la dificultatea de spălare a pigmentului de pe pielea expusă, așa că atunci când aplicați ar trebui să fie deosebit de atent.

KydraCreme

Vopsea premium a celebrului brand francez se află pe a treia linie a ratingului. Unicitatea sa constă în faptul că stabilitatea pigmentului este asigurată de baza plantelor, fără includerea amoniacului și a altor substanțe chimice în formulă. Compania are o bogată experiență de cercetare în studierea proprietăților vindecătoare ale ierburilor și florilor. Datorită lui a reușit să obțină rezultate atât de înalte atunci când a creat seria Kydra Creme.

Paleta este foarte diversă. Are atât tonuri calme, cât și creative. Multe nuanțe sunt exclusive, iar dezvoltarea lor aparține oamenilor de știință și coloristilor din Franța. Compoziția include un complex de componente care pot reface părul deteriorat într-o singură procedură de vopsire.

Consistența amestecului finit este cremoasă, bine distribuită și nu se scurge. Mirosul este interesant, plăcut, plantă. Vopseaua poate acoperi chiar părul gri grosier care nu se pretează agenților chimici. A fost apreciat atât de stăpânii profesioniști, cât și de cumpărătorii obișnuiți. Vopseaua nu provoacă dificultăți în utilizarea independentă.

Cum să alegi un colorant pentru părul gri

Părul gri apare când melanina dispare în păr, permițând buclele să fie elastice.Ea poate apărea atât în ​​20 de ani, cât și în 40 de ani. Depinde mult de stilul de viață, de stres și de alți factori. Dacă doriți să ascundeți încuietori nedorite, este important să alegeți vopseaua potrivită.

Părul cenușiu este puțin mai gros decât de obicei, în timp ce sunt rigid și adesea obraznic. Rigiditatea crescută la rândul său duce la o fragilitate maximă. De aceea, este important să alegeți vopseaua potrivită, astfel încât să nu facă mai mult rău părului. Mai ales cu atenție nuanța ar trebui să fie aleasă pentru blondele, pentru a evita gălăgiile inutile. Am pregătit principalii factori de luat în considerare atunci când alegem un remediu.

 • Abundența părului cenușiu. Cu o cantitate mică de păr gri și o culoare deschisă a șuvițelor, merită să vă concentrați pe nuanțele cenușii ale vopselei, atunci imaginea va fi cât se poate de naturală. Femeile cu părul închis la culoare pot experimenta puțin și își pot combina nuanța naturală și părul cenușiu tonifiant cu tonuri mai reci.
 • Tipul de păr cenușiu. Părul moale este ușor de colorat, astfel încât să puteți cumpăra în siguranță produse cosmetice fără amoniac. Cu cât părul este mai rigid, mai ales dacă se manifestă efectul „sticlă”, cu atât compoziția ar trebui să fie mai agresivă.
 • Prezența amoniacului. Mijloacele cu acest ingredient rămân pe păr mult mai mult. Fără ea, vopseaua este rapid spălată. Rețineți că sărurile de amoniu sunt același amoniac atunci când intrați în contact cu aerul, așa că acordați atenție compoziției.

În plus, pentru a obține o vopsea de înaltă calitate, ar trebui să acordați atenție vastei palete, calității picturii, recenziilor și compoziției produsului.

Wella Koleston Perfect - prof. Univ. vopsea de păr Vella Coleston, Germania

Aceasta este o vopsea persistentă care vă permite să obțineți o umbră bogată. Ea este epitetul unei calități germane de neegalat. Paleta conține diverse nuanțe. Culorile naturale sunt deosebit de populare, dar nuanțele exclusive nu trec neobservate. Este preferată nu numai de stilisti cu experiență, ci și de cumpărători obișnuiți.

Evaluarea culorilor părului

Evaluarea vopselei permanente de păr a fost creată luând în considerare recenziile femeilor, opiniile coaforilor, precum și rezultatele testelor comparative ale multor candidați. Toate au dat rezultate similare, cu care putem concluziona. Dar, pentru o viziune mai exactă a imaginii, au fost luate în considerare și alte caracteristici:

După primirea acestor date, s-a format o concluzie finală, ceea ce ne-a permis să facem o evaluare a produselor cosmetice pentru catenele de colorare. Toate produsele din rating sunt caracterizate de componente utile care nu dăunează buclelor, aveți grijă de structură.

Matrix SoColor - vopsea de păr de la linia Matrix, SUA

Acesta este unul dintre coloranții preferați pentru colorația rezistentă la culoare, care poate crea nuanțe bogate și bogate. Nuanta dorita este obtinuta datorita tehnologiei patentate ColorGrip. Vopseaua se aplică uniform pe părul gri și păstrează culoarea rezultată mult timp. Nuantele contin deja o baza naturala, in plus, colorantii se adapteaza la pigmentul parului. Prin urmare, rezultatul este întotdeauna excelent. Formula chimică include componente nutritive care restabilește structura deteriorată a părului.

Cele mai bune vopsele de păr ieftine

Nu numai durabilitatea și frumusețea firelor, dar și siguranța lor depinde de alegerea unui colorant de calitate pentru vopsire. Mijloacele trebuie să aibă, de preferință, o compoziție naturală, consistență ușoară, care să le permită aplicarea pe rădăcini și lungime într-un singur strat. Există produse cosmetice ieftine, care vă permit să transformați frumos și eficient șuvițele, garantându-le un rezultat de durată. Evaluarea sa bazat pe rezultatele testelor comparative, în care au fost luați în considerare 11 candidați. Dintre aceștia, 5 agenți cu o compoziție naturală s-au dovedit demni, neavând un efect negativ asupra buclelor sau a scalpului.

1 Kapous Professional

Produsele brandului rusesc Kapous s-au dovedit atât în ​​condiții de colorare a salonului, cât și în uz casnic.O linie profesională include mai mult de 100 de nuanțe, conține o cantitate minimă de amoniac, este foarte blândă, dar, în același timp, vopsea eficient părul de la rădăcini până la capete. În ciuda faptului că acesta este cel mai ieftin colorant din ratingul nostru, potrivit recenziilor de coafuri Kapous Professional este unul dintre cele mai bune din categoria sa.

Vopseaua are o consistență groasă, care după amestecarea cu oxidul ia o textură mai moale, mai cremoasă. Nu curge, este ușor de aplicat și distribuit de bucle. După aplicare, părul rămâne neted și lucios, există un ușor efect de laminare. Din ingrediente naturale, producătorul a indicat prezența extractului de ginseng și a proteinelor de orez. Datorită acestor componente, nu se observă consecințe negative sub formă de capete divizate sau deshidratare după aplicarea produsului. Culoarea se spală treptat, fără a lăsa pete și pete chel. Perioada medie de rezistență este de până la 6-8 săptămâni.

Cum să recunoști vopseaua bună pentru păr

Adesea puteți auzi părerea că o vopsea care nu conține amoniac este absolut sigură și nu poate strica părul. Din păcate, acesta este un mit! Vopselele fără amoniac nu sunt într-adevăr atât de agresive, dar au, de asemenea, suficiente componente dure care pot provoca daune. Deci, alegând o vopsea, trebuie să te uiți nu atât la lipsa amoniacului, ci la prezența uleiurilor esențiale și naturale, a extractelor de plante și a altor ingrediente utile care înmoaie efectele ingredientelor chimice.

În comparație cu vopselele de pe piața de masă, produsele profesionale sunt mai rezistente - se estompează mai puțin la soare, culoarea dispare treptat și uniform și nu se spală după un al doilea sau al treilea șampon. Și, în sfârșit, producătorii de astfel de vopsele oferă o paletă bogată de nuanțe de la natural la șocant, dintre care puteți ridica cu ușurință exact tonul de care aveți nevoie. În plus, culorile din aceeași riglă pot fi amestecate pentru a obține o nuanță mai precisă. Totuși, trebuie să aveți grijă aici - la urma urmei, multe mărci au culori care sunt concepute exclusiv pentru a dilua alte nuanțe și nu sunt potrivite pentru colorarea completă. Acestea sunt numite corectoare sau mixtone. Și știți că, spre deosebire de vopselele obișnuite, cele profesionale necesită o achiziție separată a unui agent oxidant.

Și pentru a alege cele mai bune dintre vopselele profesionale, evaluarea noastră vă va ajuta, compilate ținând cont de opiniile experților și recenziile utilizatorilor obișnuiți.

Igora Royal (Igora) - prof. Univ. vopsea de la producătorul Schwarzkopf (Schwarzkopf), Germania

Proiectat special pentru colorarea permanentă. Datorită unei formule special dezvoltate, vopseaua nu curge și este aplicată uniform pe toată lungimea părului. În ciuda faptului că seria aparține nivelului profesional, este ușor cumpărată pentru uz casnic. Linia Igora Royal ocupă o poziție de frunte în ceea ce privește numărul de nuanțe, iar prezența mixturilor vă permite să creați culori unice. Nu există un miros înțepător și neplăcut de amoniac. Vopseaua are o aromă ușor fructată. Compoziția produsului include substanțe care îngrijesc părul și diverse vitamine.

Natural de culoare Garnier

Vopseaua de păr Garnier are o compoziție naturală care afectează ușor întreaga structură. Este reprezentat de următoarele componente: avocado, ulei de măsline, unt de shea. Într-un complex, aceste componente hrănesc instantaneu firele, făcându-le moi și mătăsoase. Culoarea persistentă rămâne pe șuvițe până la o lună, maschează perfect părul gri. Datorită compoziției sale bune, o barieră de protecție este întotdeauna formată în jurul firelor de păr, care previne diverse răni. Vopseaua cremă nu este spălată, ci garantează un efect de 100% până la 30 de zile. Se divorțează ușor cu laptele dezvoltator, se aplică pe șuvițe cu o perie, le pătrunde în 5-10 minute.

avantaje:

 • Vopsirea instantanee
 • Compoziție bună
 • rezistență,
 • Culoare strălucitoare
 • Colorarea părului gri.

dezavantaje:

 • Dă rigiditate
 • Începe să se spele începând cu a treia săptămână.

Recenziile arată că în prima săptămână după colorare, vopseaua nu va renunța la spălarea ei de pe gât, mâini și scalp. Procedura trebuie efectuată numai în mănuși de unică folosință, deoarece amoniacul este prezent în compoziție, ceea ce afectează negativ pielea. Atunci când folosiți culori întunecate ale produsului, este important să utilizați un prosop vechi întunecat în primele proceduri de șamponare, deoarece crema are tendința de a-și lăsa amprentele pentru un timp.

Matrică Socolor Cult

Locul patru în clasament este ocupat de vopsea cu acțiune directă, care permite obținerea nuanței dorite dintr-o procedură. Culorile incredibile vor apela la femeile îndrăznețe, creative. Paleta are galben suculent, verde trifoi, portocală proaspăt stoarsă, fucsia, sirena turcoaz și multe alte tonuri la modă. Pigmentul puternic concentrat este fixat în interiorul părului și este păstrat indiferent de expunerea la apă, detergenți și lumina soarelui.

Complexul natural hrănitor creează protecție împotriva tuturor factorilor negativi, îmbunătățește metabolismul, restabilește sănătatea pierdută după influențe chimice repetate. Procesul de colorare este plăcut și fără complicații. Textura înseamnă densitate medie, bine păstrată pe bucle. Mirosul este neutru.

Durabilitatea ridicată este confirmată nu numai de rezultatele testelor companiei, ci și de clienții obișnuiți. Culoarea inițială persistă după 40 de aplicații de șampon. Potrivit experților, aceasta este una dintre cele mai bune seriale de modă prezentate pe piața produselor cosmetice.

Cele mai bune vopsele profesionale de păr cu amoniac

Prezența amoniacului (sau a amoniacului) în compoziție este concepută pentru a „slăbi” corpul părului, permițând pigmentului de culoare să pătrundă în stratul scalz cât mai ridicat. Astfel de vopsele garantează un efect mai durabil, vopsesc bine peste părul cenușiu, cu toate acestea, au și o serie de dezavantaje sub forma unei posibile arsuri a pielii sau iritarea membranei mucoase. Dacă nu aveți o reacție alergică la amoniac și nu intenționați să vă vopsiți părul mai mult de o dată la 2 luni, vă sugerăm să vă familiarizați cu TOP-ul celor mai bune vopsele profesionale pentru perioade lungi de expunere.

Selective Professional- Vopsea profesională italiană

Aceasta este o vopsea profesională de la marca italiană, care este prezentată în 100 de nuanțe. Oferă o colorare de înaltă calitate și obține culori ultramoderne. Criteriul incontestabil pentru vopsea este rezistența culorilor. Vopseaua permanentă pictează perfect părul cenușiu. Compoziția seriei include componente îngrijitoare care netezesc structura părului poros.

Londa

Un mijloc de colorat, care acționează ușor asupra șuvițelor, le conferă strălucire și frumusețe. Paleta de produse este diversă, vă permite să alegeți un instrument nu numai pentru colorare, ci și pentru nuanțare, oferind o nuanță mai deschisă sau mai închisă. Nu există amoniac în produs, prin urmare, chiar și cu o utilizare regulată, șuvițele nu își pierd puterea, strălucirea, mătasea. Compoziția conține ceară cu lipide care îngrijesc buclele, previne expunerea la soarele negative. Colorantul se diluează ușor la o consistență omogenă, nu formează bulgări, se aplică uniform pe rădăcini și pe firele în sine. Procesul de colorare durează câteva zeci de minute, garantând efectul maxim.

avantaje:

 • Vopseste bine parul cenusiu
 • rezistență,
 • Coerenta perfecta
 • Paletă mare
 • Miros moderat
 • Preț redus

dezavantaje:

Conform recenziilor, este clar că vopseaua de păr este lipsită de amoniac și alte componente dăunătoare, deci garantează un rezultat și siguranță de durată. Recenziile subliniază, de asemenea, că paleta reală de culori este ușor diferită de cea prezentată în imagine. Diferențele sunt posibile pe un singur ton.

3 Farmavita Life Color Plus Professional

Life Color Plus de la Farmavita, un brand italian, este o vopsea permanentă pe bază de cremă, bazată pe tehnologie avansată, concepută pentru a reduce la minimum efectele nocive ale amoniacului, fără a pierde intensitatea culorii. În aceste scopuri, dezvoltatorii s-au adăugat la compoziția oligopeptidelor din fructul Bertholetia Excelsa (nucă din Brazilia), care sunt capabile să invadeze cuticula părului și să creeze o peliculă protectoare pe scalp. Datorită acestui proces, epiderma este mai puțin afectată de tratamentul chimic, ceea ce înseamnă că riscul de iritare și inflamare a pielii este redus. În plus, la fabricarea vopselei folosind pigment cu un grad ridicat de dispersie, ceea ce reduce cantitatea totală de substanțe dăunătoare.

Gama de culori este formată din 110 nuanțe minunate. Când colorați părul gri, producătorul promite o acoperire de până la 100%. Părul după procedură rămâne ușor, plin de viață, nu se confundă și se pretează bine să se pieptene. Medicamentul este vândut în tuburi viu colorate care indică numărul tonului. Aparent, pentru a economisi bani, producătorul a imprimat instrucțiunile de utilizare nu pe o foaie separată, ci în interiorul ambalajului din carton, ceea ce a redus imediat capacitatea de utilizare a produsului. Datorită acestui mic defect, nu putem atribui Life Color Plus statutul de cel mai bun, deși aceasta este cea mai slabă vopsea din calificativul nostru.

Farmavita - Vopsea profesională, Italia

Un brand italian căutat în mediul de coafură. Vopsele pe bază de plante medicinale și extracte de plante colorează ușor părul în nuanțe naturale. Rezultatul este o culoare bogată și profundă. Vopselele „Farmavita” au o textură cremoasă care se aplică uniform pe toată lungimea părului. Uleiurile hrănitoare conținute în produs reduc efectele negative ale elementelor chimice asupra structurii părului și pielii.

Paletă

Linia este echipată cu multe nuanțe, astfel încât blondele și brunetele le pot alege. Crema conține diferite uleiuri, vitamine, extracte de plante care restabilesc, întăresc buclele. Pantenolul și keratina sunt, de asemenea, prezente în compoziție, care înmoaie suplimentar șuvițele, pătrund adânc în structura lor și previn scurgerea culorii. Întreaga paletă de nuanțe se caracterizează prin rezistență mare, păstrată pe încuietori până la 30 de zile. Prețul paletei este scăzut, astfel încât fiecare femeie poate cumpăra un colorant și să încerce efectul său.

avantaje:

 • Culoare strălucitoare
 • Grijă blândă
 • Selector de culori
 • Compoziția naturală
 • Preț redus

dezavantaje:

 • Colorantul se absoarbe rapid în scalp și este greu de spălat.

În recenzii, vorbesc despre rezistența excesivă a vopselei crem care apare pe scalp. Culoarea nu se spală pe piele mult timp, poate lăsa pete urâte. În timpul procedurii, este necesar să lucrați numai cu mănuși, încercând să aplicați cu atenție produsul pe rădăcini și șuvițe, evitând să-l obțineți pe piele, urechi, gât.

2 Lisap LK Anti-Age Creamcolor

Un alt reprezentant al industriei italiene a frumuseții care participă la TOP-ul nostru este Lisap LK Anti-Age Creamcolor, un colorant pentru vopsirea părului gri. Medicamentul a fost dezvoltat luând în considerare modificările legate de vârstă, datorită căruia buclele de sex feminin devin mai puțin elastice, se usucă mai mult, devin mai subțiri și își pierd capacitatea de a colora complet. Vopseaua Lisap nu poate doar să îmbunătățească vizual aspectul coafurii, ci și să ajute să facă față acestei situații neplăcute. Sistemul proprietar PHYTO-ENHANCER asigură o penetrare profundă a substanței active chiar și în cele mai multe fibre refractare, ca urmare, pigmentul colorant acoperă complet părul cenușiu și oferă un efect de durată și de durată.

Produsul are o textură cremoasă, se combină bine cu un agent oxidant, se clătește rapid de pe piele și nu provoacă o senzație de arsură în proces. Conține unt de shea, ulei de jojoba și nucă de cocos. Paleta este formată din 16 serii, 113 nuanțe și 7 mixtone. Vândut vopsea în tuburi de 100, 75 și 60 ml.

Locul 6Vopsea de păr Syoss


Pictează din publicitate,) Deși nu? Are un record mai mic, de când se învârte pe piața rusă nu cu atât de mult timp în urmă. Disponibil în aproape orice magazin cu un departament de cosmetică. Pachetul conține un set complet de colorat.

Majirel - Vopsea de păr franceză Majirel de la Loreal

Aceasta este o nouă dezvoltare a Loreal. Formula de vopsea patentată este formată din polimerul microcationic Ionen G și molecula Incel, astfel încât colorarea să nu încalce structura părului. Revel Color (sistemul de dezvoltare a culorilor) împiedică spălarea rapidă a pigmentului. Textura cremoasă a vopselei este foarte ușor de aplicat. Majirel este potrivit pentru cei care preferă culorile strălucitoare și saturate sau, dimpotrivă, restrânse, mai aproape de nuanțele naturale.

Wellaton

Crema persistentă se aplică ușor și uniform pe șuvițe pe toată lungimea, oferind o culoare uniformă și profundă. Se deschide la maxim pe șuvițe, dobândind o nuanță ușor diferită decât pe ambalaj. Datorită compoziției sale bune, produsul protejează împotriva efectelor negative ale soarelui, vopsea perfect pe părul gri. După utilizarea cremei, buclele devin moi, puternice, puternice. Este suficient să aplicați produsul într-un singur strat, distribuind fără probleme nu numai de-a lungul vârfurilor, ci și la bază. Produsul îmbătrânește 10-15 minute, garantând o nuanță frumoasă și de durată. Chiar și după colorare, șuvițele vor arăta vii, bine îngrijite și frumoase.

avantaje:

 • De înaltă calitate
 • Colorarea rapidă
 • Preț redus
 • Fără miros înțepător,
 • Consum economic
 • Balsam de îngrijire.

dezavantaje:

Recenziile consumatorilor reali indică mai ales meritele produsului, deoarece are într-adevăr o compoziție naturală și tratează cu atenție buclele. Inconvenientul spălării vopselei de pe piele este problema cu majoritatea produselor. Pentru a-l elimina sau a-l reduce la minimum, este necesar să efectuați procedura cu mănuși, evitând să obțineți produsul pe orice zonă a pielii.

În cazul petelor încăpățânate de pe scalp sau gât, puteți achiziționa mijloace speciale pentru curățarea vopselei, care vor oferi instant efectul dorit.

1 Wella Professionals Illumina Color

Profesioniști Illumina Color este o cosmetică de calitate premium, care combină un efect uimitor de lungă durată cu cel mai blând efect. Acest produs a fost dezvoltat pe baza ultimelor realizări științifice, în urma cărora Wella a lansat vopsea super-rezistentă „rezistentă la lumină”, care poate conferi strălucire și strălucire interioară chiar și cu șuvițe cu o structură accidentată. Tehnologia patentată Microlight protejează fibrele, hrănește părul și menține echilibrul optim de apă necesar pentru un aspect sănătos și o creștere corespunzătoare.

Utilizatorii au observat că, dacă aplicați Illumina Color în concordanță strictă cu recomandările producătorului, chiar și atunci când sunt vopsite pe un singur ton, puteți obține un efect de laminare elegant, care va oferi părului dvs. o strălucire bine îngrijită și nobilă ca după vizitarea celui mai scump salon. Colorantul cu oxid este diluat în raport de la 1 la 1, timpul de expunere recomandat este de la 30 la 40 de minute. Volumul unei sticle este de 60 ml.

Vopseaua rămâne pe păr până la 2 luni, reducând treptat intensitatea pigmentării, dar lăsând în urmă o acoperire uniformă și o senzație plăcută de îngrijire delicată. Pentru un astfel de set de caracteristici pozitive, Wella's Illumina Color merită să fie numită cea mai bună dintr-o serie de produse profesionale care pot fi aplicate cu succes acasă.

Producători de top

În 2020, următoarele companii au luat poziții de conducere:

 • 1 Estel - această marcă produce vopsea profesională de păr de înaltă calitate profesională, în timp ce costul de producție rămâne întotdeauna la un nivel rezonabil. Pentru părul gri, este oferită o serie separată.
 • 2 L'Oreal este un brand francez cu fabrici din diferite țări. Vopselele sale sunt apreciate nu numai pentru calitate, ci și pentru eficiență. Există atât compuși siguri, cât și produse cosmetice cu amoniac.O paletă extinsă vă permite să alegeți o nuanță cât mai aproape de culoarea naturală.
 • 3 Igora - multe frizerii lasă recenzii bune despre produsele acestui brand. Vopselele ei se situează în gama medie de preț, fiind produse cosmetice profesionale. Culorile sunt diverse, chiar și pe părul gri ține mult timp.
 • 4 Lebel Materia este un brand japonez care oferă vopselelor unice femeilor, ele nu numai că vopsesc eficient pe părul gri, dar contribuie și la refacerea buclelor. Amoniacul este prezent în agenți, dar într-o cantitate foarte mică.
 • 5 Nouvelle - vopselele de la compania italiană sunt blânde, prin urmare, oferă o schimbare moale a culorii și vopsirea catenelor gri. Multe recenzii confirmă calitatea înaltă a produselor și compoziția bună: produsele sunt îmbogățite cu vitamine și extracte de plante.

De asemenea credibile: Revlon, Kondor, Wella, Cutrin și American Crew.

Inoa - Vopsea de păr franceză Ino de la Loreal

Vopsea profesională fără amoniac de la celebrul brand Loreal. Nu are un miros înțepător sau neplăcut. Baza vopselei este monetanolamina colorantă. O formulă de vopsea atent concepută vă permite să colorezi părul cenușiu și chiar să scoată în evidență culoarea. Nu usucă părul și menține un echilibru natural al lipidelor. Vopseaua conține componente de protecție care previne iritarea pielii și reacții alergice.

Celebritate Estel

Atunci când decideți ce vopsea este mai bună, puteți opta pentru linia de produse profesionale Estel. Se compune din nuanțe naturale, oferă strălucire maximă unui ondulare și produce un efect de laminare. Compoziția nu conține amoniac, astfel încât buclele chiar și după colorare rămân proaspete, luminoase și strălucitoare. Efectul de laminare ajută la netezirea structurii, oferă buclelor perfecte netezimea și mătăsoarea. O formulă profesională este folosită de multe saloane de înfrumusețare care doresc să fie siguri de un rezultat complet și de un zâmbet satisfăcut al clientului.

avantaje:

 • Rezultatul așteptat
 • Vopsea perfect părul gri,
 • Fără amoniac
 • Preț redus
 • Ingrediente naturale
 • Nu este o aromă ascuțită.

dezavantaje:

 • Nuanța este spălată rapid
 • Nu este un balsam de calitate.

Recenziile arată că linia produselor cosmetice face față complet responsabilităților sale, în ciuda rezultatului instabil. Efectul se observă doar în primele două săptămâni, apoi colorantul se spală treptat, revenind buclele la culoarea lor anterioară. Toate accesoriile sunt incluse pentru a asigura o colorare sigură și de înaltă calitate.

Schwarzkopf Profesional Igora Royal Absolutes

Vocea stilistilor și a clienților obișnuiți au fost date lui Igora, care a putut să-i cucerească pe toți cu calitățile sale. Ea ocupă un loc onorabil în clasament printre fondurile categoriei de preț mediu. Seria Royal Absolutes prezintă nuanțe la modă care pot satisface cele mai pretențioase fashioniste. Este creat pentru părul adult și este potrivit pentru buclele pigmentare naturale complet pierdute, iar pentru cei care încep să devină gri.

În ciuda numărului mic de nuanțe, acestea sunt atât de multifacetate și diverse, încât uimesc imaginația. Indicațiile prezentate sunt cupru, roșu, violet, maro. Pigmentul acoperă uniform părul. Nuanța este netedă, saturată. Acesta este rezultatul faptului că formula conține 1/3 mai mult colorant decât alte linii Igora.

Compoziția include complexul Biotin - S, special creat pentru îmbătrânirea părului. Își satisface maxim nevoia de nutriție și hidratare, protejează în mod eficient împotriva radiațiilor ultraviolete, a efectelor detergenților și produselor de styling, a aparatelor termice.

Cele mai bune vopsele de păr fără amoniac

Vopselele fără amoniac sunt clasificate ca semipermanente - nu pătrund adânc în păr, ci pur și simplu învăluie, protejând astfel buclele de efectele nocive ale substanțelor chimice, păstrându-și structura, sănătatea și naturalețea.Principalul dezavantaj al acestor coloranți este un efect destul de scurt pe termen scurt. După 3-4 săptămâni, va trebui să repetați din nou procedura de vopsire, deoarece până la acest moment pigmentul de culoare se va spăla aproape complet de coafura.

Materia - vopsea japoneză

Este într-un loc de onoare în clasamentul culorilor părului. Producătorul de vopsea este compania japoneză Lebel. Instrumentul are proprietăți unice. Oferă colorare uniformă și protecție a părului. Datorită faptului că produsul conține un procent minim de amoniac și peroxid de hidrogen, vopseaua are un efect scutitor. Conținutul ridicat de pigmenți de culoare contribuie la o colorare profundă și de durată. Lipidele și fitosterolii sunt implicați în refacerea structurii părului.

3 Sincronizarea culorilor matriceale

Preparatele mărcii americane Matrix pot fi găsite în aproape toate saloanele din țara noastră, deoarece un număr mare de diverse produse profesionale pentru îngrijirea părului sunt produse sub numele acestei companii. Vopsea cremă fără amoniac cremă Color Sync conține cantitatea optimă de ceramide, permițându-vă să restaurați zonele deteriorate, umplând porozitatea și făcând structura axului părului mai mătăsoasă și mai uniformă. Aceasta este cea mai bună opțiune pentru colorarea fetelor ale căror bucle sunt subțiri sau deteriorate, deoarece pe lângă complexul lipidelor naturale, compoziția produsului este îmbogățită suplimentar cu substanțe nutritive și substanțe protectoare. Colorantul este excelent pentru crearea de nuanțe noi pe părul natural și poate fi folosit pentru corectarea culorilor pe cele pigmentate.

Utilizarea Color Sync va ajuta fetele blonde să-și diversifice aspectul obținând o nuanță de durată pe șuvițele albite anterior sau luminate. În combinație cu alte vopsele ale acestui producător, orice culoare poate fi nuanțată, oferind coafurii o strălucire lucioasă și atractivitate. Recomandat pentru utilizare cu Color Sync Activator Cream. Volumul produsului este de 90 ml.

Locul 5 Vopsitorie de păr Igora Schwarzkopf


Colorantul există de mai bine de 50 de ani, dar formula sa continuă să se îmbunătățească. Păstrează-l! Brandul este renumit pentru rezultatul prognozat 100% al colorației, chiar și cu o bază complexă. Și într-un centru de pregătire specializat puteți obține o consultație completă cu privire la lucrul cu materialul.

Keune (Ken) - prof. Univ. vopsea pentru saloane, Olanda

Compania olandeză care produce vopsele pentru colorarea profesională. Acestea sunt împărțite în: amoniac, fără amoniac și produse pentru colorarea SPA. În paleta Keune puteți găsi 107 nuanțe (5 - mixtons și 80 - culori primare). Rezultatul final se potrivește întotdeauna cu paleta de culori a culorilor părului. Vopseaua emană o aromă discretă și nu irită scalpul. Proteinele de mătase conținute în formula de bază înmoaie buclele și le face mai ascultătoare.

Ollin profesionist

Vopseaua cremă este creată pentru îngrijirea profesională și îngrijirea maximă a șuvițelor. Fiecare nuanță este o exclusivitate, care prin aspect și strălucire nu poate fi comparată cu niciun alt produs. Paleta de nuanțe aici este diferită, începe de la negru și se termină cu lumină sau cenușă. Vopseaua de păr de cenușă este folosită des pentru că dă o strălucire naturală, iar la umbra sa nu creează deloc efectul părului cenușiu. Crema conține D-pantenol, extract de semințe de floarea soarelui, proteine ​​de grâu și altele. Nu usucă șuvițele, nu se protejează de soare, prelungește efectul colorației.

avantaje:

 • Paleta de culori
 • rezistență,
 • mese
 • Preț redus
 • Compoziție bună.

dezavantaje:

Conform recenziilor, este clar că vopseaua cremă aparține într-adevăr unor produse profesionale, care face față complet sarcinilor sale. După folosirea timp de câteva zile, se poate observa pielea uscată ușoară, necesitând hidratare. Produsul nu provoacă reacții alergice, are un miros foarte acceptabil.

2 Schwarzkopf Profesional Igora Royal

Vopseaua moale permanentă fără amoniac, fabricată folosind tehnologia exclusivă Schwarzkopf, este un produs inovator care poate schimba radical culoarea părului și poate restabili echilibrul lipidic atunci când este colorat. Compoziția vopselei include un număr mare de ingrediente naturale concepute pentru hidratarea intensivă, hrănirea și protejarea părului împotriva factorilor externi. Combinația dintre un extract ecologic de ulei de struguri, micro-proteine ​​din semințele de ulei de moringa, silice și biotină previne procesul de îmbătrânire și face părul mai elastic și mai puternic.

Potrivit coaforilor, Igora Royal stă bine și nu se răspândește în timpul aplicării, nu usucă scalpul, nu provoacă alergii și garantează nuanța selectată. Această dezvoltare a fetei cu un tip de culoare deschisă a fost deosebit de apreciată - atunci când vopsirea părului blond în blond, vopseaua nu se îngălbenesc și are o pigmentare excelentă. Cu acest colorant fără amoniac, puteți obține o clarificare pe 4 tonuri. Produsul are o aromă florală plăcută, este disponibil în tuburi de 60 ml.

Cutrin - Vopsele profesionale Kutrin din seria SCC-Reflection, Reflection Demi, Reflection Fireworks, Finlanda

O vopsea finlandeză populară printre coafori și stilisti. Face efectiv cu părul gri. Substanțele active pătrund profund în păr, oferind o colorare de înaltă calitate. Compoziția vopselelor include un ingredient îngrijitor - ceară de afine arctice. Împreună cu ceara de albine, oferă părului o strălucire atractivă. Avantajul vopselei este că nu conține conservanți, silicoane și amoniac.

Fireworks nu este ultimul din clasamentul culorilor părului. Gama extinsă de culori vă permite să realizați chiar și experimente îndrăznețe cu aspect. Producătorii au folosit un program blând la fabricarea vopselelor. Părul capătă o nuanță frumoasă și, în același timp, își menține structura sănătoasă.

Irisk profesionist

O linie profesională garantează rezultate de durată, siguranță pentru șuvițe, strălucire naturală și naturală. Pare a fi o compoziție bună, care include proteine ​​de orez și extract de ginseng. Datorită componentelor de îngrijire și hidratare, strălucirea și durabilitatea maximă sunt oferite, precum și o protecție completă împotriva razelor UV. Colorantul are grijă de șuvițe, nu usucă pielea, dă strălucire, strălucire și un aspect sănătos mult timp. Consistența cremei devine rapid uniformă, se aplică cu un strat ușor, este distribuită uniform pe toată lungimea șuvițelor.

avantaje:

 • Varietate de palete,
 • Bună nutriție,
 • Efect rapid
 • Siguranță pentru bucle,
 • Preț bun.

dezavantaje:

Linia profesională face față complet sarcinilor sale, dă strălucire și strălucire fiecărui fir, nu se usucă. Procedura de colorare durează 10-15 minute, apoi puteți clăti buclele, aplicați o loțiune hidratantă și uscați. Recenziile arată că crema nu provoacă reacții alergice, este bine tolerată chiar și de pielea vulnerabilă.

1 L'Oreal Professionnel Diarichesse

Vopseaua cu diagrafie de la legendara companie franceză L'Oreal a obținut cele mai pozitive recenzii atât de la ași de coafură, cât și de la femei obișnuite care au produs colorarea pe cont propriu. Folosind acest colorant alcalin „ton pe ton”, puteți scăpa cu ușurință de primul păr gri și puteți oferi părului natural o nuanță naturală mai saturată, cu o strălucire plăcută, vizibilă chiar și pe o bază inițial întunecată. O formulă bine gândită vă permite să luminați până la 1,5 și maximizați întunecarea până la 4 tonuri. Învelișul se așează în mod ideal pe încuietori vopsite anterior, nu lasă impresia rădăcinilor supraaglomerate și este potrivit pentru prelucrarea buclelor deosebit de sensibile și deteriorate.

Paleta L'Oreal Professionnel Diarichesse conține o mare selecție de culori lactate, cenușă, bej, maro, roșu, prune și cupru în culori calde și reci, care sunt actualizate și actualizate constant cu altele noi.Vopseaua nu se spală mult timp, deoarece pigmenții pătrund adânc în păr și apar din interior, fixând efectul pentru o lungă perioadă de timp. Volumul tubului este de 50 ml.

Wella Professional sIllumina Color

Pe locul doi în clasament se află vopseaua inovatoare, introdusă recent de marca germană Wella. Vă oferă posibilitatea de a obține o nuanță curată și radiantă indiferent de iluminare, cu o potrivire exactă în ton. Un rezultat de durată apare pe orice tip de păr. Instrumentul este potrivit pentru naturale, și pentru vopsit și pentru bucle gri. Oferă o acoperire uniformă după primul tratament.

Rețeta include o dezvoltare inovatoare a companiei - complexul Microlight. Acum colorarea are loc fără stres pentru păr, iar pigmentul este fixat și mai puternic. În timpul procedurii și pentru o lungă perioadă de timp după aceasta, compoziția îngrijitoare funcționează activ, oferind cantitatea necesară de umiditate și nutrienți. Părul este învăluit cu o compoziție specială, care netezește solzii, dând netezime chiar și pentru firele poroase și uscate.

Vopseaua nu are miros deloc, prin urmare este tolerată perfect de fete cu simțul mirosului sensibil. Conform recenziilor, culorile se dovedesc într-adevăr strălucitoare, adânci. Nuanțele și tonurile naturale ale blondului nu numai că scânteiează în soare, ci și sub iluminare artificială.

1. Elgon Moda & Styling

Vopsea permanentă, care este rezistentă. Dacă îl folosești cu un șampon special împotriva gălăgirii, rezultatul va fi și mai bun. Este capabil să te transforme dintr-o brunetă într-o blondă, oferindu-ți părului o nuanță frumoasă (cu lumină preliminară). Dar chiar și după un efect dur asupra buclelor după vopsire, părul strălucește și rămâne moale.

CHI - Vopsele de salon profesionale, SUA

Face parte dintr-o serie de vopsele fără amoniac. Producătorul produselor este Farouk Systems Group .. În paleta de culori puteți găsi nuanțe naturale, ashy, de cupru. Vopseaua Ion este potrivită pentru colorarea părului cenușiu. În ciuda faptului că vopseaua nu include amoniac, este capabilă să lumineze buclele de până la 12 tonuri. Colorarea părului se datorează valului unui spectru infraroșu lung, ridicând solzii pentru penetrarea pigmentului.

Video: Colorarea părului CHI

Locul 4 Vopsea de păr Kapous


Din 2001, marca dezvoltă cu succes produse pentru păr, inclusiv coloranți. Astăzi există mai multe colecții: cu acid hialuronic, cu extract de ginseng și proteine ​​de orez și fără amoniu. Toate în egală măsură oferă un rezultat de colorare de înaltă calitate.

Cel mai bun vopsea de păr gri pentru bărbați

Părul bărbătesc este mai dens și mai gros, astfel că îngrijirea lor are propriile sale caracteristici. Vopselele pentru sexul mai puternic au o paletă naturală, includ taurină și cofeină, care asigură bucle tonice și reglează producția de sebum. Puteți alege un șampon sau vopsea, acesta din urmă poate fi cu sau fără amoniac. Principalul lucru este să alegeți un ton apropiat de culoarea autohtonă.

Estel De Luxe - Vopsele profesionale Estel, Rusia

Incluse în linia de vopsele profesionale. Acestea au fost dezvoltate de celebra companie rusească Unicosmetik LLC. Vopseaua vopsea perfect părul, dă o culoare uniformă și strălucire sănătoasă. Datorită formulei unice, vopseaua vopsea perfect părul gri. Textura cremoasă este distribuită uniform în întregul păr și nu curge. Colorantul conține un pigment strălucitor. O protecție suplimentară pentru bucle oferă o emulsie îngrijitoare. Se bazează pe vitamine, extract de castan și chitosan.

Kydra - vopsele pentru uz profesional, Franța

Aceasta este o linie de vopsea blândă de păr de la un producător francez de produse cosmetice. Unicitatea produsului este că formula sa conține un procent minim de amoniac și alte elemente chimice de acțiune agresivă. Compoziția este îmbogățită cu componente naturale care reduc impactul negativ al componentelor chimice și creează o peliculă de protecție invizibilă.Paleta de culori este formată din 66 de nuanțe relevante, de la natural la exclusivist. Vopsea perfect pe părul gri.

Apoioreal Professionnel Inoa ODS2

Colorantul de la marca Loreal este format din componente naturale sigure, fără amoniac. Este îmbogățit cu uleiuri care activează efectul de colorare, sunt sigure pentru scalp și ajută la menținerea strălucirii naturale și a strălucirii. Datorită formei unice, puteți obține o umbră frumoasă fără a deteriora structura, fără a provoca arsuri sau iritații. Colorantul are o consistență cremoasă, care este ușor de aplicat pe șuvițe, absorbit rapid și garantează o îngrijire blândă. Preț accesibil, poate fi utilizat nu numai în saloane de coafură.

avantaje:

 • Multe nuanțe
 • Componente utile
 • Ușor de aplicat
 • Textura bună
 • Nu provoacă alergii.

dezavantaje:

Recenziile arată că vopseaua de păr Loreal oferă o îngrijire blândă, nu dăunează șuvițelor și se îmbogățește cu componente utile. Culoează perfect părul gri, fără a crea efectul vizibilității. Prețul accesibil vă permite să folosiți regulat colorantul, oferind bucle cu un aspect viu și natural.

Revlon ProfessionalYoung Color Excel

Vopsea profesională de înaltă calitate de la un cunoscut producător Revlon se află pe a treia linie a ratingului. În compoziția sa, amoniacul este complet absent. O formulă specială vă permite să obțineți un ton de colorare consecvent. Paleta de serie este reprezentată de nuanțe calde, reci, naturale și ultra-intense. Tehnologia inovatoare de conservare a culorilor ajută să vă simțiți confortabil chiar și după 2 luni după procedură.

Pigmentul păstrează intensitatea după expunerea prelungită la soare și spălarea frecventă a părului. Limitele dintre rădăcinile retrogradate și buclele colorate sunt confuze, încețoșate. Complexul nutritiv este creat din colagen, polimeri cationici și proteine ​​de grâu. Această combinație de ingrediente oferă un efect de regenerare puternic.

După vopsire, chiar și părul foarte deteriorat și plictisit este nivelat, începe să strălucească și să pară după proceduri scumpe de tratament în salon. Potrivit fetelor, vopseaua este ideală pentru utilizarea acasă. Datorită atingerii exacte a culorii, rezultatul este egal cu așteptările.

Ce vopsea de păr este mai bine să cumpere

Trebuie să vopsiți buclele numai cu acei coloranți care constau în componente naturale, nu dăunează structurii, nu uscați. Coloranții liniei profesionale sunt potriviți pentru bucle de orice lungime, își transformă rapid umbra, conferă o strălucire vie și frumusețe. Experți din întreaga listă identifică următorii candidați:

 • Kapous Professional este o vopsea crem profesională.
 • Celebritatea Estel este un colorant laminat cu costuri reduse.
 • Wellaton este un colorant persistent cu ingrediente naturale.
 • Schwarzkopf Professional Igora Royal - o vopsea cremă profesională pentru nutriție.
 • Irisk Professional este un colorant cu o mare selecție de culori.

Cremele trebuie să fie compuse din ingrediente naturale, să nu provoace arsuri și alergii. Evaluarea celor mai buni coloranți de păr vă permite să alegeți o versiune bună a produsului, potrivită pentru orice structură de păr.

1. American Crew Precision Blend

Vopsea bună, care este prezentată în 4 nuanțe. Îi lipsește amoniac, ceea ce vă permite să folosiți produsul suficient de des și să nu dăuna părului. Cu ajutorul nuanțelor prezentate, puteți ambele să nuanțați complet părul cenușiu și să-i subliniați noblețea, scăpându-vă de culoarea galbenă.

Cele mai bune vopsele cu scutire fără amoniac pentru părul gri

Vopselele fără amoniac au apărut nu atât de mult timp în urmă, sunt considerate sigure și blânde, de aceea sunt recomandate de stilisti de vârf. Trebuie înțeles că amoniacul este înlocuit cu alte substanțe. Este important ca acestea să nu fie derivate ale componentei dăunătoare. Cea mai bună tehnologie este transferul de vopsea folosind metoda ODS (folosind ulei). Nu numai că nu dăunează părului, dar îl îngrijește, făcându-l mai moale și mai strălucitor.

Selectiv ProfessionalOligomineral

Locul al patrulea în clasament este ocupat de vopseaua italiană, care asigură umbrirea uniformă a părului cenușiu și vă permite să obțineți nuanța dorită cu orice bază. Există 72 dintre ele în paletă, care sunt tonuri intense, suculente, „gustoase”, de la natural la creativ. Se spală foarte încet și nu se estompează la soare. Datorită substanțelor oligominerale incluse în compoziție, are loc procesul de reînnoire a celulelor, ceea ce duce la o restaurare completă a structurii părului.

Uleiul natural de krambe se saturează cu nutrienți. Are un efect intens de condiționare. Colagenul păstrează umiditatea, protejează împotriva efectelor nocive ale factorilor naturali și dispozitivelor de coafare. Complexul include și săruri minerale și ceară de albine. Părul se vindecă, devine ascultător și se încadrează în orice coafură.

O consistență cremoasă facilitează procedura. Amestecul se stabilește uniform, nu se scurge, nu pată pielea. Toate femeile intervievate au confirmat că Oligomineral merită o atenție specială. Cu aceasta, puteți efectua atât o colorare permanentă cât și semi-permanentă, fără a dăuna buclelor.

Goldwell - Produs profesional de colorat pentru păr

Popularitatea în creștere a vopselei Goldwell a câștigat încrederea multor maeștri hailr. Produsul este profesional, necesitând instruire. În linie există trei tipuri de vopsea: fără amoniac, rezistent, cu nuanțe. Producție Germania. Peste 100 de nuanțe permit realizarea oricărei fantezii a clientului.

1. Keratincolor BBCOS Zero Amonia

Una dintre cele mai bune vopsele fără amoniac din Europa, ceea ce este lăudat de majoritatea clienților. Compoziția este îmbogățită cu ulei din semințe de in și keratină, ceea ce face buclele mai moi. După colorare, șuvițele nu se confundă și nu se usucă. Există multe culori, astfel încât să puteți crea orice imagine.

Păr-vopsitor Preferență Loreală, Preferință Loreală, Franța

Vopseaua cu crema lichida ofera un efect de durata. Vopsea complet pe părul gri. Paleta de culori se mulțumește cu o varietate de nuanțe, include 45 de culori la modă și relevante. Pentru a restabili structura părului deteriorată după vopsire, producătorul a adăugat un balsam special bazat pe componente naturale.

4. Igora Absolute Regale

Vopsea rezistentă profesională pe care o poate achiziționa oricine. Este ieftin, dar dă un rezultat bun. Utilizatorii notează o umbrire completă a părului gri, indiferent de cantitate, deși indică o durată de umbră nu prea mare. Se spală treptat, astfel încât buclele să pară îngrijite.

Garnier Naturals Color, Garnier Color Naturals, Franța

Vopseaua cremă de înaltă calitate conține trei ingrediente valoroase: ulei de avocado, unt de shea și ulei de măsline. Textura cremoasă este ușor de utilizat. Vopseaua nu curge în timpul procesului de vopsire. Nu există miros aspru, neplăcut de amoniac. Datorită unei formule special dezvoltate, vopseaua este capabilă să vopsească eficient peste părul gri.

3. Nouvelle Culoarea părului

Vopseaua nu numai că pictează bine părul cenușiu, dar transformă și mai eficient rădăcinile în comparație cu alte mijloace. Chiar și cu rădăcini lungi după colorare, acestea nu diferă de lungimea principală. Consistența groasă nu permite ca compoziția să curgă și o poți folosi chiar și acasă. Părul după spălare, ca și cum ar fi prelucrat cu un balsam și, în niciun caz, nu este excesiv.

Colecția de culori Kaaral ProfessionalAAA / Colorant cremă de păr

Saturația culorilor persistă până la 6 săptămâni, apoi se estompează treptat, fără granițe ascuțite la rădăcini. Paleta este destul de bogată. Aici puteți alege atât nuanțe clasice, cât și la modă. Au fost create luând în considerare dorințele maeștrilor ruși și, în ciuda costurilor reduse, au un certificat internațional de calitate.

Reducerea prețului nu s-a datorat deteriorării compoziției de colorare, ci unei modificări a formulei bazei de condiționare, care a inclus mai puține componente în comparație cu liniile de clasă de lux și de afaceri. Baza sa este un extract de ceai și aloe vera, care, de asemenea, restabilesc și îmbunătățesc starea buclelor.

Anthocyanin Edition II, Anthocyan - vopsea nouă cu culori strălucitoare și efect de laminare, Coreea

Antocianina este o vopsea de înaltă calitate de la un producător coreean. Baza produsului este un compus din extracte de plante. Ele contribuie la nuanțe bogate și vibrante. Paleta de culori constă nu numai din nuanțe creative, ci și din culori naturale închise. Are o aromă florală discretă.

2. Wella ILLUMINA

Acest produs nu a fost în zadar în clasamentul celor mai bune, deoarece este unul dintre cele mai populare. Colorarea profesională la domiciliu este asigurată de calitatea produselor. Vopseaua poate fi folosită nu numai pentru nuanțare, ci și pentru luminarea ușoară. Părul gri este vopsit fără probleme, iar nuanțele se încântă cu varietatea sa.

Faberlic Krasa - vopsea crem-Faberlic a companiei ruso-franceze Faberlic

Vopsea cremă permanentă, care va ajuta la reînnoirea imaginii fără a dăuna părului. Nuantele rezultate corespund paletei. Durează foarte mult timp, nu se estompează și nu se spală. Componentele active ale vopselelor sunt uleiul de amla și arginina. Datorită acestor componente, buclele capătă o moale. Vopseaua nu conține nici o componentă chimică nocivă a PDD, care este adesea cauza reacțiilor alergice.

1. Reflecția SCC Cutrin

În TOP-12, această vopsea permanentă nu a fost întâmplătoare, deoarece lista de recenzii bune despre aceasta este foarte lungă. Ea este aleasă nu numai pentru că îndepărtează eficient firele de păr gri, dar și pentru abilitatea de a elimina o nuanță galbenă nedorită. Culorile întunecate arată bogate și nobile, păstrează mult timp pe păr, chiar și cu spălarea frecventă a capului.

Casting Creme Gloss - Vopsitorie pentru păr, L 'Oreal, Franța

Vopsea de păr cu o formulă unică fără amoniac. Datorită compoziției sale blânde, nu provoacă iritații, nu ciupește atunci când este pătat și oferă o culoare uniformă. Paleta de culori este reprezentată de 28 de nuanțe. Aici puteți alege culori naturale și extreme. Vopseaua nu are un miros neplăcut, înțepător. Textura plăcută oferă o aplicare ușoară părului. Pentru a restabili structura părului, producătorul a dezvoltat un balsam special pe bază de jeleu regal.

Kapous ProfessionalStudio Professional cu extract de ginseng și proteine ​​de orez

Pe a doua linie a ratingului se află o serie de colorat dezvoltată în laboratorul Kapous. Este creat din ingrediente naturale care nu rănesc părul și scalpul, dar, în același timp, ajută la schimbarea radicală a imaginii și la obținerea unei imagini armonioase. Paleta include 106 nuanțe. Printre ele, sunt calme și sunt prezente culori destul de îndrăznețe.

Fixarea persistentă a pigmentului este garantată de cei șase compuși incluși în formulă. Acestea ajută la atingerea rapidă a straturilor interioare și la câștigarea unui picior acolo și, de asemenea, împiedică scurgerea materialului colorant din bucle poroase și deteriorate. Un complex de extract de ginseng și proteine ​​de orez ajută la vindecarea și întărirea părului. După procedură, acestea arată bine îngrijite, pieptene bine, coafura este mai voluminoasă.

Conform recenziilor, nuanța finală este exact așa cum a specificat producătorul. Fără surprize după colorare. Compoziția are o textură foarte convenabilă pentru aplicare. Vopseaua cremă nu picură prin păr, nu pătează pielea. Mirosul nu provoacă iritații, ușoare, non-intense.

Avon Advance Techniques, Avon Salon Care Care Hair Cream, SUA

Vopsea de păr cremă, permițând obținerea unui efect de salon într-un mediu casnic. Paleta principală include nuanțe populare de blond, ciocolată și negru. Advance Techniques utilizează un sistem de colorare a părului în 3 pași. Include: protecție, colorare eficientă, inclusiv părul gri, îngrijire de calitate.

Syoss, Sies - vopsea de păr de la producătorul Schwarzkopf, Germania

Vopseaua de la producătorul german Schwarzkopf & Henkel este ideală pentru uz casnic.În compoziția sa, pâlpâie de diferite componente naturale care au un efect benefic asupra stării părului, acestea includ: aloe vera, vitaminele B, proteinele de grâu. Paleta de culori este formată din douăzeci de culori primare.

Estel ProfessionalPrincess Essex

Câștigătorul premiului al treilea este rezultatul dezvoltării brandului rusesc de produse cosmetice Estel. Seria Princess Essex ajută la crearea unei nuanțe calde sau reci frumoase din paleta prezentată. Acesta include 98 dintre cele mai populare și la modă tonuri de până acum. Producătorul s-a asigurat că de la prima colorare a existat o lovitură exactă în umbră, fără nuanțe de culoare inutile.

Complexul de îngrijire consolidat protejează în mod fiabil buclele de orice influență: factori naturali, dispozitive termice, produse de styling. Include ceară naturală, extracte de guarană și ceai verde. Ele nu numai că se restabilesc intens, dar contribuie și la păstrarea luminozității și a saturației culorilor mult timp.

Multe femei care folosesc vopsea acasă, au remarcat ușurința de utilizare și redarea excelentă a culorilor. Rezultatul calității nu diferă de utilizarea coloranților profesioniști mai scumpi. La toate avantajele, se adaugă un alt avantaj important - prețul bugetului.

Cenușă de munte, producător Acme Color, Ucraina

Vopsea cremă persistentă cu extract de cenușă de munte. Oferă vopsirea de înaltă calitate și îngrijirea blândă a părului de orice tip. Producția sa folosește ingrediente naturale și coloranți de înaltă calitate. Paleta este reprezentată de treizeci de nuanțe diferite.

Pro: preț accesibil, stabil. Contra: consistența lichidă, usucă părul, miros neplăcut.

CONCEPT Profy Touch

Această categorie de rating este completată de vopseaua bugetară, dar de foarte bună calitate a mărcii CONCEPT. Oferă o acoperire completă a părului cenușiu și un ton de bază și se obțin nuanțe bogate și la modă. Pigmentul este distribuit uniform pe toată lungimea buclelor. Spălarea are loc treptat și delicat. Datorită conținutului redus de amoniac, melanina naturală a părului este păstrată.

Cea mai largă paletă de culori vă permite să creați o imagine individuală care să se îmbine armonios cu întregul aspect. Include 94 de tonuri de bază, 6 mixtone. Pentru fetele creative și curajoase, care nu se tem să experimenteze, compania a dezvoltat 7 nuanțe strălucitoare ultramoderne, cu revărsare și strălucire perlată.

O formulă specială îngrijește intens părul în timpul vopsirii și, de asemenea, având o acțiune prelungită, îi restabilește după procedură. Include vitamina C, chitosan, ulei de cedru, glucoză. Conform recenziilor, vopseaua este ușor de aplicat singură acasă. Pentru aceasta, este oferită o instrucțiune extinsă cu o descriere detaliată și scheme de aplicație familiare, nu complicate.

Adaugă un comentariu

Îmi place foarte mult vopseaua italiană. Culorile sunt foarte saturate, vopseaua nu curge, ține bine culoarea, nu se estompează. Părul în stare excelentă. Am încercat să salvez, dar am simțit imediat - nu așa! Prin urmare, am revenit la calitate.

Îmi vopsesc mama cu culoarea ollin într-o nuanță de 9/00 blond adânc la 6% oxigen.
Deci, dacă alegeți tonul potrivit, pentru părul foarte gri ar trebui să existe 00 la sfârșit, atunci totul este super!
Persistent, nu se spală mult timp, vopsea bine whisky, prețul este foarte plăcut.

Cred că cel mai bun vopsea de păr este AlfaParf Milano. O numesc un colorist profesionist.De ce să nu ai un comentariu

Goldwell, de departe, cea mai bună vopsea din tot ce am pictat. În decurs de 5 ani de la vopsirea obișnuită din cauza părului cenușiu, părul a crescut aproape până la talie. Mai mult, calitatea părului este foarte bună. Nu se desparte.Părul este moale și strălucitor.

Ca un maestru, spun Goldwell! Îmi place foarte mult colorantul, mă vopsesc și pictez clienții, toată lumea este fericită!

Experiență folosind Lebel Materia 2 ani. De ce a durat atât de mult - nu a vrut să schimbe singur stăpânul.La început vopseaua a făcut o impresie bună, campania de marketing a fost setată special pentru ei. Dar după 2-3 ori mi-am dat seama că părul lasă mult de dorit. Am decis de ceva timp să mă opresc la ea, pentru a aștepta efectul promis. Nu s-a întâmplat niciun miracol. Dacă nu folosiți tone de produse de îngrijire foarte scumpe cu vopsea, părul dvs. va fi doar remorcat. Nu am mai avut o astfel de experiență până acum, nici cu vopsele bugetare. Lebel are cu adevărat doar grijă bună și atunci, a trebuit să încerc o mulțime de mijloace pentru a veni la ceva. Pot recomanda seruri Proedit (se utilizează într-un mod complex). Ca procedură de salon, este foarte scump.
Toga:
- vopseaua în sine nu oferă deloc strălucire (este posibilă doar în modul salon sau cu mijloace speciale pentru coafare, dar cu acest arsenal se poate obține un efect similar cu orice vopsea)
- deshidratează părul
- structura părului fără fonduri suplimentare - remorcare
- spălat repede. 2-3 tonuri în săptămânile 3 (a mea în fiecare zi)
- Adesea nu recomand deloc să pictezi lungimea. Părul nu este restaurat
- nu se vindecă așa cum s-a spus. Chiar și produsele ușoare nu dau rezultate foarte bune.
- scump (gama de prețuri începe de la: rădăcini până la 100 cu - lung -200 cu)

- o paletă largă și o culoare frumoasă, cu condiția ca un maestru competent
- umbrire uniformă
-supune bine părului cenușiu
fara miros
-nu arde scalpul (dar dacă supraexpuneți chiar și 5 minute, apare disconfort)

Nu sunt fundamental de acord. De mai bine de 5 ani pictez lebel, foarte multumit. Părul este întotdeauna strălucitor! Mai mult, nu este necesar să pictați întreaga lungime de fiecare dată, deoarece culoarea nu se spală mult timp. Clienții sunt mulțumiți de vopsea, de calitatea părului, la fel cum nu există o graniță clară a rădăcinilor în timpul creșterii. Șampoane, balsamuri, măști la cel mai înalt nivel. Nu înțeleg cum puteți utiliza produse de la masmarket. Îngrijirea părului, reanimare reală. Da, produsele sunt scumpe, dar puteți cheltui bani pentru dvs. Cel mai probabil, pentru cine este potrivit pentru toată lumea. Când lucrezi la mai multe mărci, îl poți simți foarte bine.

Imi vopsesc parul cu produse Goldwell de 13 ani. Folosit întreaga paletă a produselor lor - topchic, coloranță, elumen, nectaya. Multă vreme am căutat doar o astfel de vopsea care să nu-mi dăuneze părul și să le peteze încăpățânat. Nu se pot compara Loreals, Lords, Wells cu acest brand. Și acest lucru este recunoscut chiar de frizerii. Singurul lucru ... dacă vrei să ai cu adevărat un rezultat uimitor - trebuie să mergi la salon la stăpân. Maeștrii adevărați Goldwell învață constant. parcurge o grămadă de seminarii și ateliere. Cunoaște o serie de nuanțe și trucuri care depind de starea părului, structura, culoarea, dorințele tale. Și, prin urmare, când am citit recenzii de genul: „… m-am dus să cumpăr vopsea, am rupt-o - nu are efect…”, devine doar ridicol, am aproape 50 de ani, dar părul meu arată mult mai bine și mai frumos decât părul multor fete tinere ...

Angela, îți mulțumesc pentru comentariu. Ați recomandat vopseaua dvs. de păr în evaluarea noastră cu cele mai bune vopsele de păr din 2019.
Hai să facem cea mai cinstită evaluare! Votăm pentru produsele noastre preferate prezentate în articol și recomandăm produse noi sau produse dovedite pentru colorare. Feedback-ul dvs. este foarte valoros pentru noi!

Urmărește videoclipul: Cum alegem culoarea vopselei de par (Februarie 2020).