Horoscop pentru cancer pentru 2018: bărbat și femeie

Horoscop pentru 2018. Cancer. Horoscopul nostru vă va spune ce așteaptă Rakov în 2018 în relații, familie, carieră și muncă, ce se va întâmpla cu sănătatea. Această pagină prezintă horoscopul general pentru Rac pentru anul 2018. Aici nu veți citi instrucțiuni clare de acțiune pentru semnul zodiacal Rac pentru anul 2018, dar stelele vă vor oferi suficiente indicii. Analizați-le și comparați-le cu viața voastră și, fără îndoială, veți găsi o mulțime de informații utile!

Horoscop pentru bărbați cu cancer

Pe tot parcursul anului 2018, viața ta va fi bogată în evenimente de afaceri și profesionale. Se poate spune că prima jumătate a anului se va transforma pentru reprezentanții curajoși ai zodiei într-o platformă pentru muncă grea și zeloasă. Racii pot crește bogăția și se pot solidifica financiar.

Anul câinelui este cea mai bună perioadă pentru crearea unei strategii pentru acțiuni suplimentare și planificarea tacticii masculine. Nu vă puteți gândi la un moment mai bun pentru a dezvolta planuri de anvergură. Vei atrage cu ușurință colegii de partea ta, care, la rândul tău, te vor ajuta să transpună toate ideile de afaceri în realitate. Din acel moment, viața va începe să se schimbe în bine, iar bărbații Rac vor câștiga o viață pozitivă inepuizabilă.

A doua parte a anului Câinelui Pământului Galben vă va obliga să luați măsuri drastice. Competiția va fi epuizantă, dar bărbații rași au toate șansele să iasă din orice încurcătură cu un câștigător. Chiar dacă, prin natură, nu sunteți prea ambițioși, soarta va arunca în continuare câteva șanse să se ridice rapid și fără pierderi pe scara carierei.

Horoscop pentru o femeie Rac

Ca și bărbații, partea frumoasă a zodiei va avea o ordine completă în treburile amoroase pe tot parcursul anului 2018. Câinele îți va aduce multe aventuri romantice, din care inima va tremura, ca o frunză fragedă în vânt. Dar amintiți-vă - tot ceea ce se referă la relațiile de dragoste va depinde în totalitate de voi. Cu cât sunteți mai activ și mai bine intenționat, cu atât mai rapid se vor dezvolta relațiile stabilite.

Poate că o nouă cunoștință va duce în siguranță la formarea unei celule a societății. Mai mult, anul 2018 al câinelui galben este foarte, foarte favorabil pentru căsătorie. Principalul lucru în această problemă este să nu comiți un act fără gând sub influența unei iubiri care trece rapid sau a altor circumstanțe care te pot împinge la un astfel de pas. Gândește în orice afacere, iar în căsătorie - cu atât mai mult - poate duce la distrugerea a tot ceea ce este atât de iubit creat.

Atenție la romanțele de birou. Femeile canceroase vor trebui să acorde o atenție specială prieteniei. Nu este exclusă apariția notelor de dragoste în „cântecul” prietenilor. Indiferent de sfârșitul prieteniei, ar trebui să cântăriți și să luați în considerare argumentele pro și contra oricăreia dintre deciziile voastre.

În general, pe tot parcursul anului, viața părții feminine a zodiacului Rac nu va fi liniștită - evenimentele pline de viață și pline de culoare nu te vor lăsa o singură zi. Mai mult, acest lucru se aplică nu numai vieții personale, ci și vieții profesionale.

Care va fi cancerul în 2018?

Un an dificil vă așteaptă în ceea ce privește sănătatea - munca nervoasă sau o relație istovitoare va duce la consecințe complexe. Stresul puternic, cuplat cu respingerea unei odihne bune, va duce la o întrerupere a performanței și la o defalcare generală. Reprezentanții semnului tău trebuie să încerce să nu-ți împovăreze corpul prin măsuri, să abandoneze alimentele prea grase și să nu abuzeze de băuturile alcoolice.

Petreceți-vă timpul și dormiți restul, nu vă furați sănătatea de la voi. La care ar trebui să fiți atenți este presiunea dvs. Vara, apropiați-vă cu atenție de soarele strălucitor, folosiți protecție solară, chiar dacă nu intenționați să faceți soare, ci doar să mergeți la cumpărături.

Rac în 2018

Anul acesta, Rac promite schimbări mari - aștepți o schimbare de peisaj și, eventual, achiziționarea de bunuri imobiliare. Cu toate acestea, chiar și cheltuielile impresionante vor fi pe umărul tău, deoarece Câinele Pământului Galben protejează acest semn zodiacal. Principalul lucru - nu uitați de propria imagine, în caz contrar, într-o potrivire de fericire din achiziția mult așteptată, vă puteți transforma într-o persoană îngrijită și stângace.

Horoscop pentru 2018 pentru o femeie-Rac

Pentru femeile Rac, Anul câinelui va trece în armonie cu lumea lor interioară și cu cei din jurul lor. Vor construi relații cu rudele apropiate și vor obține înțelegere cu copiii. Lunile de primăvară vor fi petrecute în treburile gospodărești și creând confort în cuibul familiei. Sprijinirea celor dragi va inspira și stimula.

Reprezentanții acestui semn zodiacal își vor dezvălui potențialele creative, care în viitor vor avea ca rezultat un nou hobby sau o afacere profitabilă. Vara vor lucra neobosit. La sfârșitul anului, rezultatele muncii depuse vor da roade și vor deveni o ocazie pentru mândrie.

Cancer Man: Horoscop pentru 2018

Anul va fi calm și neutru pentru tine. Dacă vă este frică de necazuri și scandaluri, atunci vă vor ocoli. Chiar și relații prea turbulente și conflictuale, te poți așeza singur dacă dai dovadă de bunăvoință, blândețe și tandrețe față de ei. Într-o situație dificilă, va trebui să arătați hotărâre. Unii vor trebui să joace un rol neobișnuit pentru ei înșiși, dar nu vă faceți griji pentru acest lucru - nu numai că puteți învinge diverse valuri de necazuri și rele voințe, ci și să faceți față tuturor dificultăților.

Anul acesta vei avea noroc neașteptat în cariera ta. Mai ales dacă este legată de afaceri sau comerț. Dacă doriți să reușiți, luați măsuri. Chiar dacă nu funcționează imediat, principalul lucru este să nu te descurajezi. Sunt posibile intrigile de concurenți, ceea ce vă poate face mult rău, dar sunt neînfricate pentru dvs.: puteți face față cu ușurință tuturor dificultăților și puteți rezolva problemele pe cont propriu. Chiar și situațiile negative îți vor ceda cu ușurință și poți face față cu ele fără prea mari probleme.

Sănătate și relaxare

Vă aflați într-o formă fizică excelentă, și doar oboseala emoțională și o anumită oboseală își lasă amprenta asupra sănătății voastre. Grăbește-te să iei măsuri, altfel vei fi profund deprimat și nu vei exista nicio șansă să te întorci la puterea pe care o ai acum. Horoscopul pentru Rac pentru anul 2018 poate garanta cu siguranță un singur lucru - nu vă fie teamă de tratament, dacă va fi efectuat înainte de toamnă, va fi complet reușit.

Consultați medicul dumneavoastră dacă aveți probleme cardiace. Chiar și mici abateri de la normă pot fi grave și nu veți avea nicio șansă să ieșiți din situație dacă veniți la medic mai târziu în vară. Vă așteaptă o anumită oboseală, iar experiențele pe care le oferă cei dragi vă vor provoca stări de rău și durere în inimă.

Aveți răbdare, munciți, relaxați-vă și dormiți suficient și numai în acest fel veți putea să mențineți echilibrul corect și să rămâneți plini de forță și o dispoziție pozitivă. Totul depinde de tine și de afacerea pe care o alegi ca principală.

În orice caz, toamna își va face propriile ajustări și chiar dacă nu aveți, la prima vedere, timp, forță și senzații noi, veți găsi puterea și resursele în portofel și vă puteți deplasa.

Nu uitați că sportul nu are scopul de a vă chinui, ci de a vă ajuta și, în primul rând, de corpul vostru, care va solicita cel mai mult atenție încă de la începutul primăverii. Recepția de vitamine, gimnastică, o sală de gimnastică, o saună sau o baie, precum și masajul sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a simți fericirea și cursul corect al vieții.

Prognoza de viata in familie

Familia în 2018 va veni în prim plan. Cu toate acestea, racii au fost întotdeauna semne de familie și responsabile. Gospodăriile și rudele care nu locuiesc atât de aproape vor avea nevoie de atenția dvs. și veți găsi timpul și oportunitatea de a vă arăta îngrijorarea. Copiii vor necesita investiții maxime, atât materiale cât și spirituale - nu vă supărați, toate cheltuielile vor fi returnate de o sută de ori sub formă de note bune, succese creative sau realizări sportive.

Stelele recomandă cu tărie să nu vă concentrați doar pe problemele familiei. Nu ar trebui să vă mulțumiți părinții în absolut orice. De asemenea, nu întreprinde reparații grandioase. Nici unul, nici celălalt nu vor aduce întoarcerea corespunzătoare. Toamna va aduce ocazia de a merge într-o călătorie lungă comună cu întreaga familie. După toate probabilitățile, o vacanță în străinătate va beneficia de fiecare membru al familiei tale.

Femeia Rac: Horoscop pentru 2018

Pentru reprezentanții semnului, 2018 promite să fie calm și liniștit. Dacă doriți să vă simțiți pe valul succesului, încercați să dedicați cât mai mult timp și energie problemelor de rutină. Doar într-o astfel de situație, nu numai că puteți învăța să vă controlați, ci și să găsiți o cale demnă de a ieși din cea mai dificilă situație.

Chiar dacă norocul nu este de partea ta, nu-ți face griji. În timp, veți obține cu siguranță mâna superioară și puteți face față tuturor dificultăților, așa că nu vă încordați. Deja la mijlocul verii, tu însuți vei vedea rezultatul muncii tale și munca excelentă. Este posibil să vi se ofere o majorare sau un loc de muncă într-un alt oraș cu un salariu mai mare. Dacă sunteți interesat, acordați oferta și nu veți pierde.

În viața personală a femeilor cu cancer, poate veni o perioadă de schimbări neplăcute. Întâlnirea poate fi neplăcută și poate duce la diverse pierderi și conflicte. Poate să te despărți de o persoană iubită din cauza unui fel de eroare, probleme și ceartă. Este posibil ca o altă persoană să fie de vină pentru acest lucru, care va fi interesat de necazurile tale. Pentru a ieși din această situație cu demnitate, eliberați-o. Este posibil ca acest lucru să arate cine vă tratează exact necuviincios și încearcă să facă rău.

Finanțe și cumpărături

Horoscopul financiar pentru Rac pentru anul 2018 nu este un cadou pe care trebuie doar să îl acceptați, ci recomandări și direcția activității dvs. pe tot parcursul anului. Imediat ce îți dai seama că ești pregătit pentru schimbări în viața ta, de îndată ce ai înțeles că poți câștiga mai mult și, cel mai important, dorești mai mult, oportunitatea ta va intra în viața ta și nu una, ci mai multe oferte pe care le vei primi de la oameni pe care îi cunoști sau de la slujbe anterioare

Acest lucru va oferi o contribuție semnificativă la banca de salvare a familiei și personal la interesele tale. Este necesar să cumpărați ceea ce ați visat de mult timp, la care vă gândiți adesea, pentru că veți avea o dispoziție mai mare pentru a lucra și veți obține mai multe.

Luați-vă timp pentru a da bani, darămite să luați un împrumut. Creditele ipotecare nu sunt de dorit până în toamnă, când vă puteți evalua sobru capacitățile. Și vara, voi înșivă veți experimenta o anumită constrângere în finanțe, și poate că voi înșivă veți merge la prieteni cu o cerere de ajutor și nu fiți timizi.

Nu-ți irosi banii cu fleacuri, dar nu stoarceți bani pe cadouri pentru cei dragi, nu regreta necesitățile pentru copii și a doua jumătate, ajută-ți părinții cu bani, dar moare pentru alcool, pentru că „datorită” alcoolului, o mare deșeu poate strecura în viața ta, și cel mai probabil nu unul.

În toamnă, veți primi o sumă mare de bani dintr-o parte complet neașteptată, cel mai probabil - veți fi restituit datoria, dar acest lucru nu este exact, și este posibil să fiți nevoit să vă puneți mâna la acest lucru și să insistați în rambursare.

Horoscop dragoste pentru cancer pentru 2018

Intrigele romantice strălucesc iarna nebunească, dar ferește-te de noii cunoscuți. Relațiile care încep primăvara pot fi pe termen lung. Trebuie să încercați să nu pierdeți șansa dvs. de fericire personală.

Aruncă o privire mai atentă la cercul tău interior - poate soarta ta se apropie foarte aproape? Dar nu te poți grăbi într-o jacuzzi cu capul într-o relație care tocmai a început. Horoscopul insistă pe o vedere sobră asupra lucrurilor. Deveniți creator prin eliminarea emoțiilor tulburătoare. Luati decizii pe un cap rece. Pentru reprezentanții familiei semnului, Anul câinelui va aduce stabilitate, eliminând viraje ascuțite și situații neobișnuite.

Relații

În dragoste, Cancers nu ar trebui să alunge un ideal de atins. Aruncă o privire în jur - alături de tine, cu siguranță, există deja un însoțitor credincios și devotat, care este gata să-și înlocuiască umărul pentru tine în orice moment. Anul acesta îți poți găsi dragostea cu care conectezi rapid soarta. Cât de fericită va fi această căsătorie pentru raci depinde de percepția lor - apreciați-vă sufletul pereche și atunci amândoi veți fi fericiți toată viața.

Născut în anul șobolanului (1960, 1972, 1984, 1996)

Anul nu vă va fi dificil, dar vă va face să arătați ingeniozitate și inquisitivitate a minții. Pentru ca dificultățile să nu te prindă prin surprindere, încearcă să înțelegi corect ceea ce te împiedică să mergi mai departe. Noroc va fi de partea reprezentanților acestui semn care dau dovadă de curaj, hotărâre și calm.

Dacă vă faceți griji pentru eșecurile care vă cad asupra voastră, pe neașteptate, nu vă faceți nimic. Acestea sunt doar probleme temporare pe care le puteți face cu ușurință. Doar în această situație, nu numai că puteți face față tuturor dificultăților, ci și să avansați semnificativ. Așa că mergeți mai departe: veți avea acces la ceva la care nu ați mai îndrăznit să visați până acum.

Horoscop pentru 2018 pentru bărbatul Rac

Pentru Cancers de sex masculin, Anul câinelui va fi o perioadă rodnică plină de emoții și impresii vii. În prima jumătate a anului vor fi transportați prin muncă. Își vor direcționa tot timpul și energia într-o direcție profesională. Se recomandă să vă feriți de colegii invidioși și necinstiti - îi pot trage în intrigi sau fraude financiare. Conflictele în masă ar trebui evitate - acest lucru va strica reputația și va aduce mânia autorităților.

În a doua jumătate a anului, va veni timpul pentru schimbări și decizii importante. Aceasta este o perioadă excelentă pentru a scăpa de un obicei prost, înscrierea într-o secțiune de sport și pentru a stabili relații cu rudele și prietenii. Bărbații care se află într-o relație se vor gândi să creeze o familie și să aibă un copil.

Carieră și afaceri

Oricât de mari ar fi cerințele Racului, el nu a fost niciodată un carierist, el și-a calculat întotdeauna sobru și sensibil puterea și capacitățile. Horoscopul carierei de afaceri pentru cancerul 2018 nu se grăbește să-l ia la valoarea nominală până în momentul în care nu are o întrebare reală pentru vedete și va începe să enerveze constrângerea constantă în finanțe.

Cel mai probabil, noua poziție nu vă este disponibilă chiar acum, dar dorința dvs. de a aborda această problemă este de înțeles, viața dvs. este statică acum și vă convine

Familia

În acest an, Cancers va juca rolul de tutore - vă dați seama brusc cât de fericită este trecătoare și vor trăi sentimente speciale pentru membrii mai în vârstă ai familiei. Nu credeți că copiii merită mai puțin atenție - discutați cu copiii, împărtășiți experiențe și experiențe cu ei. Așadar, puteți stabili o relație mult mai caldă decât prin moralizare și reproșare. Învață-i pe tânăra generație de exemplu - aceasta este cea mai bună recomandare.

Născut în anul taurului (1961, 1973, 1985, 1997)

Pentru tine, anul promite să fie foarte dificil și dificil. Cel mai probabil, cazul pe care l-ați conturat se va muta brusc înapoi. Din acest motiv, nu vă va fi ușor să navigați în situație, iar în viața personală se pot întâmpla surprize neplăcute, pe care cu siguranță nu le așteptați. Unii canceri se vor confrunta cu trădare și înșelăciune. Cel mai probabil, persoana în care ai încredere se va dovedi un înșelător rar și îți va urmări interesele.

Prin urmare, nu ar trebui să ai încredere în cei care sunt în apropiere, deoarece te poate înșela, deși el însuși poate părea că face o faptă bună. Curajul și independența, împreună cu răbdarea și determinarea te vor ajuta să rezolvi multe probleme în favoarea ta.

Iubire și familie

Dacă aveți planuri pentru crearea unei familii, atunci timpul dvs. este vara și primăvara. În această perioadă, veți întâlni oameni care se vor dovedi a fi prieteni buni în viitor sau o a doua jumătate excelentă pentru dvs. Principalul lucru este să le privim cu atenție.

Horoscopul dragostei pentru 2018 Racul poate citi ca și cum nu despre el însuși, și apoi să vezi că de fapt acesta este cazul.

Tot ceea ce ți se întâmplă depinde de mulți factori, dar principalul factor este cel al celor dragi. Dacă nu găsești cealaltă jumătate, privește în jur și înțelege, poate toți cei din jurul tău nu vor asta, poate sunt obișnuiți cu faptul că îi aparții fără urmă?

Alege doar acea viață în care te vezi ca o persoană fericită și emoțională.

Semnele familiei sunt nerăbdătoare cu a doua jumătate a lor, pentru că nu mai văd sprijin în ea, ci trebuie doar să spui despre cum te simți cu adevărat și recunoașteți că nu sunteți confortabil, spuneți de ce sunteți jigniți de cuvintele pe care le aruncă accidental.

Semne născute în perioada 22 iunie - 1 iulie, ei nu țin pasul cu viteza vieții care a început să-i bântuie din iulie și, deși văd acest lucru ca un plus, cu greu se pot adapta la asta, obosesc și unii își pierd răbdarea. Nu cere mult de la tine și încetează să te consideri un supererou, doar bucură-te

Semne născute 2-12 iulie, pot face aproape totul, dar nu imediat, și trebuie să înțeleagă situația care se învârte în jurul lor.

Semne născute în perioada 13-22 iulie sunt reprezentanții cei mai răbdători și nu sunt pregătiți să își sacrifice timpul de dragul altora și vor aștepta momentul în care vor fi lăsați în urmă și pot trăi în pace.

Horoscop financiar

Nu vă așteptați la profituri uriașe în 2018. Fiecare dintre proiectele aduse la viață va aduce venituri, dar nu imediat, va trebui să așteptați un an sau doi. Cu toate acestea, stelele sunt sigure în stabilizarea situației financiare a tuturor reprezentanților zodiei. Veți putea elimina cu brio toate dificultățile și problemele asociate salariului.

La sfârșitul primei luni de iarnă, la orizont va apărea o cooperare benefică. Nu vă fie teamă de nimic - noii parteneri nu vă vor da jos. Vara, reprezentanții zodiei se vor confrunta cu cheltuieli mari, însă vor merge la ceea ce visase de mult timp racii, dar nu și-au putut permite.

Cariera și locul de muncă

Rakov se așteaptă la o creștere a muncii sale - la începutul anului va exista o oportunitate de a-și deschide propria afacere - nu ratați această șansă. În același timp, racii pasivi prezintă riscul de a-și agrava situația financiară dacă nu încep să se miște imediat. Acesta este un moment bun pentru a vă muta într-o altă țară, cu toate acestea, mai întâi ar trebui să luați în considerare toate riscurile, altfel un câine galben inteligent și rezonabil nu vă va înțelege.

Născut în Anul Tigrului (1962, 1974, 1986, 1998)

Timpul schimbării va veni pentru tine. Norocul te va eluda întotdeauna, mai ales dacă dai dovadă de pasivitate și lene. Pe tot parcursul anului, vei lupta cu propria pasivitate și lipsa de dorință de a face ceva. Dar eforturile tale vor duce la succes: poți obține cu ușurință ceea ce nu puteai visa înainte.

În viața personală, totul va fi instabil până la începutul lunii noiembrie. Vei fi chinuit de îndoieli, gelozie și mari griji. Mulți, chiar și cu decizia finală de a rupe relația, se vor întoarce la obiectul lor de dragoste. Cu toate acestea, decizia finală pe care o puteți lua nu mai devreme decât iarna. Așa că pregătește-te pentru neașteptate și acționează în interesul tău.

Horoscop de afaceri

Racii vor avea șanse mari să urce scara carierei. Pentru a avea succes, vor trebui să construiască relații de încredere cu colegii și partenerii de afaceri. În mediul imediat va fi un mentor care va oferi sfaturi și sprijin înțelept în momentele dificile.

Reprezentanții acestui semn zodiacal nu trebuie să uite de dezvoltarea profesională și extinderea sferei de activitate. Erudiția și cunoștințele profunde le vor distinge într-un colectiv.

Horoscop 2018 Rac

În 2018, Cancers se va confrunta cu o serie de situații când intensitatea pasiunilor emoționale își va experimenta apogeul. Imediat după acest eveniment, va urma un declin al spiritului, care, totuși, va veni la îndemână, pentru că chiar trebuie să vă relaxați. Dar aici este important să nu spargi lemne de foc, prin urmare, într-o conversație cu cei dragi, controlează-te. Nu vă grăbiți să vă cufundați într-o nouă relație, chiar dacă persoana pe care o întâlniți se potrivește obiectiv. Pe de altă parte, emoțiile domnesc în 2018, așa că trebuie să fii ghidat de ele. După cum spune acest lucru, este clar că problema este întunecată. Pe de o parte, natura voastră va fi un inamic implacabil pentru dumneavoastră. În același timp, este pericolul dvs. de explozie care vă va ajuta să evitați problemele și să ieșiți victorioși din situații dificile. Principalul lucru - nu amestecați romantismul și viața de zi cu zi, altfel veți obține confuz și începe dificultățile. Un alt punct foarte important - în niciun caz nu vă ascundeți sentimentele și nu vă ascundeți în muncă, așa cum vă place să o faceți. Nu uitați că elementul dvs. este Apa, iar anul câinelui galben corespunde Pământului. Apa hrănește Pământul, dar dacă are o dispoziție proastă, îl poate înmuia, îl poate face maleabil. Desigur, aceasta este o măsură extremă, dar este important să înțelegem că acum circumstanțele nu vor încerca nici măcar să-ți impună jocul. Dacă se întâmplă acest lucru, atunci vorbim despre un impact deliberat asupra unei alte persoane.

Pentru zodia ta, datorită poziției speciale a lunii și a caracteristicilor atelice ale ciclului, 2018 al câinelui va fi deosebit de promițător în ceea ce privește dezvoltarea. Acum este foarte bine să practici câteva ritualuri spirituale, de exemplu, meditația. Dacă nu ați fost niciodată sedus de această parte a vieții umane, atunci cel mai probabil nu sunteți cancer. Dar în serios, atunci acest lucru, desigur, este posibil, dar aici trebuie să căutați ceva hobby mai original. În ceea ce privește emoțiile din 2018, vedetele sfătuiesc Cancerelor un singur lucru: cedați-le, predați-vă fără urmă, dar nu pierdeți capul și ar trebui să aveți întotdeauna o cale clară spre retragere. Acest lucru vă poate ajuta, deoarece din cauza instabilității scenei, unele situații vă pot deranja în mod deschis și, uneori, va fi mai ușor să vă îndepărtați doar de ele decât să încercați să le rezolvați. Pe de altă parte, în ciuda faptului că acum puteți obține multe singuri, 2018 are tendința către cooperare, unitate, depășirea comună a dificultăților. Așadar, uniți-vă cu cei care, în opinia dvs., merită acest lucru. Astfel veți obține mai multe.

Născut în anul iepurelui (1963, 1975, 1987, 1999)

Pentru tine, anul va fi calm, liniștit și distractiv. Mulți dintre voi nu vă veți simți în largul dvs., mai ales dacă unul dintre prietenii și rudele dvs. intervine constant în viața voastră. Dacă doriți să obțineți independența și respectul pentru voi înșivă, arătați sociabilitate și răbdare.

Încercați să acționați ușor, dar să nu cedați la convingerea celorlalți. În caz contrar, riscați să vă încadrați într-o poziție foarte neplăcută și să vă simțiți în largul dvs. în orice situație. Într-o carieră, surprizele sunt posibile. Veți afla că atingerea obiectivului dorit nu va fi ușoară. Dar nu vă grăbiți să renunțați: norocul în sine vă va depăși dacă vă arătați răbdare și perseverență.

Născut în Anul Dragonului (1964, 1976, 1988, 2000)

Anul câinelui galben te va face să îți solicizi propriile dorințe și nevoi. Chiar dacă îți va fi foarte dificil să-ți dai seama de planul tău, îl poți face chiar și în cele mai dificile condiții. Dorințele tale se vor realiza foarte simplu și rapid, dacă faci un efort în acest sens și poți să te ridici în mod corect pentru tine.

Mulți gemeni vor simți că nu pot rezista în împrejurimile lor. Din acest motiv veți arăta nehotărârea și timiditatea. Cu toate acestea, aceste calități pot dăuna vieții personale și pot ruina relațiile cu mulți oameni interesanți. Curajul, amabilitatea și sociabilitatea vor fi prietenii tăi.

Născut în anul șarpelui (1965, 1977, 1989, 2001)

Anul va fi dificil și contradictoriu. În ciuda vicleniei, a resurselor și a sociabilității, norocul te eludează pe neașteptate. Din acest motiv, vei fi foarte supărat, însă, după bara neagră, albul va veni brusc pentru tine, unde te poți orienta perfect și înțelege cum să acționezi în situația ta.

Perioada actuală va fi bogată în cunoștințe plăcute, relații de dragoste și romane. Vei simți o surpriză neașteptată a atenției asupra ta. Posibile schimbări în viața personală care vor duce la căsătorie. Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri, este puțin probabil să doriți să înregistrați o relație.

Horoscopul sănătății

În 2018, racii se vor dovedi a fi adulți, ceea ce le va afecta sănătatea. Lipsa de odihnă, lipsa de somn și stresul constant nu vor trece fără urmă. Suprasolicitarea se va manifesta sub formă de insomnie, iritabilitate, lacrimă, pierderea poftei de mâncare. Această afecțiune va duce la scăderea imunității și a bolilor sistemului nervos. Horoscopul vă sfătuiește să profitați de zilele acumulate de vacanță și să plecați în excursie.

În lunile de vară, trebuie să fiți atenți la reacțiile alergice și la intoxicațiile alimentare. Nu mâncați ciuperci recoltate independent și produse de origine dubioasă.

Cai născuți în anul (1966, 1978, 1990, 2002)

Îți va fi greu să înțelegi cine este prieten și cine este dușman. Prietenii și rudele îți pot aduce câteva surprize extrem de neplăcute. Cu toate acestea, veți fi foarte îngrijorat de probleme temporare sau permanente, care vă pot strica mult starea de spirit mult timp. Dacă doriți să reușiți sau să vă îmbunătățiți situația financiară, acționați ușor și încercați să vă evaluați cu abilități.

În viața personală, puteți întâlni trădare și indiferență. Cu toate acestea, nu vă faceți griji pentru acest lucru: puteți găsi rapid confort. Principalul lucru este să acționați calm, corect și după cum vedeți de cuviință, și atunci totul va funcționa.

Născut în anul Caprei (1967, 1979, 1991, 2003)

Pentru tine, anul va fi vesel și distractiv. Mulți reprezentanți ai zodiei își vor putea găsi sufletul pereche și fericirea în viața personală. În carieră, afacerea ta va merge și în sus, dar dorința ta principală nu se va împlini imediat. Dacă manifestați sociabilitate, bunătate și blândețe, norocul va fi de partea voastră.

Bunătatea vă va atrage pentru mulți oameni, dar nu falsifica. Insinceritatea este bine simțită în comunicare și va îndepărta multe persoane departe de tine. În viața personală, schimbările vor fi pozitive numai dacă sunteți sinceri. Totul va funcționa și în afaceri, dar nu imediat. Prin urmare, principalul lucru pentru tine este să acționezi corect și atunci totul va funcționa. Nu vă grăbiți și încercați să obțineți informații mai plăcute și mai interesante la modă.

Născut în anul maimuței (1968, 1980, 1992, 2004)

2018 vă promite un vârtej de evenimente luminoase. Aveți însă grijă să nu vă supraestimați punctele forte, în special în creativitate sau în capacitatea de a citi gândurile altora. În caz contrar, riscați nu numai să vă încadrați într-o poziție stupidă și ridicolă, ci și să configurați multe persoane împotriva voastră. Încercați să vă comportați și ascundeți-vă propriile gânduri. În caz contrar, riscați să vă pierdeți propria șansă de succes. În viața personală, sunt posibile necazuri și surprize.

Cu toate acestea, nu luați în serios ceea ce vi se spune. În acest an vor exista multe bârfe în jurul tău și diverse zvonuri neplăcute care îți vor strica mult starea de spirit și relațiile cu ceilalți.

Născut în anul cocoșului (1969, 1981, 1993, 2005)

Pentru mulți reprezentanți ai zodiei, anul promite să fie foarte periculos și conflictual. Mai ales dacă aveți deja relații și scandaluri extrem de ostile cu cineva. Unii reprezentanți ai acestui semn se vor simți în afara locului. Cu toate acestea, situația se va normaliza dacă sunteți atenți și aruncați o privire mai atentă asupra prietenilor și cunoscuților.

Nu vă faceți griji prea mult dacă totul nu funcționează exact așa cum ați planificat inițial. Te vei găsi într-o poziție câștigătoare dacă ești atent și te poți orienta într-o situație dificilă. Luați-vă propriul simț al umorului și apoi puteți face față oricărei situații dificile.

Caini nascuti in anul (1970, 1982, 1994, 2006)

Pentru tine, anul va fi fericit și plăcut. Adevărat, izbucniri necontrolate de furie vă pot răni foarte mult, dar nu vă faceți griji. În situația ta, este mai bine să nu joci decât să redați. Prin urmare, încearcă să tratezi ce te va deranja cu umor.

Fericirea te va aștepta chiar la orizont. Este puțin probabil să fii foarte supărat dacă situația nu este în favoarea ta. Cu toate acestea, anul vă va oferi atât de multe momente plăcute și clipe pline de bucurie, încât veți uita de tot ce este în lume. Principalul lucru este să crezi în tine, în succes și că totul va fi bine.

Născut în anul mistrețului (1971, 1983, 1995, 2007)

Decisivitatea, activitatea și curajul te vor ajuta să reușești. Principalul lucru este să nu vă faceți griji pentru trădare, care va apărea în curând în viața voastră. Dacă sunteți îngrijorat de un fel de necaz, puteți fi sigur că se va termina foarte curând și va apărea din nou un șir luminos.

Încercați să fiți activ și să nu renunțați la jobul pe care l-ați început, oricât de dificil ar fi să finalizați. Atunci tu însuți vei putea înțelege corect ce să faci într-o situație dificilă și ce să faci atunci când nu știi ce să faci. Anul îți va aduce mulți cunoscuți de succes și momente plăcute în cercul celor mai apropiați oameni.

Urmărește videoclipul: Legătura dintre alimentație și cancer. Anunțul șocant făcut de specialist (Februarie 2020).