Pălării tricotate cu ace de tricotat 2019: articole noi, foto pas cu pas

CUMPĂRAREA ÎN COMUNE DE FIL

Palarie cu impletituri si denivelari

De tricotat. Pălării tricotate. scheme
CUMPĂRAREA ÎN COMUNE DE FIL

Modul de a face scăderi neconcordante

De tricotat. Pălării tricotate. scheme
CUMPĂRAREA ÎN COMUNE DE FIL

Palarie de gradient din tricot

De tricotat. Pălării tricotate. scheme
Îmi place handmade

Dimensiune 50-53 cm
Densitatea tricotării 18p în 10 cm din suprafața frontală după OMC
Afișare complet ...
Ace elastice de tricotat 4,5 mm (linia de pescuit 40 cm), partea principală - ace de tricotat 5 mm.
Colectăm 84 de bucle + 1 în plus pentru conectarea într-un cerc.
Pentru a îmbina tricotarea într-un cerc, întindeți ultima buclă formată prin prima și trageți capetele firelor

Ajungând la tricotat elastic 1x1:
1 rând: 1 l.p., 1 out.p. - repetați până la sfârșitul rândului.
Tricotăm o bandă elastică de 1x1 11 cm înălțime pentru pălării cu rever și 5 cm pentru pălării fără rever.

Modelul principal:
1 rând: 1 l.p. scoate, filează la locul de muncă, 3 p.p., - repetă la sfârșitul rândului.
2 rând: 2 persoane.p., 1 out.p. scoateți, filați înainte de lucru, 1 l.p. - repetați până la sfârșitul rândului.
Alternând 1 și 2 rânduri tricotăm aproximativ 20-21 cm (măsurăm împreună cu o bandă elastică 1x1)

Închideți coroana:
1 rând: tricotați toate buclele 3 bucle împreună cu bucla față
2 rânduri: toate buclele sunt față
3 și 4 rânduri: tricotați toate buclele 2 bucle împreună
Tăiați firul, filați-l cu un cârlig sau un ac în buclele rămase și strângeți coroana.

urechi:
Numărați de la începutul rândului 9 bucle în ambele direcții - aceasta va fi partea occipitală. Ridicați buclele de pe urechi în rândul rândurilor.
Numărul de bucle ale urechilor și ale părții occipitale sunt marcate pe diagramă (vezi carusel)
Tricotăm urechile în rânduri rotative.
1 rând greșit: toate buclele greșite
2 rânduri: îndepărtați marginea și a doua buclă de pe acul de tricotat fără a tricota, 2 p. Persoane împreună. cu o pantă spre stânga, bucle faciale până la ultimele 4x, 2 p. persoane împreună. cu o înclinare spre dreapta, 2 persoane. n.
3 rânduri: 2 bucle de dezlegat, toate buclele de jos până la sfârșitul rândului.
Alternează 2 și 3 rânduri pentru a reduce numărul de bucle la 3-4.
Din 3-4 bucle tricotăm I-cord
Tricotează toate cusăturile cu FĂRĂ bucle de margine!
Fără a derula tricotajul, mutați tricotul la începutul acului de tricotat și tricotați al doilea rând cu bucle faciale fără bucle de margine!
Astfel, tricotăm o dantelă lungă de 18-20 cm.
Tricotăm al doilea ochi în același mod.

Care sunt pălăriile la modă

Pentru toamnă și iarnă, astăzi mulți oameni aleg o pălărie tricotată. Poate fi făcut manual și îl puteți crea cu propriile mâini. Tricotarea unei pălării este destul de simplă și rapidă, principalul lucru este să alegeți un model și să cunoașteți trucurile simple de bază.

Pentru început, vom descoperi care sunt șepcile în tendință, luând în considerare modelele de tricotat și cele mai recente din 2019. Desigur, împletiturile și hamurile sunt la modă. Palarii și seturi (pălărie și eșarfă, snood sau mittens) cu un astfel de model sunt foarte populare astăzi. Capacele cu o răsucire din fire obișnuite sau pufoase, cu un model de elastic simplu englezesc sunt solicitate.

Culoarea pălăriei tricotate poate fi orice. Astăzi sunt:

 • maro
 • gri,
 • verde,
 • nuante de turcoaz
 • orice culori pastelate.

În vârful modei, pălării tricotate cu o tranziție de culoare. Toate capacele descrise mai jos cu ace de tricotat, noutățile anului 2019 conform schemelor de mai sus pot fi conectate folosind această metodă de tranziție a culorilor. Un fir de orice umbră și un alt fir, a cărui culoare este în armonie cu cea principală, sunt luate ca bază. În procesul de tricotat, un fir înlocuiește treptat altul (cu condiția ca produsul să fie tricotat în 3-4 ori de fir) și se obține o tranziție lină a culorii.

Pălăriile cu pompoane sunt considerate la modă astăzi. Pompele pot fi confecționate din blană naturală sau artificială sau din fire din care este tricotată pălăria în sine.

În ceea ce privește bereta nu se poate spune fără echivoc. Nu este un lucru la modă în acest sezon, dar nimeni nu a anulat niciodată opțiunile clasice. Dacă acest tip de pălărie se potrivește doamnei în stilul și forma feței, atunci o puteți tricota în siguranță pentru voi.

Acum, să încercăm să înțelegem varietatea de modele de pălării tricotate, să luăm în considerare modelele de tricotat și cele mai noi din 2019.
affegg>

Alegerea firelor pentru o pălărie

Pentru acest articol de îmbrăcăminte, cel mai potrivit este firul din lână din fibre moi, cu adăugarea de acrilic, mătase sau în formă pură. În ceea ce privește grosimea, puteți alege absolut orice fir, în funcție de model și idee. Pentru pălăriile de toamnă, puteți lua un fir subțire și un tricotat, pentru o pălărie de iarnă, un fir de grosime medie și un model mai dens.

Palarii cu ace de tricotat arată destul de impresionant, cel mai recent în 2019 (modelele de tricotat sunt prezentate mai jos) din fire pufoase: angora și mohair. Pot fi utilizate în formă pură sau cu adăugarea unui fir de lână sau acrilic pentru densitatea țesăturii capacului.

Dintre firele de lână, merino, alpaca și nurca sunt considerate cele mai moi. Dar acestea sunt cele mai scumpe opțiuni. Puteți alege un fir bugetar care să includă lână și acrilică pe jumătate sau într-o proporție diferită. Un astfel de fir poate fi, de asemenea, moale și complet lipsit de înțepătură, dar acest lucru este foarte important pentru o pălărie, deoarece produsul este în contact strâns cu corpul.

Astăzi este populară tricotarea mare. Pentru modelele cu această caracteristică, există șiruri special groase. Este ușor de tricotat de la ei, deoarece rezultatul sub forma unei pălării complet noi nu te va aștepta. Dar aici este important să tricotați destul de strâns, astfel încât capacul să nu fie suflat.

Tendința ultimelor sezoane este seturile tricotate. Orice pălărie împletită cu ace de tricotat poate fi completată cu un accesoriu pentru gât, mănușe sau încălzitoare pentru picioare, tricotate din aceleași fire ca pălăria. Obțineți un kit, cald, confortabil și elegant.

Acum, să ne uităm la unele pălării pentru femei cu ace de tricotat, modelele lor de tricotat și cele mai recente în 2019 pentru iarnă și toamnă.

Pălăria Beanie

Unul dintre cele mai noi modele și cel mai solicitat astăzi poate fi numit beanie. Este simplu de executat și destul de eficient în aparență, șapca este tricotată spițe peste și cusătură de legătură. Următoarea este o descriere pas cu pas a lucrării.

Pentru o pălărie aveți nevoie:

 1. Fire. Puteți lua un destul de dens, de exemplu Nako Arctik, materialul său este de 100 de metri la 100 g. 1 hank este suficient.
 2. Ace de tricotat. Numărul de ace de tricotat depinde de felul în care tricotează una sau alta meșter și este selectat individual. Producătorii de fire indică de obicei pe ambalaj numărul care este cel mai adesea potrivit pentru aceste fire. Pentru firele Nako Arctik, acesta este numărul 5. Pentru tricotarea acestui model, ace de tricotat sunt potrivite, deoarece vom tricota în rânduri scurtate, iar produsul va fi rotunjit în timpul tricotării.

Noțiuni introductive:

 1. Tricotăm 36 de bucle pe acul de tricotat și tricotăm 2 rânduri cu bucle faciale. Primele și ultimele bucle din tricotat vor fi tiv.
 2. Apoi începe rândurile scurtate, tricotăm după cum urmează:

3 rânduri: 1 buclă de margine, 29 de bucle în față și 6 se lasă pe acul de tricotat stâng, fără a le tricota. Întoarceți munca.

4 rânduri și toate chiar tricotăm facial.

5 rânduri: 1 buclă de margine, 29 de bucle în față și 5 se lasă pe acul de tricotat stâng, fără a le tricota. Întoarceți munca.

7 rânduri: 1 buclă de margine, 29 de bucle în față și 4 se lasă pe acul de tricotat stâng, fără a le tricota. Întoarceți munca.

9 rânduri: 1 buclă de margine, 29 de bucle în față și 3 se lasă pe acul de tricotat stâng, fără a le tricota. Întoarceți munca.

11 rând: 1 buclă de margine, 29 de bucle în față și 2 se lasă pe acul de tricotat stâng, fără a le tricota. Întoarceți munca.

13 rând: 1 buclă de margine, 29 de bucle în față și 1 stânga pe acul de tricotat stâng, fără a le tricota. Întoarceți munca.

15 rând: tricotăm toate buclele cu fața.

Avem prima pană. Va trebui să legăm 8 astfel de panouri în total, adică de alte 7 ori trebuie să repetăm ​​tricotarea din rândul 3 până la 15.

16 rând pe față,

Din al 17-lea rând, începem repetarea din al 3-lea rând.

 1. Tricotăm încă 2 rânduri de bucle frontale.
 2. Pălăria este gata, cusem marginile.

Palarie cu impletituri si pompon din fire

Foarte populare astăzi sunt modele din împletituri. Puteți tricota o pălărie cu ace de tricotat folosind doar acest model simplu, dar eficient. Principalul lucru aici este să înțelegem principiul împletirii tricotului. Se face după cum urmează.

 1. Pentru ea, este nevoie de 9 bucle. Îi împărțim în 3 părți din 3 bucle. Tricotăm mai multe rânduri de față toate buclele împletiturii.
 2. Traversăm cele 3 bucle potrivite cu cele din mijloc, lăsându-le pe vorbele auxiliare înainte de lucru.
 3. Tricotăm mai multe rânduri de față fără a traversa.
 4. Traversăm cele 3 bucle din stânga cu cele din mijloc, lăsându-le pe vorbele auxiliare la serviciu.
 5. Din nou, tricotăm mai multe rânduri fără a traversa și repeta.

Împletitura poate fi înlocuită sau completată cu un turniquet. Diferă de o împletitură prin faptul că trebuie să traversați doar 2 părți ale buclelor într-o singură direcție. De exemplu, pentru un turniquet luăm 6 bucle (3 și 3) și tricotăm mai întâi mai multe rânduri fără a traversa, apoi le traversăm între ele și continuăm să tricotăm.

Capacul poate fi conectat alternativ folosind împletituri și hamuri.

Între buclele de împletituri și hamuri, trebuie să formați 4 bucle și să le tricotați cu cele greșite. Datorită reducerii lor mai aproape de marginea capacului va fi îngustarea țesăturii tricotate. Apoi, va fi necesar să scurtați buclele împletite și atunci când rămâne pe ac nu mai mult de 10 bucle pentru a le strânge împreună cu un fir și pălăria este gata.

Pălăria poate fi decorată cu un pompon din fire. Se poate face prin înfășurarea firului pe un carton cu lățimea dorită și colectarea acestuia într-un nod pe o parte, se taie a doua. Cu cât ai mai multe fire de vânt, cu atât mai magnific va fi pompomul.

Foarte elegant pe o pălărie tricotată cu împletituri va arăta un pom-pom din blană naturală. Poate fi ales pe tonul pălăriei sau într-o culoare contrastantă, iar racul natural, de culoare maro deschis, cu vârfuri mai întunecate, se va potrivi cu orice pălărie.

Palarie cu urechi de mohair

Cea mai simplă și elegantă versiune de pălării de tricotat cu urechi. Poate fi confecționat din mohair adăugându-i un fir de lână în ton pentru densitate.

Pentru o pălărie aveți nevoie:

 1. Mohair și fir de lână.
 2. Ace de tricotat nr. 3-5, în funcție de densitatea individuală a tricotajului.

Este mai bine să tricotați pălăriile mai strâns, astfel încât să nu fie suflate de vânt. Dacă densitatea tricotării este slabă, atunci are sens ca capacul să ia un număr mai mic de ace de tricotat și să tricoteze mai greu.

Noțiuni introductive:

 1. Pălăria se potrivește în formă de dreptunghi simplu. Colectăm pe ace de tricotat numărul de bucle potrivite pentru volumul capului. Buclele trebuie să fie calculate în avans prin legarea unei bucăți mici din acele fire din care va fi un capac și măsurând volumul capului.
 2. Mai întâi, tricotăm mai multe rânduri cu o bandă elastică 1 * 1 (1 față, 1 parte greșită). Rânduri greșite în funcție de desen.
 3. Apoi continuăm să tricotăm cu cusatura din față, adică în rândurile din față tricotăm totul cu cusăturile din față, în rândurile din spate - cele din spate.
 4. Așadar, continuați până la adâncimea dorită a capacului.
 5. Apoi închidem buclele și facem cusătura din spate și cusătura superioară pentru a face o pălărie pătrată.
 6. Puteți să o lăsați în acest fel sau puteți să fixați urechile cu o pereche de cusături (coasem cusăturile oblic, lăsând colțurile urechilor).

Pălăria cu o răsucire

O pălărie tricotată cu guler este potrivită pentru o tânără și pentru o bătrână, pentru o fată și pentru un băiat. O opțiune versatilă și elegantă pe care și-o poate permite orice fashionistă. O astfel de pălărie, realizată din fire obișnuite sau din mohair, Angora se va încadra perfect în orice stil de garderobă. Ea va fi bună cu un sacou și o haină și o haină de blană. Cum să o tricotăm? Da, foarte simplu, folosind următoarea descriere.

Pentru o pălărie aveți nevoie:

 1. Mohair și fir de lână de orice nuanță dorită. O pălărie nu ia de obicei mai mult de 100 de grame.
 2. Ace de tricotat nr. 3-5, în funcție de densitatea individuală a tricotajului.

 1. Tricotăm capacul complet cu o bandă elastică 2 * 2. (2 bucle față și 2 bucle greșite alternează).
 2. Ridicăm numărul necesar de bucle pe ace de tricotat, calculate anterior în funcție de densitatea de tricotat și volumul capului.
 3. Începem să tricotăm modelul principal. Tricotăm 15 centimetri pentru pardesiu (aceasta nu este o măsură obligatorie, depinde de dorința fiecărei meșteri).
 4. Când gulerul este conectat, continuăm să tricotăm până la toată adâncimea capacului.
 5. Pentru 1 rând înainte de sfârșitul tricotării, reducem lățimea prin tricotarea tuturor perechilor de bucle de purl din elastic în 1 buclă.
 6. Buclele rămase sunt strânse cu un fir.
 7. Realizăm o cusătură în așa fel încât să fie înăuntru la ușa din spate, apoi ne desfășurăm și continuăm cusătura din cealaltă parte.
 8. Aprindem capacul, oprim gulerul și capacul este gata.

O astfel de pălărie poate fi, de asemenea, tricotată pe ace circulare de tricotat, atunci nu va mai fi necesară realizarea unei cusături.

Iată câteva alte opțiuni pentru capace de tricotat și modele de tricotat pentru produse noi din 2019.

Pălării tricotate de iarnă pentru femei

Luați în considerare mai multe pălării de iarnă din 2019 cu ace de tricotat și modelele lor de tricotat.

Pentru iarnă, o pălărie cu urechi este o opțiune bună. Astăzi, astfel de opțiuni sunt destul de relevante.

O pălărie cu urechi poate fi confecționată folosind orice model sau doar un tricot din perlă sau un ciocan. Începem să tricotăm o astfel de pălărie din urechi. Mai întâi tricotăm o ureche, apoi a doua, apoi tricotăm o rever pentru frunte, dacă este conform modelului. Distribuim toate piesele primite pe spiță și colectăm numărul necesar de bucle după cum urmează: mai întâi colectăm jumătate de bucle pentru partea din spate a capacului, apoi există oculetul, apoi există o reveră pentru frunte (dacă nu este acolo, atunci buclăm partea din față a capacului), apoi ocolul și a doua parte balamale din spatele capacului.

Punem toate acestea pe un ac de tricotat și începem să tricotăm partea principală a capacului conform modelului selectat până când întreaga înălțime a capacului este tricotată. Strângeți bucla și faceți cusătura din spate. O reveră pe frunte este cel mai bine asigurată cu o pereche de cusături.

Pălăria poate fi decorată cu ciucuri la capetele urechilor.

Pentru iarnă, puteți folosi pălăria cu o răsucire descrisă mai sus sau o pălărie - beanie. Pentru a împiedica vânturile de iarnă să sufle din țesătură, puteți coase o căptușeală din lână, de exemplu, și să o coaseți în interiorul capacului. Deci va fi cald și confortabil, potrivit pentru frigul rusesc de iarnă.

Modelele considerate de tricotat pentru pălării de tricotat și noutăți 2019 vă vor ajuta să faceți o alegere într-o mulțime de modele și moduri de întruchipare, iar pentru a înțelege mai bine principiul fabricării unei pălării elegante și moderne, puteți viziona videoclipul.

Descrierea pălăriei de tricotat

Tricotează o pălărie voluminoasă de Helsinki verde cu reverul merino

Pentru a tricota, ai nevoie de fire groase de merino paste sau zefir. Tricotaj gros

 • Din vârful firului trebuie să faceți o primă buclă puternică și să formați 15 p., Nu trebuie să strângeți bucla.
 • Apoi conectați-le într-un cerc, trebuie să transferați ultima buclă de la acul de tricotat stânga la dreapta. Apoi, pe acul de tricotat din dreapta, aruncați al doilea lanț pe cusatura aruncată și scoateți-l din acul de tricotat. Veți obține 14 p. - aceasta este exact cantitatea necesară pentru o gingie 1 pe 1 (multiplu de 2).
 • În continuare, tricotați o bandă elastică simplă 1x1 (1 fețe., 1 viață.) 14 rânduri.
 • În 15 p. reduce buclele, îndepărtează fețele. n. în spatele peretelui din spate, urmând. n. tricotați partea greșită și aruncați pe ea o buclă dezlegată. Tricot toate buclele.
 • Faceți un nou rând fără a scădea fețele. p., apoi transferați restul de 7 p. pe firul principal și strângeți.
 • Firul este gros gros, doar modul obișnuit de a ascunde capetele nu va funcționa. Împletiti firul și rupeți-l în pași. Treceți un fir mai fin pe marginea setată. De asemenea, ascunde capătul superior.

Tricotăm o pălărie cu ace de tricotat cu o tăietură interesantă cu flori

O pălărie frumoasă și la modă pentru femei, aceasta nu este neapărat ceva scump cumpărat într-un magazin. Îl puteți crea cu propriile mâini, având doar 150 de grame de fire bune și ace de tricotat. Pălăriile de iarnă și de toamnă necesită nu numai estetica, ci și capacitatea de a reține căldura lăsând cantitatea potrivită de aer. Adică să ...

Tricotăm o pălărie simplă cu ace de tricotat cu rever și împletituri

Iarna nu te va lua prin surprindere dacă știi să tricotezi! Și vom veni să vă ajutăm oferind un desen și o diagramă pentru o șapcă de execuție frumoasă și nu complicată, cu o reveră decorată cu un model de împletituri. Pentru pălării de tricotat, se folosește fire compusă din 100% cașmir. Deci, vei fi cald și confortabil ...

Palarie tricotata cu croiala neobisnuita

Ai de gând să cumperi o pălărie caldă pentru iarnă? De ce să nu-l legați singur? Există un model interesant și foarte la modă, cu un model frumos. Crezi că este prea complicat? Deloc.Aici se folosesc tehnici simple și familiare. Și volumul de muncă nu este foarte mare. Cu siguranță vei fi la timp pentru cele mai apropiate răceli, chiar ...

Palarie de tricotat cu model de frunze

O pălărie caldă pentru iarnă nu trebuie să fie crudă și foarte scumpă. Există multe opțiuni pentru tricotaje în care toamna și iarna vor avea loc într-o atmosferă de căldură și confort. Acest model, decorat cu un model original sub formă de frunze, este destul de capabil să vă încălzească. Principalul lucru este să alegeți o fire bună. Pentru aceasta, o haină din lână poate fi potrivită ...

Palarie tricotata cu model de tricotat arana

Tricotăm o pălărie excelentă pentru femei de toamnă-iarnă, cu un model simplu, dar original. A face o astfel de muncă durează minim, dar obțineți un lucru minunat, cald și foarte confortabil. Pare subțire, dar datorită firelor folosite din lână naturală și mohair, se dovedește destul de dens. Încercați să înghețați într-o astfel de pălărie. Cu toate acestea, nu ...

Șepci de tricotat cu elastic în două tonuri

Nu numai frumos și la modă, dar, de asemenea, o astfel de pălărie de lână în două culori arată foarte neobișnuit. Tricotarea cu o bandă elastică nu este dificilă. Tu însuți știi bine acest lucru. Și dacă nu, atunci veți înțelege rapid acest lucru, consultând descrierea postului. După cum puteți vedea, aveți nevoie doar de o anumită cantitate de fire de lână în două culori (gri și ...

Șapcă de tricotat cu împletituri și împletituri frumoase

Pălărie caldă și foarte confortabilă din lână pentru o fată, decorată cu un model original de împletituri și împletituri împletite. Legarea unui astfel de model este mult mai ușoară decât puteți decide, uitându-vă la figură. Se folosesc elemente de tricotat standard. Prin urmare, nu vor apărea dificultăți chiar și pentru un tricotător începător. În acest caz, capacul se dovedește a fi destul de modern și deloc de modă veche. ...

Tricotăm o pălărie cu ace de tricotat cu un model de împletituri transversale

O pălărie din lână este un must-have pentru fiecare fată care are grijă atât de frumusețe, cât și de sănătate. Căldură, confort și, bineînțeles, un aspect magnific - este ceea ce obține proprietarul acestui model, decorat cu un model de împletituri transversale. Două butoane mici completează compoziția. Totul pare foarte armonios. Într-o astfel de pălărie ...

Tricotăm o pălărie cu ace de tricotat cu Jartă

Orice fată care nici măcar nu are experiență vastă în lucrările de ac poate tricota o astfel de pălărie. Atenție la simplitate. Nu există bucle sau modele complicate, care pot fi repetate doar de o persoană care a tricotat mulți ani. Pălăria este foarte drăguță și caldă. Fire - lână (alpaca și merino 60/40). Într-o astfel de pălărie tu ...

Pălărie cu două fețe cu ace de tricotat într-un model simplu

Ce culoare este această pălărie? Bej? Nu, gri. Ambele opțiuni sunt corecte. Acest lucru minunat este în două sensuri. Pentru a lega o astfel de putere de fiecare dintre voi. Prindeți ace de tricotat, aprovizionați cu fire bune și începeți să studiați modelul. Așadar, acordați atenție - indiferent de ce parte îl întoarceți, un fragment din partea greșită va fi vizibil de sus. Arată ...

Modele noi din 2019

O femeie modernă are multe cerințe pentru o pălărie tricotată la modă. Pe lângă faptul că se încălzește la frig și se protejează de vânt, pălăria ar trebui să fie suficient de strălucitoare în ceea ce privește culoarea sau stilul pentru a distinge o femeie de mulțime.

Designerii fac tot posibilul pentru a aduce un nou sunet proaspăt în capacele clasice și moderne.

Palarie simpla de tricotat

Pentru tricotat, alegeți cele mai fine fire, de exemplu, din alpaca, mohair sau alt tip de lână.

Pălării deschise din fire fine, de exemplu, din mohair, arată frumos. Pălăriile din tricot fin sunt, de asemenea, bune pentru uzura de zi cu zi. Arată feminin și elegant, se distinge de pălăriile de volum din fire groase.

Culori la modă, fire, stiluri de pălărie

Pălăriile tricotate devin un atribut necesar al imaginii imediat ce începe prima răceală. Pentru începutul toamnei, produsele fabricate din fire subțiri de bumbac sunt potrivite care protejează împotriva vânturilor. Pentru iarnă, produsele potrivite din fire calde, groase sunt potrivite.

Atunci când alegeți fire pentru o pălărie, ar trebui să vă lăsați pe fire moi care nu vor fi ciupite și subliniază stilul ales de pălărie. Cu cât este mai voluminoasă și cu textură fire, ar trebui să fie alese modele mai simple. Pe lângă culorile clasice alb și gri, pălăriile de culori strălucitoare sunt la modă.

Tranzițiile netede între nuanțe arată, de asemenea, frumoase. Acest lucru poate fi realizat folosind diferite fire sau fire de melanj, care sunt la vânzare o varietate largă. Printre principalele favorite sunt pălăria beanie. Este universal, potrivit pentru o haină strictă și o geacă sport.

Designerii oferă multe opțiuni pentru această pălărie, diferind în lungime și volum.

Fashionistele urbane și pălăriile cu pompoane nu ocolește. Nu mai este considerat a fi o pălărie pentru copii. Pentru că merge bine cu multe stiluri vestimentare. Pălăria cu rever, datorită varietății moderne de fire, nu pare plictisitoare sau gri. Dimpotrivă, indică caracterul strălucitor al proprietarului său.

O pălărie cu urechi îi face pe designeri să vrea să experimenteze. Există o cantitate incredibilă de opțiuni pentru stiluri și elemente decorative pe astfel de capace. În funcție de lungimea urechilor, de înălțimea capului, de tipar și de prezența pompoanelor, o femeie cu orice formă de față își poate găsi propria versiune a pălăriei.

Pălăriile neobișnuite în formă pot permite persoanelor îndrăznețe și amuzante care nu se tem de atenția excesivă asupra lor.

Palarie tricotata la moda cu pompom

Astăzi, pălăriile cu poms de blană sunt încă în tendință. Alegerea unei astfel de pălării este importantă pentru a lua în considerare vârsta. O pălărie cu boumbon este mai potrivită pentru adolescenți și fete tinere.

Modelele care sunt bune pentru tricotarea unei coafuri cu pompom sunt modele Aran voluminoase, împletituri de dantelă, romburi, faguri mari și mici, un model de răchită. În combinație cu un bubo de blană, buclele faciale și gospodăria arată frumos. Pentru tricotarea unor astfel de pălării, tehnica norvegiană de tricotat cu cerbi și alte motive scandinave este bună.

Șepci de tricotat Nepal

Puteți tricota o pălărie pentru femei cu ace de tricotat din fire Drops Nepal în câteva seri.

Materiale necesare pentru mărimea 56:

 • Fire - 2 frotiuri.
 • Ace de tricotat circulare și ciorapi nr 5, cârlig.

Etapele de lucru:

Lucrul începe cu un set de 80 de bucle pe ace circulare de tricotat. Următoarele 10 rânduri sunt tricotate cu o bandă elastică, alternând 3 bucle din față și 2 din greșeală.

În continuare, trebuie să tricotați în conformitate cu schema.

Pălărie openwork

Pentru a efectua o șapcă din dantelă va fi nevoie de îndemânare din partea femeii de ac, deoarece în timpul tricotării este important să urmați modelul exact și să numărați buclele. Mărimea antetului este de 56.

Va fi necesar:

 1. Fire - 150 g (grosime 100 g 300 m).
 2. Ace de tricotat cu număr de cârlig 3.

Etapele de lucru:

 1. Trebuie să apelați 137 de bucle. În continuare, tricotați cu o bandă elastică (1l * * 1 viață) în înălțime de până la 3 cm.
 2. Apoi, trebuie să adăugați alte 48 de bucle la cele existente în mod uniform în jurul circumferinței. Figura 1 prezintă modelul principal al capacului. Trebuie efectuat exact în conformitate cu schema, până când înălțimea produsului este de aproximativ 15 cm.
 3. În următoarele 15 rânduri, trebuie să faceți o scădere, urmând în continuare modelul.
 4. Buclele rămase trebuie strânse și fixate pe partea din spate a capului.

Palaria poate fi decorata sau lasata asa cum este. Modelul openwork în sine este un ornament.

Palarie cu model de rachita

Materiale pentru dimensiunea 56:

 1. Fire - 150 g.
 2. Ac de tricotat circular №4 + 1 ac suplimentar de tricotat.

Etapele de lucru:

Pe ace de tricotat circulare, formați 70 de bucle și executați un model de gumă. Înălțimea elasticului este de 14 rânduri. În al 15-lea rând, 24 de bucle ar trebui să fie adăugate uniform. În acest caz, rândul 15 și 16 trebuie să fie tricotate cu cusatura din față.

În continuare, pălăria trebuie tricotată conform schemei:

Pentru a face o suprapunere în model, 3 bucle sunt transferate la un ac suplimentar de tricotat, apoi următoarele 3 bucle sunt tricotate și după aceea numai bucle dintr-un ac suplimentar de tricotat.

Următoarele 5 rânduri trebuie realizate cu cusatura din față. Apoi, trebuie să faceți o suprapunere în direcția opusă, similară cu cea anterioară.

Este necesar să continuați tricotarea conform modelului până când înălțimea modelului principal al capacului este de 16 cm. Buclele trebuie reduse treptat și uniform.

În concluzie, este necesar să coaseți cu atenție cusătura pe spatele capacului.

Pălărie colorată

Tricotează o pălărie pentru femei cu ace de tricotat din fire multicolore. Fiecare iubitor de tricotaj are întotdeauna multe bile de diferite culori rămase de la alte produse. În același timp, pentru capac, puteți alege fire care sunt similare în compoziție și grosime. Sau invers, faceți-o din diferite reziduuri de fire.

Este necesar doar să vă asigurați că grosimea firului este aproximativ aceeași, altfel pălăria de iarnă nu va fi suficient de caldă.

Pentru o pălărie cu mărimea 52, veți avea nevoie de:

 1. Ace de tricotat ciorapi de 7 dimensiuni.
 2. Fire - albastru, galben, roz, portocaliu (grosimea firului 50 g la 55 m).

Etapele de lucru:

 1. Este necesar să formați 60 de bucle și să tricotați 42 de rânduri cu un model care se repetă conform schemei:
 • Fir albastru 2 rânduri cusătură laterală greșită,
 • Roz - cusătură laterală greșită cu 1 rând,
 • Portocaliu - 4 rânduri de cusături față,
 • Galben - 1 rând de partea greșită.

 • Albastru - 4 p. fata + 1 p. parte greșită + 1 p. netezime facială
 • Roz –2 p. parte greșită + 4 p. facial,
 • Portocaliu - 2 p. partea greșită
 • Galben - 2r. partea greșită.

Alternează rândurile colorate de la cuvântul "Repetare".

 1. Începând cu rândul 43, trebuie să reduceți buclele. Pentru a face acest lucru, în al 43-lea rând, ar trebui să tricotați fiecare 4 și 5 bucle împreună.
 2. Repetați scăderea după 4 rânduri, apoi după 3 și apoi prin 2 rânduri. Vor fi 12 bucle pe ace de tricotat care trebuie strânse cu un fir și vârful ascuns în interiorul capacului.

Volumul și pălăria

Tricotează o pălărie pentru femei cu ace de tricotat folosind modele simple. Dacă în același timp alegeți fire texturate, pufoase sau de melanj, atunci chiar și un model simplu va arăta interesant. Acest model de pălărie și snood este realizat din mohair moale. Modelul este o bandă elastică care este tricotată alternând fața cu bucla greșită.

 • Pălăria de tricot pe ace circulare de tricotat care ar trebui să se potrivească cu lungimea circumferinței capului.
 • După un set de bucle, tricotați cu o bandă elastică de 35 cm. După aceasta, în fiecare al 4-lea rând, trebuie să reduceți buclele. Pentru a face acest lucru, numărul total de bucle trebuie împărțit în 4 părți. La începutul și sfârșitul fiecărei părți, va trebui să tricotați 3 bucle împreună.
 • Când există mai multe bucle pe fiecare parte, cu ajutorul cârligului va trebui să întindeți vârful firului prin ele, să-l strângeți și să-l fixați pe partea greșită.

Snud tricotează în același mod ca o pălărie. După ce produsul atinge o înălțime de 30-40 cm, buclele trebuie închise.

Palaria Bandana

Pentru capac (circumferința capului de 60 cm) veți avea nevoie de următoarele materiale:

Etapele de lucru:

 1. Pe ace de tricotat nr. 6, ar trebui să fie realizat modelul „dublu orez”, pentru aceasta trebuie să formați 40 de bucle și apoi să le tricotați după model. Ar trebui să obțineți un dreptunghi cu laturile de 50 și 30 cm. Acesta va fi principalul detaliu al bandanei. (Înainte de tricotat, lăsați un fir care va corespunde în lungime la tricotarea unui rând. Cu acesta, o vizieră va fi atașată la bandană).
 2. În continuare, ar trebui să legați viziera, scurtând rândurile. Trebuie să începeți cu 37 de bucle. Fiecare rând următor va fi cu 4 bucle mai puțin. Este necesar să tricotați până când 9 ochiuri rămân pe ace de tricotat.
 3. Folosind coada stângă a firului bandana, trebuie să tricotați un rând suplimentar, în timp ce tricotați buclele vizorului. Primele și ultimele cusături trebuie tricotate împreună.
 4. Pe partea opusă a vizierei, continuați să tricotați până când lungimea este de 45 cm. După aceea, începeți să reduceți buclele (3 bucle în 4 rânduri).
 5. Pentru a închide rândul, este necesar să săriți firul în buclele rămase și să le trageți împreună.
 6. O cusătură trebuie făcută de-a lungul părții lungi a dreptunghiului prin cusatura unei pălării.
 7. Pentru a păstra pălăria bine pe cap, ar trebui să faci un alt bandaj. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de ace de tricotat nr. 4, pe care trebuie să formați 21 de bucle. Lungimea bandajului 90 cm. Model - elastic.

Pansamentul final trebuie cusut pe bandana în jurul circumferinței capului.

Palarie de tricot turban

O pălărie extravagantă în stil turban retro cu ace de tricotat va adăuga eleganță aspectului. Cel mai bine este să tricotați un turban cu ace de tricotat sau un model cu împletituri. Dacă alegerea a căzut pe arana și împletituri, atunci este mai bine să alegeți fire mai subțiri, altfel turbanul va arăta prea voluminos.

Turbanul este decorat cu o broșă. Mulți oameni cred că aceste capace sunt potrivite doar femeilor în vârstă. Nu este așa. În acest sezon, aspectele extravagante feminine intră în modă, iar tinerii fashioniste au început să poarte un turban.

Pentru a tricota un turban, fire de lână, o broșă, ace de tricotat și un ac gros pentru a coase un turban va fi necesar.

Puteți lega un turban cu o bandă elastică sau cu orice alt model care vă place.

Palarie cu impletituri incrucisate

Împletiturile pe o pălărie sunt un model obișnuit. Dar de obicei sunt așezate de-a lungul capacului. Mai jos este modelul original atunci când împletiturile împletesc. Palaria este potrivita pentru dimensiunile capului de la 50 la 56.

Materiale necesare:

 • Fire - 100 g (în 100 g 300 m).
 • Ace de tricotat circulare și obișnuite nr. 4,5.

Executarea lucrărilor:

 1. Partea principală a produsului este tricotată ca o eșarfă cu o bandă lungă. Lățimea benzii de aproximativ 15 cm lungime corespunde circumferinței capului.
 2. La începutul lucrului la ace de tricotat pentru a forma 80 de bucle. 4 bucle de la marginile benzii vor fi tricotate cu un model de legătar. Pe celelalte 72 de țesături trebuie făcute sub formă de împletituri.
 3. Țeserea trebuie făcută după cum urmează. Primele 9 rânduri sunt elastice, alternând 2 bucle greșite și față. În al 10-lea rând de pe cele 24 de bucle centrale este necesar să se facă o țesătură. Pentru a face acest lucru, începutul și sfârșitul țesăturii sunt marcate cu un știft. Până la primul ac, se realizează un model de gumă. Apoi, pe un ac de tricotat separat, îndepărtați 12 bucle. Următoarele 12 bucle se încadrează în modelul principal. Apoi, trebuie să vă întoarceți la bucle cu un ac suplimentar de tricotat și să le tricotați. Pentru a termina rândul, ai nevoie de un model de gumă. Dacă totul este făcut corect, atunci în centrul pânzei, un rezultat copleșitor.
 4. Continuați tricotarea cu o bandă elastică pentru încă 9 rânduri. În rândul următor, țeserea trebuie făcută la începutul și sfârșitul gingiei.
 5. În continuare, trebuie să alternați la fiecare 9 rânduri de țesut, care sunt efectuate fie în centru, fie de-a lungul marginilor. Materialul este tricotat până când atinge lungimea corespunzătoare circumferinței capului. După aceasta, buclele trebuie închise.

Regiunea occipitală este legată pe partea lungă a benzii, alternând 2 faciale cu 2 bucle greșite. Este necesar să tricotați 8 rânduri. Apoi, trebuie să reduceți numărul de bucle, mergând la gingie, făcând din 2 față și 2 purl o buclă. Următoarele 4 rânduri sunt tricotate cu 1 față elastică și 1 greșite. În al 5-lea rând, trebuie să reduceți și fiecare a doua buclă.

Prin bucla trebuie să filați firul și să-l strângeți, fixându-l din interior. Să coase o pălărie.

Palarie - Kubanka

Pentru o pălărie cubă de 59 cm, veți avea nevoie de:

 • Fire - 100 g (bilă de 150 m la 100 g).
 • Ace de tricotat - 2,5 și 3,5.

Etapele de lucru:

 1. Lucrarea începe cu un set de ace nr. 2.5 ochiuri - 110 bucăți.
 2. Următoarele 3 rânduri ar trebui să fie tricotate cu o cusătură de legătură.
 3. În continuare, trebuie să tricotați cu o bandă elastică de 10 rânduri, alternând 1 bucle față și spate.
 4. Apoi, din nou, 3 rânduri ar trebui să fie efectuate cu o cusătură de legătură. Pe acest design banda de cauciuc este terminată.
 5. Partea principală a produsului este tricotată pe ace de tricotat nr. 3,5 cu un model de suprafață frontală. Numărul de rânduri va depinde de cât de mare doriți să aveți o pălărie. Lungimea recomandată asociată suprafeței frontale este de 15-20 cm.
 6. După atingerea lungimii necesare a capacului, este necesar să tricotați încă 3 cm cu partea greșită a cusăturii pentru a obține o role care va ajuta capacul să își păstreze forma.
 7. Pe partea occipitală, trebuie făcute bucle. Pentru a face acest lucru, puneți panele cu suprafața frontală. Reducerea buclelor trebuie făcută doar în rândurile din față.

Finalizați lucrările trăgând firul cu cârligul prin buclele rămase, strângeți firul și ascundeți-l de partea greșită.

Șepci cu ace de tricotat cu urechi

De mai mult de un sezon, a fost la modă un toc elegant cu urechi de pisică. Pisica de pălărie chineză tricotată cu ace de tricotat arată neobișnuită și atrage ochii celorlalți. Un astfel de accesoriu, desigur, este mai potrivit pentru fete și fete tinere. Dar cred că orice fashionistă, indiferent de vârstă, cu o mare dorință poate purta această pălărie de tinerețe, ceea ce îi va da aspectul de iarnă originalitate.

Beanie Hat

Pălăria Beanie este o pălărie la modă, a cărei popularitate nu slăbește. În primul rând, este legat de universalitate. Pălăria va arăta la fel de elegantă și la modă dacă este purtată cu o geacă de tineret și o haină de blană scumpă. Se potrivește aproape cu orice contur al feței. Pălăria este tricotată cu un vâscoz simplu, astfel încât diverse elemente decorative și decorațiuni să arate grozav pe ea.

Tricotarea unei astfel de pălării va dura o zi. Dimensiune 54.

Pentru muncă, veți avea nevoie de:

 • Fire.
 • Ace de tricotat și tricotat circular №3.
 • Hook.
 • Pins.

Etapele de lucru:

 1. Lucrările trebuie efectuate imediat în 2 fire. Aceasta înseamnă că trebuie să întindeți capetele firelor de la ambele bile. Ace de tricotat circulare ar trebui să fie lungimea capacului.
 2. Pe ace de tricotat circulare, formați 81 de ochiuri. În continuare, trebuie să scoți un singur vorbitor. Și aranjați tricotajul astfel încât ultima buclă să fie în dreapta. Următoarea este bucla broach. Aceasta înseamnă că prima buclă este transferată în acul de tricotat drept, sub el trebuie să întindeți bucla 80, care revine la acul de tricotat stânga. 81-bucla ar trebui pur și simplu aruncat de pe acul de tricotat. Dacă totul este făcut corect, atunci ar trebui să rămână 80 de bucle.
 3. Următoarele 18 rânduri se potrivesc doar cu bucle faciale.
 4. Modelul stelei trebuie să înceapă în rândul 19. În lățime, are 19 bucle.
 5. Pe produs, este necesar să se marcheze începutul și sfârșitul modelului. Acest lucru se poate face cu ace. La începutul celui de-al 19-lea rând, ar trebui să fixați știftul și să continuați să tricotați modelul conform modelului. Fixați al doilea pin la sfârșit.
 6. În continuare, trebuie să completați încă 30 de rânduri. O atenție deosebită trebuie acordată tricotării corecte a modelului.
 7. După sfârșitul modelului, toate rândurile trebuie tricotate doar cu fețe până când înălțimea produsului este de 20 cm.
 8. Continuați activitatea trecând la ace de tricotat. În plus, fiecare spiță va conține 20 de bucle.
 9. Pentru a termina pălăria, trebuie să reduceți treptat bucla. Acest lucru trebuie făcut în fiecare al doilea rând, reducând pe fiecare spiță o buclă la început și la sfârșit. Fiecare rând următor după diminuare trebuie să continue să tricoteze fața, fără a le reduce.
 10. Scăderea ar trebui să fie finalizată atunci când 4 bucle rămân pe fiecare spiță. În continuare, firul de tricotat trebuie tăiat, lăsând o coadă de 30 de centimetri.

Închideți buclele trăgând restul firului cu un cârlig prin toate buclele și strângându-le. Firul rămas trebuie să fie fixat din interior.

Palarie - pisica

Este ușor să tricotăm o pălărie jucăușă cu o imitație de urechi de pisică cu ace de tricotat. Modelul este potrivit pentru femeile meșteșugari cu abilități de tricotat inițiale, în timp ce trebuie să știți cum să tricotați și să croșetați.

Pentru a lucra, veți avea nevoie de:

 • Ace de tricotat circulare și dimensiunea cârligului 2.5.
 • Ace de tricotat mărimea circulară 3.
 • Fire - 100 g (o va face orice pufos).

Etapele de tricotat:

 1. Pentru acest model, buclele sunt formate în mod italian.

Pentru capac are nevoie de 88 de bucle. Lucrările încep cu crosetarea a 45 de bucle de aer care trebuie închise într-un inel. Numărul 45 a fost obținut prin împărțirea în 2 bucle necesare 88 și a fost adăugată o buclă suplimentară pentru a închide rândul. Al doilea rând trebuie să continue să croșeteze cu bucle cu un croșetat.

Din al treilea rând, tricotarea trebuie continuată cu ace de tricotat (dimensiunea 2,5). În acest caz, bucla din rândul precedent este tricotată cu partea din față, iar firul este cusut cu bucla greșită. Astfel, se obține o bandă elastică. În rândurile 4 și 6, trebuie să efectuați bucle greșite și să le eliminați pe cele din față, astfel încât firul să fie în spatele buclei.

Pe rândurile 5 și 7, dimpotrivă, sunt efectuate de cele din față, iar cele greșite sunt eliminate, dar firul va fi deja în fața buclei. Din al 8-lea rând, ar trebui să tricotați un model de gumă (1 față și 1 greșit), la lungimea dorită a elasticului la capac, folosind ace de tricotat de 3 dimensiuni.

 1. Tricotarea părții principale a produsului începe cu 27 de bucle cu cusătură față plus 1 buclă greșită. Apoi urmează un model lateral cu 15 bucle. Numărul de bucle sursă trebuie crescut. Pentru aceasta, 2 față tricotate pe partea greșită. Buclele frontale sunt faciale. Producția ar trebui să fie de 22 de bucle. În continuare, prin analogie, realizăm partea din spate a capacului.
 2. Modelul laturii capacului trebuie să fie efectuat conform diagramei de mai sus:
 3. Partea principală a capacului trebuie să fie de 37 de rânduri. În continuare, trebuie să începeți să reduceți numărul de bucle pentru a finaliza lucrarea. În fiecare rând, este necesar să se reducă 4 bucle din părți, tricotând o buclă prin 2 fețe.
 4. La sfârșitul lucrării, capacul trebuie să fie cusut pe partea de sus a capului.

Acest model este potrivit atât pentru fete tinere, cât și pentru femei cu vârsta peste 40 de ani.

Palarie cu rever

Tricotează o pălărie pentru femei cu ace de tricotat chiar și pentru cei care au ridicat pentru prima dată tricotajul. Este suficient să alegeți un model ușor. O pălărie cu rever este un clasic în tricotat, precum și un produs ideal pentru începători craftswomen. Pentru fabricarea unei astfel de pălării, vor fi necesare 100 g de fire calde și ace de tricotat cu grosime medie (nr. 3 sau 3,5).

Videoclipul unei clase de master pe pălării de tricotat cu un rever:

 1. Pentru dimensiunea 54, trebuie să tastați 80 de cusături pe ace de tricotat.
 2. În rândul inițial, alternați buclele față și spate.
 3. În următoarea, numai cea din față va fi tricotată, iar bucla de croșet greșită trebuie transferată la al doilea ac de tricotat.
 4. Este necesar să repetați aceste rânduri până când elasticul reverului are 15 cm lungime.
 5. În continuare, trebuie să continuați să tricotați cu o bandă elastică engleză pentru încă 15 cm.
Pentru a tricota o pălărie pentru femei cu ace de tricotat, în funcție de stil, timp de 2-3 seri

Pentru a finaliza lucrarea, reduceți buclele de 12 bucăți la rând. Ultimele bucle rămase sunt trase împreună cu un fir, care trebuie fixat din interiorul capacului.

Palaria Arana

Pentru a face șepci cu aranjate pentru dimensiunea 50, veți avea nevoie de:

 • Fire - 70 g (grosime fir la 100 g / 380m).
 • 2 seturi de ace de tricotat - 2,5 și 4 mm.

Etapele de lucru:

 1. Pe ace trebuie să formați 148 de cusături.
 2. Următoarele 8 rânduri trebuie tricotate cu o bandă elastică (persoane * afară).
 3. Apoi, efectuați lucrarea conform schemei prezentate până la 58 de rânduri inclusiv.
 4. În rândul următor, buclele trebuie reduse. Pentru a face acest lucru, vecinul 2 afară, trebuie să tricoteze ca o buclă greșită.
 5. După 1 rând, este necesar să se efectueze o scădere atât pe spate, cât și pe față, tricotând 2 bucle într-unul singur.

În următoarele 3 rânduri continuă să scadă. La terminarea lucrului este necesar să strângeți buclele de pe spatele capului și să fixați vârful firului în interiorul capacului.

Tricotarea unei căciuli calde pentru iarnă cu urechi

Acest model este proiectat pentru dimensiunea 56.

Va fi necesar:

 • Fire - 150 g.
 • Ace de tricotat (circulare, ciorapi) - nr. 4.

Executarea lucrărilor:

 1. Tricotarea ar trebui să înceapă cu tricotarea urechii drepte și stângi. Pentru a face acest lucru, formați 7 bucle. Primii și ultimii sunt margini. Restul - alternarea a 1 parte greșită și față, începând cu partea greșită.
 2. În fiecare rând din față, trebuie adăugate 2 bucle de pe margini (repetă de 7 ori). Rânduri greșite de tricot, păstrând modelul.
 3. După tricotarea a 21 de rânduri, ar trebui să atașați partea la ureche. Dacă este mic, atunci legați numărul necesar de rânduri. Dacă dimensiunea se potrivește, atunci prin analogie, trebuie să faceți un al doilea ochi.
 4. Partea principală a capacului este decorată cu un „ham”. Cablajele cu opțiuni pot fi multe. Exemple și scheme sunt prezentate în fotografia de mai jos.
 5. Pentru a calcula numărul de bucle, trebuie să se țină cont de faptul că sunt necesare 6 bucle pe model, restul capacului este tricotat cu elastic obișnuit (alternând între față și spate). Distanța recomandată între pachete este de 7 bucle de gumă.
 6. După ce lungimea capacului este de 16 cm, ar trebui să începeți să reduceți buclele, astfel încât după 4-5 cm capacul să poată fi strâns pe partea din spate a capului.

Pălăria finită poate fi decorată cu un pompon confecționat din lână sau blană. Legăturile sunt cusute la urechi, dacă doriți.

Cum să decorați o pălărie tricotată?

Pot exista mai multe motive pentru care poate fi necesară decorarea unei pălării tricotate:

 • Palaria veche este obosita si trebuie actualizata.
 • Dorința de a sublinia individualitatea cu un lucru exclusiv.

 1. O pălărie clasică de tricotat cu tricotaj mare poate fi decorată cu unul sau mai multe pompoane. Ele pot fi multicolore, de diferite dimensiuni, confecționate din fir sau blană. Variațiile cu pompoane sunt potrivite pentru fete și femei de orice vârstă.
 2. Broderia și aplicația vor ajuta la actualizarea oricărei pălării. Dacă poate exista vreo aplicație, este mai bine să simplificați broderia, folosind principalele cusături de broderie și asigurați-vă că pălăria nu se va transforma într-o imagine brodată.
 3. Florile croșetate sau tricotate arată bine pe pălăriile tricotate. Florile decorative pot fi confecționate din țesătură.
 4. Elementele decorative obișnuite, cum ar fi mărgelele, mărgelele, strasurile de pe șepci arată spectaculos și extraordinar.

Cu alte cuvinte, există multe opțiuni pentru decorarea pălăriilor, totul este limitat doar de imaginația femeii de ac.

Tricotarea rămâne un hobby popular în rândul femeilor, deoarece vă permite să creați haine la modă demne de pasarelele. Pentru a vă face ierna unică, toată lumea poate tricota o pălărie pentru femei cu ace de tricotat, o poate decora după gustul dvs. și vă asigurați că aceasta este singura din lume.

Proiectare articol: E. Chaykina

Palarie bricheta tricotata

Capacele cu două tonuri în stilul brioșei se potrivesc pe ambele părți. Tehnica Brioche a câștigat dragoste printre femeile cu ac într-un mod neobișnuit de tricotat. Brioche tricotează un brevet sau o gumă engleză în direcții diferite de modele și în diverse combinații de culori.

Pălăria este tricotată cu fire de două culori. Se dovedește în două sensuri. Partea frontală diferă de partea greșită doar prin schimbarea culorii firelor principale și a fundalului.

Pălării de tricotat Brioche pornește de la marginea de jos până la coroană cu un tricotat circular. Tricotăm cu o bandă elastică engleză cu firul culorii principale. În proces, firele rămân înainte de lucru și nu ar trebui să se rupă. Un fir de altă culoare se ridică fără să se răsucească.

Modelele de tricotat ale acestei beanii simple, alungite în stil Brioche, vor fi apreciate chiar și de începători. cea mai interesantă parte a lucrării începe atunci când trebuie să aranjați coroana

Șepci cu ace de tricotat

Există o mulțime de modele de pălării tricotate cu o îndoire. Există pălării cu singură reveră, dublu reverExistă modele simple și complexe de tricotat. Pălăriile din tricot cu o rever se potrivesc tuturor femeilor cu orice tip de față

Să încercăm să tricotăm o astfel de pălărie cu ace de tricotat cu o dublă rever Banda de cauciuc englez 1x1 pe volumul capului 53-55 cm. Lungimea capacului va fi de 33 cm.

Ai nevoie de fire Alize Angora Real 40 - 480m / 100gr cu o compoziție de 40% șase 60% acrilice.

Trebuie să tricotați în două fire ace de tricotat Nu. h. Pălăria va ieși fără sudură. Dacă vă place să tricotați cu ace de tricotat circulare, atunci este mai bine să le alegeți.

Începeți să lucrați cu un set de 104 m. Până la 26. Trebuie să apelați la fiecare difuzor.
Tricotează primul rând cu o bandă elastică obișnuită 1 * 1 (pentru aceasta trebuie să tricotezi buclele din față și din spate alternativ).
Tricotează al doilea rând cu o bandă elastică engleză:
1. O față, o buclă îndepărtată cu un croșetat.
2. Unul din față, tricotați bucla cu partea greșită.
Tricotăm astfel 30 cm. Alternând aceste rânduri.

Acum faceți reducerea în rândul care tricotează fără croșete.
1 rând 2 n. tricotată față, 2 împreună în interior, 6 bucle pornite repetați până la sfârșitul rândului.
2, 4, 6 rânduri de 1 persoane., 1 afară.
3 rând 2 împreună fețe., 2 împreună afară., 4 animal de companie. pe tricotăm modelul până la sfârșit.
5 rând 2 în comun persoane., 2 împreună afară., 2p de repetați modelul de la * la *.
7 rând toate buclele de 2 la un moment dat.
Tăiați firul de 10-15 cm lungime și trageți toate buclele pe el. Pentru comoditate, utilizați cârligul
Strângeți și fixați firul, apoi ascundeți-l în interior.

Urmărește videoclipul: ВЯЖЕМ ЛЁГКИЕ УЗОРЫ КРЮЧКОМ для жакета, кофточки Мастер - класс по вязанию крючком для начинающих. (Februarie 2020).