Categorie: Genti

Geantă de tricotat poate atrage imaginația atât cu opțiuni de implementare, cât și cu domenii de aplicare. Pungile sunt tricotate și mari pentru nevoile casnice, pur practice. Și genți decorative de dimensiuni mici, pentru purtarea de fleacuri zilnice. Puteți tricota o geantă - un ambreiaj, pentru un eveniment festiv, ca accesoriu vestimentar. Acum tendința este să tricotăm genți pentru o varietate de gadgeturi - telefoane, tablete, cărți electronice.

Cu o asemenea varietate de aplicații și dimensiuni, acestea există la fel de simple modele de tricotat pentru saci pentru femei începătoare cu ac și produse profesionale de cea mai înaltă clasă. Începe experimentul femeilor cu ac cu pungi - cutii pentru telefoane. Pot fi impuse mult și schimbate zilnic. Decorați cu modele, flori și pietre. Femei de ac profesional tricotate genți și truse ornate. Astfel de pungi cu tricotat au nevoie de mult feedback și sunt vândute cu succes dacă geanta este legată de comandă.

Kit de tricotat: pulovere, guler pentru eșarfe și geantă

 • Postat în tricotat pentru femei, costum, pulovere, snood, genți

Kit de tricotat: pulovere, guler pentru eșarfe și geantă. Trăiască reliefurile! Iată deviza acestui kit, în care un guler confortabil, moale, de eșarfă servește ca un plus la pulovere realizate cu un model expresiv cu împletituri. Cum să tricotăm un set cu ace de tricotat? Descriere. Mărimi: 36/38 (40/42) 44/46 Veți avea nevoie de: 500 (600) 700 g fire fire LANG Fire LANG Malou (70% alpaca pentru copii, 20% poliamidă, 10 ...

Geantă din tricot cu mânere din bambus

 • Postat în tricotat pentru femei, genți

Geantă tricotată verde cu mânere din bambus. Modelul este simplu de executat, dar arată foarte impresionant, datorită combinației de culoare și a unui model de brevet simplu în centrul părții din față a sacului.

Geantă tricotată cu ciucuri

 • Postat în tricotat pentru femei, genți

Dimensiunea pungii: 34 x 26 cm Materiale de tricotat: 300 g paltoane Cisne Cetim maro fire Corrente (compoziție - 70% acrilic, 30% lână, lungime fir - 170m / 100g), ace de tricotat 4.5, cârlig 3.5, ac darnic , 1 pereche de pixuri acrilice sau în formă de cerc gata, material textil pentru căptușeală, 3 agrafe pentru pandantive metalice. Modele utilizate la tricotat ...

Geantă de tricotat cu ace de tricotat.

 • Postat în tricotat pentru femei, genți

Materiale: 350 g fire, lână merino, 50 g = 90m, ace de tricotat Nr. 4.5 Tipuri de tricotat: elastic gol, elastic 1 × 1, model Fantasy: 1 rând: 1 crom. 1 afară. 1 persoane., 1 afară. 1 crom 2 rânduri, 1 crom, 1 persoane. scoateți bucla fără să filați firul la lucru * 1 fețe. 1 crom Schimb: 1, 3, 7, 11 rânduri: 1 afară., ...

Pulovere tricotate cu glugă și geantă de tricotat.

 • Postat în tricotat pentru femei, pulovere, genți

Mărimi: 36/38 (40/42) Veți avea nevoie de: 1150 (1300) g de fire negre Linie de 170 fire (75% lână merino, 25% mătase, 130 m / 50 g), cârlige nr. 5 și nr. 6, ace de tricotat drept Nr 4, ace lungi de tricotat circulare nr. 4, 2 mânere negre pentru o pungă sub formă de inele. Bandă elastică: alternativ 2 din 2 persoane. 6 p. Model larg (pentru pulovere, ...

Geantă din tricot

Într-o geantă atât de cool la modă, tot ceea ce ai nevoie se va potrivi: poate fi folosit ca geantă de plajă, sport, pentru o excursie în oraș. Lucrarea nu este complicată, iar acest model poate fi folosit ca o geantă cu ace de tricotat pentru începători. Folosește un model în două culori, 2 carabini și o curea din același fir.

Dimensiunea pungii este înaltă de 28,5 cm, circumferința este de 74,5 cm.

Pentru muncă, veți avea nevoie de:

 1. Fire (bumbac sau acrilic 100 m. / 50 gr.) - 240 gr. fire, 200 g. bej.
 2. Ace de tricotat grosime de 5,5 mm.
 3. Ace de tricotat grosime de 3,5 mm. (5 buc.)
 4. Ace de tricotat circulare de 5,5 mm. Lungime de 55 cm.
 5. Cârlig de 4 mm. (Nu este necesar).
 6. Două carabine.

Aici am folosit o cusătură cu bandă și un model cu bucle alungite. Săgeți pe model - unde să începeți să tricotați.

 • Cusătură cu bandă: tricot foarte simplu - tricotați toate rândurile numai cu bucle față.
 • Rânduri circulare: un râu circular. o față și un cerc. p. - purl.
 • Benzi A: alternativ 4 p. fire bej și val de mare.
 • Benzi B: Alternează în 2 cercuri. o serie de valuri bej și de mare.
 • Densitatea tricotului: 16 p. / 29 p. Circular - 10/10 cm., Tricotat cu o batistă simplă. 16 p. / 33 p. rotund - 10/10 cm, tricotat cu cusături alungite

Detaliu lateral geanta

Trecem la ace de tricotat circulare. Un fir de acvatică pe un cerc. cn. Mai întâi, tricotăm 30 p. Față, apoi pe toate cele trei părți ale fundului pătrat ridicăm încă 30 p. Total va fi de 120 p. Închideți tricotatul în inel, marcați începutul cercului. p. (Bock) și tricotăm 9 cm. (24 cerc. R.) cusătură de legătură. prin desemnarea dungi A. În continuare, facem al 40-lea cerc. p. (12,5 cm.) Model cu bucle alungite. Apoi faceți 24 de ture. p. Garter. vâscos. prin desemnarea benzilor B.

În acest moment, după 3 cm (8 cerc. R.) de la capătul modelului cu bucle alungite, faceți un cerc pentru găurile în care va fi înfiletat cordonul. p. - * 2 persoane., 2 p. Împreună persoane., 1 fire, iar din * se repetă constant. În continuare. p. - partea greșită.

După 88 cerc. p. de la începutul tricotării părții laterale (29 cm) - închideți toate buclele fețelor.

Proiectarea pungii

Puteți realiza bucle atât pe ace de tricotat, cât și pe croșetat. Pentru a lucra cu un cârlig pe partea laterală a sacului (la începutul cercului. P.), fixați un fir dublu și faceți 12 VP și 1 SS în primul VP, întoarceți-vă și faceți 14 RLS în jurul inelului VP. Fixăm firul. 2 - de asemenea.

Cu ace de tricotat - faceți 2 bucle, tricotați 8 ochiuri în 4 ace de tricotat și împărțiți-le prin 2 ochiuri. Tricotați ca o curea, închideți cusăturile și coaseți produsul.

Introduceți capetele curelei în buclele lungi ale carabinierei, coaseți capetele.

Din 4 fire de culoare verde-maritim răsucim dantela aproximativ 85-89 cm și aruncăm în găuri. Ar trebui să se lege în mijlocul pâinii. Faceți 2 pompe și atașați-le la capetele dantelelor. Fixați cureaua cu bucle.

Geantă boho simplă din tricot

Cum să tricotăm o pungă Boho cu ace de tricotat? Foarte simplu - o geantă de vară cu o descriere, cu un cordon peste umăr - a doua din parada noastră de genți. După cum știți, acum este la modă să decorați genți sau pungi cu ciucuri, pompoane sau doar pandantive. Puteți decora această pungă de trunchiuri, deși în forma sa originală arată bine. Orice geantă este acum la modă. Geanta are dimensiunile 39/30 cm. O geantă tricotată cu ace de tricotat este realizată cu un fir dublu. Partea superioară este trasă de un șnur.

Pentru a lucra, veți avea nevoie de:

 1. Fire de bumbac sau bumbac cu acrilic (120 m / 50 g.) 250 gr. alb alb, 130 gr. portocaliu și 100 gr. galben, verde și violet.
 2. Ace de tricotat grosime de 4 mm.
 3. Acul mare.
 4. Ac de tricotat auxiliar.
 5. Cord gata sau țesut din fire portocalii.

Model și pungi boho.

Tricotează cu această secvență de culori: prima 4 p. fire portocalii, apoi 2 p. model - galben, alb, verde, violet - se repetă constant.

Densitatea tricotării: 22 p. / 19 p. = 10/10 cm. Începem să tricotăm sacul cu sacul (în direcția săgeții).
Începeți: cu fire portocalii, recrutăm 88 p. Pentru ace de tricotat cu grosimea de 4 mm. Tricotăm tot rândul. partea greșită. Apoi, tricotează un model de geantă.

Model de geantă

Fiecare p. start and end edge n. Numărul de n. trebuie să fie egal.
1 p .: * 2 p. Cruce la stânga astfel: lăsăm un p. Pentru a reaminti. a vorbit înainte de muncă, urmă. tricotăm persoane. și p. cu reamintire. persoane de ace de tricotat. *, repetați tot timpul de la * la *

2nd p .: 1 out. *, 2 p. Cross so: mai întâi tricotăm a 2-a p. În fața primului p. Purl, articolul rămâne pe acul de tricotat stâng, apoi tricotăm primul p. iar după ambele p. coborâm de acul de tricotat, de la * repetăm ​​constant și terminăm 1 afară. Prima și a doua p. repeta constant. Iată un model cu două rânduri.

Dacă acest model vă este dificil - tricotați doar partea din față sau căutați pe tiparele net cu un jacquard leneș.

Descrierea lucrărilor ulterioare

Așadar, am marcat numărul necesar de puncte (88) și am tricotat p. uzat Continuați să lucrați în funcție de culoarea firelor. După 142 de rânduri (72 cm.) Formăm pe ace de tricotat pe ambele părți ale 30 p. Rezultatul este 148 p. Tricot 201 p. (102 cm.) Și închideți toate buclele. Croșetați valva pungii sau formați p. De-a lungul marginii supapei și tricotați 4-5 p. cu o cusătură de legătură - închideți elementul și tundeți linia spre interior.

Asamblare

Coaseți geanta, combinând aceleași icoane. Pentru două mânere cu fir portocaliu, formați 5 p. Pe două ace de tricotat și tricotați ambele părți cu partea din față, așa se fac mânerele pentru geantă:

Tricotează lungimea de 83 cm și închide bucla pentru stilouri. Prin locurile desemnate, filați șnurul și coaseți capetele. Ar fi bine să coaseți într-o căptușeală, după ce am așezat anterior pereții sacului cu material dens. Geanta de tricotat gata.

Geantă elegantă înmuiată

Cum să legați o geantă pentru toamna-iarnă? Nicio problemă! O geantă îmbibată cu ace de tricotat cu modele norvegiene se potrivește pentru mai multe seri. Descrierea și modelul atașat. Dimensiunea produsului: 32 / 26,5 cm.

Pentru muncă, veți avea nevoie de:

 1. Fire de lână cu acrilic (55 g. / 110 m.) - negru cu 3 broaște, roz pal, portocaliu, albastru și albastru închis - câte 1 frunză.
 2. Ace de tricotat grosime de 4 mm.
 3. Ace de tricotat circulare 3,5 mm. și 4 mm. (55 cm.)
 4. Carton gros sau plastic 21,5 / 9 cm.Pentru partea inferioară.

Densitatea tricotării: 24 p. / 31 p. va fi 10/10 vezi fețe. ace de cusătură 4 mm. Geantă - geanta este făcută vâscoasă foarte densă.

Modele

 • Suprafața frontală - 1 p. persoane tricotate, a 2-a pag. - purl., și așa tot timpul.
 • Modelul Jacquard: persoane. cusatura exact conform acestei scheme:

Începem să tricotăm pe ace de 4 mm. Recrutăm 44 p. Cu fire negre, executăm hl facial. fundul pungii. Lucrăm până când lățimea ajunge la 8,5 cm. Lăsăm 44 p. Pe auxiliar. a vorbit. Apoi, trebuie să treceți la ace de tricotat circulare de 4 mm. Colectăm 20 p. Dintr-o parte a fundului, 44 p. De la cealaltă, 20 p. De la a treia parte și plus 44 de bucle eliminate de la auxiliar. ace de tricotat. În total, ar trebui să apară pe ace de tricotat circulare. 128 p.

Împerecherea șalului: 1 p .: Persoane, a 2-a pag.: Persoane.

În continuare, tricotăm 70 p. Model Jacquard în conformitate cu modelul fețelor.

Jacquard finisat, schimbați firele pe negru, apoi - 2 p. avers. suprafață netedă, în continuare - openwork următor: 2 p. persoane împreună., ​​1 fire, 2 p. persoane împreună., ​​1 fire și așa mai departe până la capătul râului.

În continuare, tricotăm un cordon de tragere pe toate cusăturile, excluzând 40 de cusături din spatele genții - va exista o supapă. Faceți 2 p. persoane. și 3 p. ulm de șal.

Supapă

Pentru supapa avem nevoie de 43 p. În continuare, tricotăm persoane. netezi supapa, iar restul de 88 p. se închide. Apoi tricotăm 10 rânduri cu fire negre, apoi facem jacquard. model (marcat cu roșu), apoi din nou 10 p. fire negre. În ultimele 10 p. faceți curbe de supapă: reduceți un punct în ultimele 3 p. Fringing: din afară. colectăm laturile într-un cerc. ace de tricotat 3,5 mm. pe toate părțile valvei. Facem 5 p. persoane. Ch., Închideți articolul, coaseți ruloul în 4 locuri, astfel încât să pară mai bine.

Geantă de iută

Legați o pungă de iută - tare. Astfel de genți sunt utile pentru un magazin sau pentru o călătorie în țară: poate fi legat în vrac pentru a se potrivi cu o mulțime de lucruri. Iată 2 opțiuni pentru o pungă de iută: una cu mâner plin, cealaltă cu curea de cusut și curea îngustă. Ambele sunt drăguțe și confortabile. Nu este necesară o operațiune deschisă: o combinație de cusătură cu fațetă și netedă din față - arată îndrăzneț și minunat! Este greu de tricotat din iută, trebuie să luați ace durabile, mai bune de tricotat din oțel.

Astfel de genți sunt convenabile prin faptul că nu își pierd forma: rămân drept dreptunghiulare, indiferent de produse sau lucruri pe care le puneți în el. Poate fi folosit ca geantă de plajă. Vă oferim o schemă pentru aceste două pungi de iută.

Și astfel a doua geantă, mânere din piele cusute din interior, trebuie să fie cusute adânc pentru a nu trage partea superioară, tăiați cu o curea. Finitura cu nituri. La spălare, punga este dublată, o astfel de spălare nu este un lucru ușor, se usucă 2 zile pe stradă.

Ce elemente decorative pot fi utilizate la tricotarea unei pungi cu ace de tricotat?

Setul dvs. complet va depinde direct de ce geantă doriți să vedeți. Multe detalii sunt determinate în funcție de forma sa. V-am pregătit o listă completă din care vă puteți alege.

 • Mânerele. Principalul avantaj într-o geantă tricotată este că aveți o posibilitate imensă de creativitate. Mânerul poate fi tricotat cu același material ca și partea principală. Poate fi făcut din lanțuri masive, care sunt acum la modă sau înlocuite cu panglici din țesătură.
 • Detalii care vor fi responsabile de închiderea sacului. Pot fi sub formă de cârlige, încuietori, agrafe, fermoare, nasturi. Absența lor completă este, de asemenea, binevenită.
 • Picioare pentru o geantă tricotată, dacă doriți să stea.
 • Lanțurile cheie luminoase, interesante pe care le puteți crea singuri, sunt perfecte pentru a vă decora capodopera. Avantajul unui astfel de accesoriu este că poate fi îndepărtat sau purtat în funcție de dispoziție.
 • Pentru a da unicitate mai mare, puteți tricota flori voluminoase, fructe, pliante și alte accente strălucitoare și, de asemenea, să le coaseți pe pungă.

Nu vă fie teamă să creați. Cu cât ai mai multe suflete în procesul de tricotat, cu atât vei fi multumit de geanta care se va dovedi!

Cum să tricotăm o geantă cu ace de tricotat, modele de pe site-ul nostru web

Geantă de vară tricotată

Saci de coarde pentru designeri Laura Spradlin. Fire: 100 - 150 g fire fine, medii sau semi-groase (bumbac, in, cânepă și alte amestecuri). Ace de tricotat: dimensiunea este aleasă în funcție de grosimea firului și de densitatea pe care doriți să o obțineți ca urmare a tricotării.

Geantă - geantă cu șnur, descriere gratuită

O pungă cu șnur este tricotată din fire YarnArt Macrame (consum de 2 broșe). Colecționăm 33 de bucle pe ace de tricotat 4 pe care le tricotăm: 1-10 rânduri: cusătură cu piele (persoane și ținute - toate buclele sunt față + tiv). 11 rând: facem creșteri pentru o pungă dintr-o pungă cu coarde. 1 crom

Gențile tricotate sunt tendința sezonului curent

Moda pentru genți de mână este doar un zeu. Costul scăzut al accesoriului se contopește în el, mai ales dacă îl faceți singur. Principalul lucru este însă popularitatea stilului retro și a genților de mână într-un astfel de rol - este mai mult decât o bombă. Mulți designeri eminenți au trecut pur și simplu la fire, iar gențile nu au timp să se încânte cu schemele și decorațiile lor unice, uneori uimitoare de culori. De la modele simple cu flori până la paiete complet strălucitoare și ceva și mai prețios. Popularitatea unui hobby precum tricotatul a crescut foarte mult din 2006. Graficul rămâne în punctul de vârf și chiar crește mai sus. În continuare, câteva genți de mână luxoase, care vor apărea în curând la fiecare maestru.

Ei bine, nu sunt cele mai drăguțe modele. Oricine își iubește slujba este doar nebun cu fiecare geantă. La urma urmei, fiecare este frumos și unic în felul său. Undeva un model, undeva un accesoriu și o întreagă operă de artă completă. Cea mai bună completare la astfel de modele vor fi bluze sau jachete tricotate. Sau poate cineva va decide cu privire la o rochie supradimensionată și va scoate în evidență toate fashionistele planetei.

Ce fire pot să tricot pungi

Este recomandabil să tricotați genți de la grosimea medie a firului, dar nu este păcat să folosiți cea mai groasă ață. Este imperativ să nu greșești ca mărime pre-tricotând un eșantion mic pe modelul de pânză și numărarea buclelor de 10 cm - acesta este un indicator al densității tricotării. Este cel mai bun asistent pentru a determina setul corect de bucle pentru orice produs. Cel mai bun lucru este că pentru geantă, atât lâna, cât și acrilul sunt potrivite și tot ceea ce este înțepat.

Ce elemente suplimentare vor fi necesare pentru a face o pungă

Pentru o geantă tricotată vor fi necesare o mulțime de accesorii suplimentare. În principiu, acestea sunt toate accesoriile care pot fi folosite pentru piele obișnuită de piele de căprioară sau piele. Acestea sunt mânere, cârlige, diverse elemente de fixare, cleme. Încuietori cu butoane sunt foarte populare. Elementele frumoase din metal sunt potrivite pentru decorare, de asemenea sunt la vânzare printre accesorii pentru genți. Picioare speciale pentru geantă. Cel mai important este să te gândești la o căptușeală și să dai formă, este mai bine să folosești un material cu cadru special. Este foarte convenabil să lucrați cu acesta, iar produsul tricotat își păstrează bine forma. Unele elemente de cadru pot fi introduse pur și simplu după fabricarea capacului tricotat și a plăcuței dintre ele în timpul asamblării. Unele genți pot păstra în mod independent forma lor și nu au nevoie de căptușeală și cadru, de exemplu, saci din fire tricotate. Numai destul de des un astfel de fir preferă un cârlig.

Ce modele sunt mai bune de ales pentru pungile tricotate

Tricotarea unei pungi cu ace de tricotat este un pasionat foarte plăcut pentru maestru. Acesta nu este un produs foarte voluminos și întotdeauna un model neobișnuit. Deoarece pentru pungile cu ace de tricotat, se folosesc din ce în ce mai mult arana, împletituri sau ceva cu bucle voluminoase.

Tricotăm pungile cu propriile noastre mâini

Trei modele de genți care sunt foarte la modă în acest sezon și care sunt create prin ace de tricotat. Fiecare maestru și chiar un începător pot face lucruri atât de simple și frumoase. Întrucât în ​​această lucrare nu există nimic atât de complicat încât să abandonezi pur și simplu un produs frumos. Prin urmare, selectăm firele potrivite, căutăm ace de tricotat și începem să facem genți frumoase și foarte populare.Și cel mai interesant, chiar dacă cineva creează lucruri strict în conformitate cu schemele, el le poate face întotdeauna individuale cu un singur decor. Acesta este motivul pentru care este important să acordăm atenție ultimilor pași în crearea unui model.

Schema unui sac simplu pentru începători

Model foarte simplu de tricotat cu arana rece. Acestea sunt arana rombă și coada regală din centrul pânzei.

Lucrarea va necesita:

 • fire albastru închis,
 • ace de tricotat
 • mânere pentru o geantă (este posibil de la un înlocuitor de piele),
 • material de captuseala
 • fermoar.

Etapa: măsurători. Dimensiunile modelului sunt de 30 de 30 cm. Din această dimensiune, elasticul ocupă 8 cm înălțime. Pentru partea de jos aveți nevoie de o mică măiestrie a elementelor de bază ale cârligului. Deoarece este util să tricotăm un mic oval cu un croșet dintr-un fir dublu. Fundul ar trebui să fie foarte puternic.

Etapa: partea de jos. Pentru partea de jos, formați un lanț de bucle de aer. Inițial, este mai bine să tricotați un pătrat mic cu coloane cu un singur croșet și să determinați câte coloane vor fi necesare pentru lungimea corectă a produsului. În schemă, adăugați numărul necesar de bucle de aer și apoi adăugați în consecință lungimea acestui oval.

Etapa: petreceri. Formați un cerc oval (lățimea inferioară nu trebuie să depășească 10 cm, deoarece produsul ar trebui să arate plat) cu cusături. Este mai bine să tricotați pe ace circulare de tricotat. Aplicați un model de diamant și în mijlocul fiecărei părți inserați câte o coadă fermecătoare din model. Tricotează lungimea necesară a produsului (în acest caz, 2 rapoarte în sus). Nu este necesar să tricotați complet 30 cm într-un astfel de model, este necesar să lăsați 8 cm pentru elastic. Prin urmare, tricotați doar 22 cm.

Etapa: guma. Pentru a tricota o bandă elastică conform schemei 2 * 2.

Pentru a lega o bandă elastică la o înălțime nu de 8 cm, ci 16, pentru reverul interior al produsului. Pentru a obține nu o margine tăiată, ci o întoarcere îngrijită a benzii de cauciuc cu ace de tricotat. Puteți închide bucla. Acum, un punct foarte important este să asigurați ușor gingia, este mai bine să faceți acest lucru nu în interior, ci în exterior. Așadar, obțineți un vârf voluminos

Etapa: montaj. Coaseți o căptușeală, care este de preferință din țesătură densă. Este posibil să coaseți buzunare mici pentru diverse fleacuri în interiorul căptușelii. Coaseți un fermoar în același timp cu partea superioară a plăcuței. Pentru ca încuietorul să nu rămână, este așezat între partea tricotată și căptușeală. Este indicat să faceți mai întâi monturi mici. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza ace sau măturați o cusătură subțire, care este pur și simplu îndepărtată după cusătura principală.

Etapa: stilouri. Rămâne să introduceți mânerele și punga este gata. Este potrivit pentru o jachetă de iarnă și pentru o bluză de vară. Doar un model indispensabil pentru o fată care iubește tricoturile.

Descrierea sacilor cu mâner lung

O geantă foarte neobișnuită cu ace de tricotat cu arana mică este realizată cu o curea lungă cu cârlig, ceea ce o face foarte strânsă și îngrijită. Este dificil să distingi o astfel de centură de un produs achiziționat.

Lucrarea va necesita:

 • fire gri
 • fire negre
 • ace de tricotat numărul 2,
 • cârlig numărul 2,
 • suporturi metalice.

Etapa: măsurători. Aceasta este o geantă foarte miniatură, dar destul de încăpător datorită dimensiunii sale aproape pătrate. Dimensiunile produsului sunt 13 * 20 * 17 cm.

Etapa: proba. Pentru produs, trebuie să faceți două probe pentru a forma numărul corect de bucle. Determinați densitatea de tricotat pentru fiecare și faceți dimensiuni pentru pânza dvs.

Etapa: inserții laterale. Inserțiile laterale sunt realizate din șal. Este foarte dens și destul de simplu - acesta este fiecare rând realizat cu bucle faciale. Este necesar să luați 25 de bucle pentru un set și să tricotați în total 70 de rânduri. Pentru rotunjire, închideți o buclă în ultimele 6 rânduri prin fiecare rând. Adică, pentru a face reduceri pe 3 rânduri, două bucle (unul la un capăt și celălalt la celălalt). Legați un al doilea panou lateral în același mod.

Etapa: laturile. Împletesc împletituri și romburi cu o țesătură interesantă în două modele. Ar trebui să apară o imagine largă a aranei. Părțile laterale și partea de jos trebuie tricotate cu o singură bucată. Prin urmare, colectăm bucle de-a lungul lungimii produsului și a raportului și începem să tricotăm 17 cm înălțime + partea de jos (13) + a doua parte 17 = 47 cm. De asemenea, trebuie să vă amintiți despre cusăturile cu bandă - acestea sunt 6 rânduri chiar la începutul țesăturii și 6 la sfârșit.

Etapa: curele. Va fi nevoie de un cârlig pentru a lega curelele pentru geantă. Tricotarea se realizează conform schemei date cu coloane simple de croșetat simple. Este mai bine să tricotați două părți identice pentru o singură curea și apoi să le coaseți împreună cu o cusătură în jurul marginii, dar folosind fire negre. Aceasta va duce la o încadrare foarte îngrijită a curelei.

Tricotează 4 curele scurte pentru a conecta părțile laterale ale genții.

Etapa: montaj. Pentru a conecta piesele, este mai bine să folosiți ace. Nu vă grăbiți și conectați părțile foarte atent pentru a nu obține pliuri suplimentare în produs. Răsuciți inserțiile laterale. Apoi puteți coase căptușeala și, în același timp, introduceți blocarea cu fermoar. Curelele trebuie fixate cu nituri speciale. Pare foarte elegant, în special pe fire gri.

Modelul gri fermecător cu bretele lungi este gata.

Descrierea și schema

 • animale de companie. - bucle
 • LP - animal de companie facial.
 • IP - animal de companie purl.

Tricotarea unui motiv din frunze: executați 2 motive mari într-un cerc conform schemei, care arată 1/4 din motiv. „Petale” mari și mici pentru tricotat după modelele corespunzătoare din cercul al 5-lea și al 55-lea, o serie de motive.

În rânduri uniforme, tricotați bucle conform modelului, bucle de tricotat fire.

selecție interesantă pe knitka.ru Geantă de tricotat Selecție largă de pungi tricotate

Motiv tricotat într-un cerc, pornind de la mijloc. La ciorapi ace de tricotat formează 20 de animale de companie. și tricotați 72 de rânduri circulare conform modelului (tricotând 8 rânduri corespunzătoare de „petale” mari și mici). Apoi bucle libere pentru a închide.

După ce au terminat două motive mari, umezeste-le și întinde-le la dimensiunile finale, lasă să se usuce. Tăiați căptușeala făcând alocații pentru cusături în toate secțiunile. Coaseți motivele conectate pe 3 părți (= cusături inferioare și cusături laterale). În interiorul pungii, așezați căptușeala cu partea greșită în partea greșită și coaseți cu firele potrivite pe marginea superioară, liniuță de 1,5 cm. taie-l în bucăți de 7 cm lungime.

Treceți mânerele în fiecare inel de legătură de-a lungul segmentului cârmei, formând bucle, coaseți mânere pe ambele părți ale sacului de-a lungul marginii superioare din interior, atașând buclele (ca în fotografie).

Cum să tricotăm o geantă mică din fire tricotate

Acest model uluitor poate concura cu cele mai la modă genți ale designerilor celebri. Și, de asemenea, această opțiune este potrivită pentru fata din grădină.

Lucrarea va necesita:

 • fire tricotate,
 • ace de tricotat sunt groase
 • curea cu lanț
 • logo-urile.

Etapa: măsurători. Geanta are urmatoarele dimensiuni 23 * 15 * 2.

Etapa: laturile. Pentru părți, trebuie să tricotați două părți cu o cusătură de legătură. Începeți cu 15 bucle și tricotați 12 rânduri. Apoi închideți în fiecare rând o buclă pentru o tranziție lină (aceasta va fi partea inferioară a peretelui lateral). Tricotati 4 randuri cu scaderi. Apoi, închideți doar buclele și tricotați a doua parte.

Etapa: baza. Baza este, de asemenea, realizată din cusătură cu bandă. Pentru ea, formează 22 de bucle și tricotează modelul principal cu 45 de rânduri. Se va dovedi un rever bun.

Etapa: stilou. Pentru un mâner lung, introduceți pur și simplu două fire într-un lanț. Și pentru o scurtă țesut un mic flagel conform schemei.

Etapa: montaj. Coaseți părți laterale, curele și logo. Acest produs este gata. Firul este foarte dens, dar puteți adăuga suplimentar o căptușeală subțire, astfel că geanta va părea mai bine.

Cum să folosiți pungi tricotate

Genti din tricot diferă ușor de sacii obișnuiți din piele, piele de căprioară, înlocuitori și alte materiale. Acestea vor trebui spălate mai des, deoarece firele se murdăresc foarte ușor. Când uscați, fiți atenți mai ales, deoarece fibra poate crește și, prin urmare, este de dorit să se usuce pe o suprafață plană. În ceea ce privește spălarea în sine, este manuală sau blândă cu mijloace speciale pentru spălarea articolelor tricotate. Nu este atât de dificil să ai grijă de astfel de genți elegante, așa că ar trebui să creezi în continuare câteva noutăți la modă pentru tine.

Tutoriale video de tricotat

Geantă din tricot

Pentru o geantă veți avea nevoie de: 1 frunză de fire tricotate (100 m, 350-400 g într-o singură). Ace de tricotat 8-9 mm.

Geantă preferată din fire tricotate cu ace de tricotat va conține diverse lucruri mici. Cel mai dificil moment în tricotarea acestei pungi este crearea părților sale. Modelul este într-adevăr complicat, nu recomand să începeți tricotarea cu această geantă. Da, este tricotat cu o cusătură de legătură și acesta este primul pe care îl studiază un tricotat. Dar aici este un moment foarte dificil, sau mai bine zis două dintre acestea, acestea sunt părțile laterale ale genții.

Videoclipul ar trebui să se încarce aici, să aștepte sau să reîmprospăteze pagina

Geantă elegantă cu ace de tricotat

Această geantă este perfectă pentru cumpărături. Aceasta este o opțiune excelentă pentru vară. Această geantă cu căptușeală, dacă nu este făcută, se va dovedi ca o geantă cu șnur. Cum să tricotăm o pungă cu ace de tricotat îmi propun să văd o clasă de master detaliată.
Fire "ECO YARN", 100% bumbac, lungimea firului 95-100m, lățimea 7-9 mm. Culoarea este „Lavandă”, iar pentru pixuri grosimea firului este de 5mm, culoarea „Lămâie”.

Videoclipul ar trebui să se încarce aici, să aștepte sau să reîmprospăteze pagina

Geantă de mână cu inima

Geanta de mână este tricotată cu cusătură față și cusătură, dimensiunea mare și spațiozitatea suprafeței frontale vă permit să vă plimbați și să legați cu jacquard sau să brodați orice model (am brodat o inimă). Dacă nu doriți, puteți face complet fără decorațiuni și modele, geanta va arăta nu mai puțin impresionant!

Ace de tricotat circulare de la 4 la 5.5 vor face. Acul și cârligul de tapițerie vin la îndemână. Am adăugat geanta la gurile de la baza mânerelor, ceea ce nu este deloc obligatoriu. Fire: tricotat din amestec de lână albă (Pekhorka „Winter Premiere” 150m / 100g), la care am adăugat un fir gri (mai subțire, 300m / 100g) pentru efectul melanj. + resturi de fire negre.

Videoclipul ar trebui să se încarce aici, să aștepte sau să reîmprospăteze pagina

Geantă verde cu broderie

Pentru muncă, veți avea nevoie de:

 • fire acrilice verzi -230g,
 • fire pentru broderii de flori roșii, morcov, galben, verde deschis,
 • direct sp. Nr. 5,
 • ac de broderie,
 • împletitură decorativă - 210cm.

 • netezime facială - la persoane. p. tricot toate buclele față, în afară. p. - purl
 • netezirea șalului - toate buclele din toate rândurile - faciale,
 • răscruce - vezi diagrama nr. 1:

 • țesut - vezi diagrama nr. 2:
 • Densitatea tricotajului: 21p. la 33 p. corespunde unui pătrat de 10 cm cu 10 cm.

  Descrierea postului

  Tricotăm cu ace în trei fire de culoare verde 56p. și tricotează oameni. Ch. 8cm. Apoi, 4 rânduri de cusătură cu bandă. În ultimul r. adăugați uniform 20p. Obținem 76p. Continuăm tricotarea, distribuind buclele: 1cr., 20p. - Schema nr. 1, 34p. - Schema nr. 2, 20p. - schema numărul 1, 1kr. După ce am legat modelul de 22 cm cu propriile mâini, trecem la modelul eșarfei. În primul rând reducem uniform 20p. Rămâne 56p. Tricotând cu ace 8p., Închideți buclele. A doua parte este realizată în mod similar.

  Geantă cu clapă

  Pentru tricotat este necesar:

  • b / fire sau fire mixte (110m / 50g),
  • direct sp. Nr. 4,
  • sp. suplimentar,
  • elemente de fixare din piele cu catarame și ghete - 2 buc.,
  • țesătură de căptușel 90cm până la 36cm.

  • Schimbare 1 (K1): scoateți 2p. pe adăugare. cn. pentru pânză, 2 persoane., shot p. - facial,
  • Scythe 2 (K2): scoateți 2p. la adăugare. cn. în fața pânzei, 2 persoane., p. împușcat - facial,
  • intersecție 1 (A1): scoateți 2p. la adăugare. cn. în fața pânzei, 2 viață., p. împușcat - facial,
  • intersecție 2 (P2): scoateți 2p. pe adăugare. cn. la locul de muncă, 2 persoane., filmat p. - afară.

  Partea din spate și supapa

  Recrutăm 74p. și tricot:
  1r., 3r., 5r: 2i., * 2l., 2i. * - se repetă de la * la * până la sfârșitul rândului
  2 p. și toate cele chiar sunt purl.,
  7 p.: * 2i., 2l., 2i., 2l., K1, 2i., K2, 2l., 2i., 2l * - se repetă de la * la * în aceste rânduri și în următoarele rânduri, le tricotăm la ultimele două elemente, 2U.,
  9 p.: * 2i., 2l., 2i., P2, 2l., 2i., 2l., P1, 2i., 2l *
  11 pp .: * 2i., 2l., K1, 2i., 2l., 2i., 2l., 2i., K2, 2l *
  13 p.: * 2i, P2, 2l., 2i., 2l., 2i., 2l., 2i., 2l., P1 *
  15, 17, 19 p.: Ca 1 p.,
  21 p.: * 2i., K2, 2l, 2i., 2l., 2i., 2l., 2i., 2l., K1 *
  23r.: * 2i., 2l., P1, 2i., 2l., 2i., 2l., 2i., P2, 2l. *
  25 pp .: * 2i., 2l., 2i., K2, 2l., 2i., 2l., K1, 2i., 2l. *
  27 p.: * 2i., 2l., 2i., 2l., P1, 2i, P2, 2l., 2i., 2l. *
  28 p.: Afară.
  Repetați de la 1 la 28 de ore. până la 6 rapoarte complete ale desenului și 1-2 p. Închideți bucla.

  Geantă de mână

  Pentru muncă, veți avea nevoie de:

  • fire de bumbac - 50g,
  • direct sp. Nr. 3,
  • circular sp. pe linia de pescuit numărul 3,
  • panglică din satin în fir ton - 1m.

  • persoane. suprafață: fețe. p. - facială, afară. p. - bucle purl.
  • openwork - vezi diagrama și eșantionul.
  • model pentru decorare: alternează pe întregul râu: 2p. în 1 persoană., 1

  Densitatea tricotării: 25p. egală cu 10cm.

  Saci pentru copii cu floare

  Și următoarele pungi pentru copii sunt decorate cu flori mari frumoase. Ce culoare de a folosi în lucrare depinde de dvs. Oferim două culori - albastru și verde.

  Mărime în formă finită: 23,5cm pe 24cm.

  Pentru muncă, veți avea nevoie de:

  • fire mixte pentru părțile principale (avem verde sau albastru) -100g,
  • fire pentru finisare - 50 g fiecare în două culori (avem alb și galben),
  • set de șosete drepte sp. Nr. 4,
  • cn. nr. 4,5 și nr. 5,
  • cârlig numărul 4.5,
  • țesătură de căptușire 25cm de 46cm.

  • persoane. hl: cu tricotat direct - persoane. p. - facială, afară. p. - bucle purl, cu tricotat circular, toate buclele sunt faciale.

  Densitatea tricotării: 15p.kh23r. corespund unui pătrat de 10cm x 10cm.

  Decorare

  Croșetați miezul florii. Un lanț de 5VP închidem 1SP în inel. Tricotăm rânduri circulare, începând fiecare cu un ascensor de 3VP în loc de un stâlp. s / n și se termină cu 1soed. Art. în liftul spațiului aerian.
  1 r .: 12 piloni s / n
  2 pp .: pe fiecare coloană anterioară. p. cravată 2 stâlp. s / n

  Tricotăm petale de flori cu ace de tricotat. La c. Nr. 4.5 recrutăm 16p. și tricotat - vezi diagrama:
  1 r .: 16l.,
  2p .: închide 3p., 13l.,
  3 r .: 13l.,
  4R .: Închide 9p., 4 persoane.,
  5 p.: 4l., Dial 12p.,
  6 pp .: 16 l.,
  Repetați de la 1 la 6p. Coaseți petalele la miez. Coaseți floarea finită la pungă.

  Urmărește videoclipul: - Descopera Categoria Genti Dama (Februarie 2020).