Rugăciuni către mucenicul Ioan Războinicul

Rugăciunile către Ioan Războinicul au fost utilizate pe scară largă de către oamenii ortodocși încă din cele mai vechi timpuri. Deși informațiile despre calea sa de viață sunt destul de contradictorii. Ioan a servit împreună cu Iulian Apostatul și, împreună cu alți soldați, s-a angajat în persecutarea adepților credinței creștine. Dar, după cum mărturisesc analele, această persoană a căutat să ajute oamenii persecutați de autorități. Datorită eforturilor depuse, mulți prizonieri au fost eliberați. Ioan a organizat lăstarii și i-a avertizat pe creștini în avans despre viitoarele raiduri. Ioan s-a angajat, de asemenea, în activități de caritate, a vizitat constant spitale, unde a oferit toată asistența și sprijinul posibil bolnavilor.

După ce faptele pioase ale lui Ioan Războinicul au devenit cunoscute conducătorului suprem, el a fost întemnițat. Dar după ce Iulian Apostatul a fost ucis în războiul persan, Ioan a fost eliberat și a început să predice creștinismul. Un mucenic a murit din viață la bătrânețe, după ce a îndeplinit multe fapte pioase.

Rugăciune puternică către Ioan Războinicul de la infractor sau dușmani

Rugăciunea puternică către Ioan Războinicul este îndreptată împotriva infractorilor și dușmanilor. Pentru a-i consolida eficiența, trebuie citit inițial binecunoscuta rugăciune „Tatăl nostru”. Aceasta ne permite să ne rugăm iertarea Domnului pentru păcate cunoscute și necunoscute. Se crede că rugăciunea către Ioan Războinicul va fi mai puternică dacă va fi citită în templul din fața icoanei Sfântului.

Rugăciunea a 2-a

O, mucenic al lui Hristos Ioan Războinicul! Curajos în frăție și ambasador rapid al creștinilor ortodocși în necazuri și nenorociri, prin harul dat de Dumnezeu! Fii pentru noi campionul cioturilor pentru toți dușmanii noștri vizibili și invizibili. Acordă-i vrăjmașului ostil dușmanului, ca ei să se smerească pe ei înșiși care se războiesc împotriva noastră și să ne răscumpăreze pe noi înșine, iar adevăratul Dumnezeu va cunoaște și Sfânta Sa Biserică Ortodoxă. Dar noi, păcătoșii, să putem să-L slăvim pe Domnul, Mântuitorul în Împărăția noastră, să fim cu voi în vecii vecilor. Amin.

Rugăciunea a 3-a

O, marele Hristos mucenic Ioan, luptătorul ortodox, dușmanii prigonitorului și torturatorii responsabili! Auzindu-ne, în necazuri și necazuri, rugându-ne, vă este dat să dați harului de la Dumnezeu mângâierea tristă, ajutorul slab, moartea necuprinsă pentru a izbăvi și pentru toți cei care suferă. Fii norocos și campionul puterii este protectorul nostru pentru toți dușmanii noștri vizibili și invizibili, întrucât pentru ajutorul și rebeliunea ta ne este rușine de tot ce este rău pentru noi. Îl rugăm pe Domnul Dumnezeul nostru, ca El să ne binecuvânteze, sclavii Săi păcătoși și nevrednici (numele), pentru a primi de la El o binecuvântare de nedescris, chiar și constrângerea celor care Îl iubesc, în Trinitatea Sfântului Slavimago al lui Dumnezeu, întotdeauna, acum și în vecii vecilor. Amin.

Viață scurtă

Ziua Memorialului 30 iulie / 12 august

Sfântul Ioan, fiind creștin secret, a slujit în armata imperială. Trimis să-i persecute pe creștini, el a ajutat în schimb pe cei persecutați. Mărturisindu-l deschis pe Hristos, a acceptat moartea unui martir. Cunoscut, de asemenea, pentru condamnarea miraculoasă a hoților în furt. El este patronul armatei iubitoare de Hristos, ei se roagă pentru el pentru mijlocirea de la hoți și tâlhari, pentru a găsi pierdutul sau furatul.

Povestea Sfântului

Există o dublă părere despre sfântul Ioan Războinicul, deoarece Există 2 versiuni ale ființei sale. Potrivit unuia dintre ei - era un opozant aprins al creștinismului și a tot ceea ce era asociat cu această religie. Ioan a slujit în trupele imperiale sub Apostolul Iulian și, împreună cu alți soldați, i-au persecutat pe oameni de credință creștină. Cu un studiu mai detaliat al cronicilor, se poate vedea că sfântul căuta să-i ajute pe cei care au ajuns sub jugul puterii și au suferit persecuții. Ioan i-a avertizat pe oameni despre viitoarele raiduri și a organizat independent evadarea creștinilor, pentru a putea scăpa de concluzie.

În timpul slujirii sale cu Iulian Apostatul, Războinicul a putut elibera sute de prizonieri. În plus, el a vizitat în secret spitale și a oferit tot felul de asistență persoanelor nevoiașe. Din nefericire, conducătorul suprem a aflat curând despre faptele lui Ioan și a dat ordin să îl încarcereze. Beneficiarul nu a putut fi eliberat din captivitate decât după ce Julian a murit în timpul luptelor din războiul persan. El și-a dedicat restul vieții în ajutorul creștinilor și a murit la bătrânețe.

Ce să ceri?

În timpul vieții sale, Războinicul Ioan a fost apărătorul poporului ortodox și a rămas așa după moarte. Astăzi, stând în fața icoanei sfântului, oamenii întreabă mai ales despre următoarele:

 • protejează-i de infractori și dușmani,
 • reconcilierea și soluționarea conflictelor,
 • restaurarea justiției,
 • pedepsirea infractorilor
 • Găsirea unui obiect pierdut sau furat
 • restituirea datoriilor.

Există, de asemenea, credința că purtarea feței unui sfânt cu tine atrage noroc. Credincioșii sunt sfătuiți să ia o pictogramă mică cu ei, mergând la o întâlnire importantă, într-o călătorie, pentru un interviu etc.

Printre cele mai puternice și mai comune rugăciuni către mucenicul Ioan sunt:

De la dușmani și infractori

Aproape fiecare persoană are dușmani și răi înțelepți care complotează și deranjează în toate felurile. Dacă este imposibil să găsești un consiliu pentru astfel de dușmani, atunci este corect să apelezi la Ioan Războinicul. El nu numai că va oferi o protecție fiabilă, ci va pedepsi și inamicii.

Pentru a spori eficacitatea, înainte de a citi textul sacru, ar trebui să citiți mai întâi rugăciunea „Tatăl nostru”. Astfel, solicitantul se pocăiește de păcatele sale și, după aceea, se aplică direct lui Ioan Războinicul. Este indicat să citiți cuvintele din fața icoanei din templu, dar dacă acest lucru nu este posibil, atunci puteți duce ritualul acasă, folosind fața sfântului.

Despre găsirea unui lucru pierdut

Lucrurile tind să se piardă, dar dacă unele sunt ușor localizate, trebuie doar să vă amintiți unde le-ați pus, în timp ce altele nu pot fi găsite. Sunt ca „căderea prin pământ”. În astfel de cazuri, o rugăciune este citită lui Ioan Războinicul pentru lucrul pierdut. Dar este important ca persoana care cere să fie pozitivă și să își imagineze cum găsește articolul dorit.

Despre întoarcerea lucrului furat

Pierderea a ceva important sau scump, până la urmă, este, fără îndoială, rău, dar și mai rău dacă este furat. În astfel de cazuri, oamenii nu mai speră să returneze ceea ce le-a fost drag, pentru că, probabil, hoțul nu va returna bunurile furate. Cu toate acestea, rămâne speranță pentru Ioan Războinicul. I se adresează următoarele cuvinte.

Despre rambursarea datoriei

A ajuta o persoană iubită este un lucru bun, dar dacă nu se grăbește să ramburseze o datorie? Mucenicul Ioan Războinicul a luptat întotdeauna pentru dreptate și i-a apărat pe cei jigniți, așa că puteți chiar să vă întoarceți către el cu o problemă atât de ambiguă. În timp ce citiți textul sacru și faceți o solicitare, este important să vă dați drumul mâniei și să iertați mental debitorul. Ar trebui, de asemenea, să melodii cu cele pozitive.

Rugăciunile care apelează la Ioan Războinicul se pronunță cel mai bine în templu, deoarece acolo domnește o energie specială care sporește eficacitatea cuvintelor rostite. De asemenea, o persoană nu ar trebui să ascundă mânia în sine împotriva infractorilor sau a debitorilor și să ceară puteri superioare pentru a-i pedepsi, pentru că însuși sfântul om nu era dezinteresat și nu răzbunător, de aceea îi ajută pe cei cu inimă, lumină și iertare, mai binevoitori.

Sensul rugăciunii către Ioan Războinicul

Deci, cine a fost acest sfânt care este atât de venerat astăzi? Ioan Războinicul a fost numit astfel pentru un motiv, el a fost într-adevăr un soldat în slujba împăratului roman Iulian Apostatul, care era notoriu pentru politica sa împotriva creștinilor. Și acum, împreună cu alți războinici, acest sfânt a trebuit să urmărească și „apostatii” Imperiului Roman.

Cu toate acestea, el nu părea decât un monstru teribil care i-a persecutat pe credincioși. De fapt, Ioan a făcut multe fapte bune pentru a-i ajuta pe creștinii ale căror convingeri le-a împărtășit. El a ajutat oamenii deja capturați să scape din captivitate, i-a eliberat și i-a avertizat pe creștini despre atacurile pe care împăratul le pregătea pentru ei. Astfel, rămânând nominal slujitorul suveranului său, a slujit cu devotament pentru lucrarea lui Hristos.

Desigur, Iulian a aflat că unul dintre marii lui războinici, în secret din romani, îi ajuta pe creștini. Cu toate acestea, în locul pedepsei cu moartea, Ioan a fost închis doar. Din fericire, la scurt timp după aceasta, împăratul a murit în războiul persan, astfel încât marele mucenic a fost eliberat și a putut să se dedice deschis credinței în Hristos. A murit la bătrânețe, făcând multe fapte bune pentru viața lungă.

Puterea rugăciunilor către acest sfânt (ca oricare altul) depinde exclusiv de credința închinătorului. Dacă o persoană crede din toată inima că un mucenic îl va ajuta, va fi așa. Înainte de a-l ruga pe Ioan Războinicul, asigurați-vă că îl citiți pe Tatăl nostru pentru a cere iertare pentru păcatele voastre și abia apoi întoarceți-vă la sfânt.

Video „Akatistul Sfântului Mucenic Ioan Războinicul”

Din acest videoclip veți afla despre Akathist la Sfântul Mucenic Ioan Războinicul.

Când este obișnuit să citești o rugăciune? Puteți apela la marele mucenic cu o mare varietate de solicitări din următoarele:

 1. Returnare furată sau pierdută. Lucrurile pe care nu le-ai pierdut întotdeauna nu dispar pentru totdeauna. Dacă întrebi acest mare mucenic, el te poate ajuta să găsești pierdutul.
 2. Găsiți hoții.
 3. Protecție împotriva celor care nu au înțeles. Întrucât în ​​timpul vieții sale, Ioan a fost ocrotitorul creștinilor și, fiind sfânt, el îndeplinește aceeași misiune, protejându-i pe adevărații credincioși.
 4. Restaurarea justiției. Această funcție este asociată și cu activitățile sale în viață din motive evidente.
 5. Comunicare personală. Dacă acest mare mucenic vi se pare congenial, rugăciunea este un tip de conversație în care puteți comunica cu o persoană care vă este aproape.

Despre lucrul pierdut

„O, mucenic al lui Hristos Ioan Războinicul! Viteazul în braneh și apărătorul rapid al creștinilor ortodocși în necazuri și nenorociri, potrivit acestui har de la Dumnezeu!

Fii campionul nostru puternic împotriva tuturor dușmanilor noștri vizibili și invizibili. Oferiți victorie armatei noastre împotriva dușmanilor noștri, că cei care ni se vor opune vor fi smeriți și înțeleși și că vor cunoaște adevăratul Dumnezeu și sfânta Sa Biserică Ortodoxă. Noi păcătoși, să fim onorați să-L slăvim pe Domnul Mântuitorul nostru în Împărăția Sa, împreună cu tine pentru totdeauna. Amin. "

Petiție personală

„Slavă slugă a lui Hristos, Ioan Războinicul!

Ai fost un om curajos în ratteh, un dușman al persecutorului și al unui mijlocitor jignit, în zilele noastre toți creștinii ortodocși sunt asistenți de urgență.

Adu-ți aminte de noi păcătoși și nevrednici și mijloci-ne în necazuri și întristări și întristări și în toate adversitățile malefice și protejează-ne de toate persoanele rele și jignitoare: ești binecuvântat să te grăbești de la Dumnezeu să te roage har pentru noi păcătosul (numele) răului rău.

O, marele campion, dușmanii prigonitorului, armata iubitoare de Hristos a patronului și intercesorul jignit, Ioan Războinicul! Nu uitați de noi păcătoșii care se roagă la voi și ajutorul vostru și îndurările nemiloase ale celor care cer și suntem la fel de păcătoși și de nedemni, lucruri de nedescris primite de la Dumnezeu. „Toată gloria, onoarea și închinarea i se potrivesc lui Tom, Tatălui și Fiului și Duhului Sfânt, acum și în vecii vecilor”.

Dacă găsiți o eroare, selectați o bucată de text și apăsați Ctrl + Enter.

Când să citești rugăciunile către Ioan Războinicul

Trăind în vremuri de persecuție crudă a creștinilor, acest sfânt a îndeplinit multe binecuvântări.salvarea și ajutorarea credincioșilor.

Pentru hramul marelui mucenic, strigați pentru suferință mentală. Personalul militar și rudele lor solicită protecția sa. Nu este obișnuit ca un sfânt să ceară pedeapsa infractorului, ci să se roage ca această persoană să nu aducă răul.

Conform analelor, sfântul a ajutat oamenii obișnuiți care s-au regăsit în situații de viață dificile.. S-a sacrificat mereu de dragul altora.

În ce situații se roagă sfântului Dumnezeu pentru ajutor:

 1. Când ai nevoie de ajutor pentru a returna lucrurile furate. Icoana sfântului are puterea de a găsi un hoț. Există credința că tâlharii s-au temut foarte mult de lăcaș și au fost admiși în crimă.
 2. Înaintea feței sfântului, ei cer protejarea credinciosului împotriva dușmanilor periculoși.
 3. O rugăciune smerită către Ioan Războinicul ajută la restabilirea dreptății.
 4. Marele Mucenic se roagă pentru pace în familie și între țări.
 5. Rugăciunea către Ioan Războinicul despre lucrul pierdut vă permite să îl găsiți rapid.

Există o tradiție ca purtarea constantă a unei imagini mici aduce noroc în viitorul apropiat.

Cum să citești o rugăciune

Există mai multe rugăciuni către marele mucenic. Înainte de a cere, trebuie să abandonați toate lucrurile lumești și să vă concentrați pe text. Înainte de a se adresa sfântului, au citit rugăciunile principale. La final, îi mulțumesc Domnului și marelui mucenic.

O cerere sinceră înaintea imaginii lui Ioan Războinicul a salvat mulți oamenicare credea în puterea moaștelor și a chipului sfântului.

Recomandări pentru citirea rugăciunii către marele mucenic:

 1. Înainte de slujba de rugăciune către Ioan este recomandat să vă spălați fața și să vă spălați pe mâini cu apă sfântă. Întoarce-te către Domnul cu pocăință profundă, curățându-ți mintea și citind rugăciuni pentru mântuirea sufletului.
 2. Ioan Războinicul trebuie să fie tratat cu evlavie și compasiune. Nu este nevoie să răspundeți răului cu o crimă, altfel puteți cădea în păcatul condamnării. Există o rugăciune separată pentru fiecare petiție, care este recomandat să fie învățat.
 3. La sfârșitul serviciului, se umbresc cu semnul Crucii, dau un arc adânc și mulțumesc.

Pentru ca rugăciunea să fie ascultată, trebuie să ai gânduri clare și credință de nezdruncinat că sfântul va ajuta cu siguranță. Pronunță-l cu atenție, aprofundând sensul cuvintelor. Ei recomandă pre-ordonarea unei slujbe de rugăciune către marele mucenic din biserică.

De la infractori

Se întâmplă că un conflict nu poate fi rezolvat personal și ne simțim insultați cu cel cu care am avut o luptă. În această situație, este mai bine să te bazezi pe Domnul și să nu ții răul. Rugați-vă lui Ioan Războinicul pentru protecția împotriva infractorilor și iertarea lor.

Text de rugăciune:

„Sfântul Mucenic Ioan Războinicul, ocrotește-mă pe mine, păcătosul, grăbit și neconsolabil, de vrăjmași, săgeți în foc și numele lui Dumnezeu zguduind. Fie ca inamicul vizibil să nu mă atingă, părând a fi celălalt, ispititor cu dragoste de bani și egoism. Mustrați vrăjitorii răutății să facă, să fermecați împotriva mea. Sfântul Ioan Războinicul, respinge toate atacurile inamice, bârfele și neînțelegerile. Cred în puterea raiului și în rugăciunea minunată a Domnului. Fiind singur și printre oameni nepăsători, permiteți-mi să evitez pasiunile demonice. Când inamicii mă atacă, lăsați-mi prietenii să nu mă trădeze niciodată. În numele tatălui, al fiului și al duhului sfânt. Amin. "

Merită să apelăm la ajutorul unui sfânt numai dacă închinătorul nu a fost inițiatorul conflictului. În caz contrar, este necesar să ceri iertare de la persoana pe care ai jignit-o mai întâi și să mărturisești acest păcat.

Despre întoarcerea celor furate

Dacă ai fost jefuit, trebuie să apelezi la John Warrior cu o rugăciune în care să-i rogi sfântului să-i întoarcă furtul.

Text de rugăciune:

„O slugă slăvită a lui Hristos, Ioan Războinicul, ești cel curajos din primărie, dușmanul este un persecutor și un mijlocitor jignit, întregul creștin ortodox este marele mijlocitor și slujitor al lui Hristos, amintește-ne de noi, sclavi păcătoși și nevrednici, în necazuri, mâhnire și întristare și în orice rău rău și ocroteste-ne de toti oamenii rai si jignitori: harul de la Dumnezeu ti-a fost dat sa te rogi pentru noi pacatosii care sufera raul.Izbăvește-ne de cei care ne jignesc, fii un campion al nostru puternic la toți dușmanii noștri vizibili și invizibili, iar cu ajutorul tău și reprezentarea puternică și cucerirea tuturor celor răi pentru noi le va fi rușine! O mare campion, Ioan Războinicul, nu uita de noi păcătoșii, rugându-te și cerându-ți ajutorul și milostenia milostivă și acordă-ne sclavi păcătoși și nedemni să primim de la Dumnezeu un bun de nedescris, chiar pregătit pentru cei care Îl iubesc, întrucât îi convine Lui și toată gloria, cinste și închinare, Tatălui și Fiului și Duhului Sfânt, acum și în vecii vecilor și în vecii vecilor. Amin. "

Trebuie să vă amintiți că în rugăciune trebuie să cereți numai protecție împotriva infractorilor și inamicilor. Este inacceptabil să apelăm la pedeapsa lor. Este important pentru voi să-i iertați și să vă rugați pentru ca Domnul să raționeze cu prigonitorii voștri.

Rugăciunea către Sfântul Ioan Războinicul poate fi citită zilnicsă te protejezi pe tine și pe cei dragi de necazuri și să găsești liniște sufletească. Este indicat să o rugăm în templu înaintea imaginii marelui mucenic.

Care este puterea rugăciunii către Ioan

Creștinismul încă din vremea persecuției primilor adepți ai lui Isus îi respectă pe sfinții care, în timpul vieții lor, și-au arătat adevărata credință și devotamentul față de Domnul. Majoritatea sfinților sunt mari martiri care au acceptat chinurile și suferința aprigă, dar nu au renunțat la credința lor. Era atât de puternică, încât Domnul însuși i-a ajutat să reziste la suferințe insuportabile.

Au devenit sfinți în timpul vieții. După moarte, sufletele lor au zburat către Domnul și trupurile lor au devenit necuprinse. Sfinții sunt aleșii lui Dumnezeu pe pământ, un exemplu de credință și perseverență. Rugăciunile aduse din toată inima sfinților ajung rapid la Domnul, în timp ce rugăm sfântul să transmită rugămintea noastră către Dumnezeu. Rugăciunea către Cel Preaînalt și omul sfânt are mai multe șanse ca Domnul să audă.

În Rusia, Ioan Războinicul a fost și rămâne un sfânt venerat și iubit, deoarece se credea că îi va ajuta pe toți cei care s-au întors spre el. În timpul vieții sale, a fost un apărător credincios al creștinilor, așa că o rugăciune către martirul Ioan Războinicul a ajutat oamenii din diverse necazuri și nenorociri.

De ce ajută rugăciunea Sfântului Ioan Războinicul. poveste de viață.

Ioan a trăit în secolul al IV-lea și a servit ca războinic în armata împăratului bizantin Iulian Apostatul, nepotul lui Constantin cel Mare, prin eforturile căruia Imperiul Roman a devenit stat creștin. Iulian, care a crescut printre adepții lui Isus și a crescut în tradițiile creștine, a ajuns la putere, a renunțat la credință și a devenit păgân. A început persecuția creștinilor. Au fost torturate, aruncate în închisoare și ucise.

Sfântul Ioan Războinicul a experimentat în timpul vieții sale nu numai chinuri trupești, ci și chinuri mentale intolerabile. Fiind un adevărat creștin, prin voia sorții, a participat la persecuția ortodocșilor. El a rămas credincios Domnului și i-a ajutat pe credincioși. El a avertizat despre pericol, i-a salvat și i-a hrănit pe cei persecutați, i-a sprijinit pe cei aruncați în închisoare.

După ce a aflat acest lucru, împăratul Iulian a ordonat prinderea războinicului și dus la Constantinopol, unde a fost aruncat în închisoare și a fost torturat sever. Execuția îl aștepta. Tortura a fost atât de grea, încât gândurile de renunțare la creștinism au început să-l viziteze. S-a rugat, cerându-i lui Dumnezeu să consolideze credința. Domnul l-a auzit. Julian a fost ucis și John a rămas să trăiască și să îi ajute pe oameni. El încă îi susține răspunzând rugăciunilor.

Ce rugăciuni îl ajută pe Ioan

Ajutorul lui Ioan Războinicul este adresat cu durere mentală și resentimente. Războinicii, pe care îi protejează și rudele lor, recurg la protecția sa în fața lui Dumnezeu. Sf. Ioan nu trebuie să i se ceară să pedepsească pe cel care i-a provocat durerea, ci să se roage pentru protecție împotriva lui. Cu ajutorul lui Dumnezeu, el va găsi cum să-l protejeze pe jignit și să-l protejeze de nedreptate. Pentru aceasta, se citește o rugăciune către Ioan de la infractor, care ajută bine.

În Rusia, informațiile despre sfânt proveneau din Bizanț. Ioan Războinicul s-a îndrăgostit de ortodocși pentru că era un slav și rapid în ajutor. El a protejat de tâlhari, hoți. Dacă s-a comis jaf în sat, atunci slujba de rugăciune era obligatorie în biserica locală.

Când o persoană a pierdut ceva de valoare, i s-a citit lui Ioan Războinicul o rugăciune despre lucrul pierdut, care a fost ulterior găsit. De asemenea, se roagă acestui sfânt pentru cei aflați în închisoare sau în robie. Sfântul Ioan îi ajută pe acești oameni să reziste tuturor dificultăților și să găsească liniște sufletească.

Ce protejează rugăciunile Sfântului Ioan Războinicul

Trebuie să apelați la sfânt nu numai când s-a întâmplat ceva, ci și când totul este calm. O rugăciune este rostită cu regularitate Sfântului Ioan Războinicul, caz în care va ține pe drum, la serviciu și pe stradă. Protejați-vă de cei răi, preveniți situațiile controversate și periculoase.

Conversia este capabilă să protejeze o persoană de boli, deoarece starea sufletească afectează și sănătatea umană, iar rugăciunile către Ioan Războinicul ajută la obținerea liniștii sufletești. Revenind la sfânt cu o cerere de ajutor rudelor și prietenilor, o persoană capătă încredere că nu le va lăsa în necaz.

Sfântul Ioan Războinicul însuși a experimentat atâtea chinuri mentale și fizice încât cu siguranță va auzi și va veni la salvare. Dar nu uitați că așteaptă aceleași acțiuni de la toți cei care i se adresează. Ajutați-i pe cei slabi și jigniți, susțineți pe cei dificili, fiți toleranți față de ceilalți, nu provocați necazuri și asigurați-vă că rugăciunile dvs. către Ioan Războinicul vor primi răspuns.

Cum să citești rugăciunile către Ioan Războinicul

Există o serie de rugăciuni adresate lui Ioan Războinicul. Ei, cum se spune, pentru toate ocaziile. Alege-l pe cel care ți se potrivește, cel care se află cel mai mult pe inima ta. Înainte de începutul rugăciunii, este necesar să vă concentrați, să vă calmați cu sufletul. Ca întotdeauna, înainte de a se ruga sfântului, ei spun „Tatălui nostru”, „Domnului Isus Hristos”, „Regele cerurilor”. După aceea, continuând să citesc rugăciunea către Ioan războinicul, nu uitați să mulțumiți Tatălui, Fiului, Duhului Sfânt și marelui mucenic Ioan.

Aș dori să aduc o rugăciune care a fost înscrisă pe icoana lui Ioan Războinicul, situată în Catedrala Sfânta Sofia din Kiev. Să nu fie jenant că este scurt. Ajută dacă se citește cu suflet. Cel mai scurt apel către Domnul Isus Hristos este rugăciunea publicanului, există doar patru cuvinte în el, dar el a auzit-o și a ascultat-o. Ideea nu este numărul de cuvinte, ci dispoziția cu care va fi pronunțată. Nu uitați cuvintele Domnului că prin credință vor fi date.

Text de rugăciune către Ioan Războinicul

„Oh, marele mijlocitor și sfânt al lui Hristos, Ioan Războinicul! Ai milă de robul tău, care este în suferință și întristare, și în orice suferință malefică și izbăvește-te de tot răul, mijlocește pentru jignire. Vi s-a dat un asemenea har de la Dumnezeu. Amin. "

Rugăciunea trebuie pronunțată cu calm, aprofundând sensul fiecărui cuvânt, este indicat să mergeți mai întâi la biserică și să rugați o slujbă de rugăciune către sfântul mucenic Ioan Războinicul. Acest lucru va crește efectul petiției.

Rugăciunile spuse înainte de a vă adresa sfântului vă vor ajuta să vă aliniați unui val special care poate transmite cereri cuvântului sfânt. După cum se spune în Evanghelie, rugăciunea este necesară într-un loc retras, în liniște. Acest lucru se realizează cel mai bine într-o biserică cu o atmosferă aparte.

Urmărește videoclipul: Rugăciunea celui care nu-și găsește rostul în lumea aceasta, către Sfântul Efrem cel Nou (Februarie 2020).