Ploturi de ascultare

Cei mai apropiați oameni în viața fiecărei persoane sunt părinții, tatăl și mama sa. Aceștia ne ajută în bucurii și întristări, înlocuiesc un umăr în momente dificile și, cel mai important, nu vor trăda niciodată. Rugăciunea unei mame pentru ca copiii să fie iubiți și respectați îi face pe copii și părinți mai apropiați și mai sinceri.

Dar, din păcate, se întâmplă adesea ca copiii, poate fără să-și dea seama, jignesc oamenii care le-au dat viață, să îi trateze cu respect, uitând respectul și recunoștința.

Cum să schimbi atitudinea copiilor față de părinți?

Obosiți de probleme de viață, părinții înșiși nu au adesea timp să observe că copiii lor au probleme și anxietăți. În grija pâinii lor zilnice, atât tatăl, cât și mama acordă mai puțină atenție copiilor, drept urmare, copiii devin încurcați și uită de respectul pentru adulți.

Drept urmare, pentru ca copiii să-și onoreze părinții așa cum necesită principiile familiei, este nevoie de iubire adevărată și răbdare. Rugăciunile speciale pot ajuta în acest sens, astfel încât copiii să nu-și uite părinții și să nu-i jignească.

Fiul și tatăl

În copilărie și adolescență, băieții comunică mai mult cu mamele lor, deoarece tatăl lucrează deseori mult, se întoarce târziu și practic nu acordă atenția cuvenită fiului său. Pentru ca băiatul să nu se îndepărteze de tatăl său și să înțeleagă că tatăl său lucrează pentru binele familiei, este necesar să spui zilnic o rugăciune specială, care îi va ajuta pe bărbați să se apropie și să se înțeleagă.

Rugăciune pentru dragostea unui fiu față de tatăl său

Scoate mânia și resentimentele de la slujitorul lui Dumnezeu (numele fiului),

„Onorați-vă și iubiți-l pe tatăl vostru!”

Salvați de feudele de sânge

Interzice fiului împotriva tatălui să meargă.

Parcă o găină nu gătește,

Caviarul nu dăunează peștilor

Deci, slujitorul lui Dumnezeu (numele fiului)

Își iubește și onorează tatăl (numele).

Un slujitor al lui Dumnezeu (numele fiului său) ar spune „în tăcere”

L-aș asculta pe tatăl meu în tăcere,

O voce nu l-ar ridica niciodată

Nu am lipsit atenția și afecțiunea.

Ca o oaie supusă unui lup

Deoarece lemnul de foc nu se opune focului,

Deci, fiul să se supună tatălui său,

Îl iubește, respectă și onorează.

În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.

Fiul și mama

Iubirea fiului pentru mama sa este un sentiment sfânt și constant, iar dacă ceva nu funcționează într-o relație, trebuie să vă gândiți serios la asta. Băieții cresc, cunoștințe noi, alte femei apar în viața lor și, ca urmare, mama, cu grijile și anxietățile ei, începe să-și enerveze fiii. În unele cazuri, tinerii pot chiar să se desprindă și să o învină pe mama pe nedrept pentru toate păcatele. Pentru ca fiul să o respecte pe mamă, este necesar să vină la biserică și să spună cuvintele de rugăciune, cum să întoarcă iubirea fiului pentru mamă.

Rugăciunea pentru copii să-și respecte părinții

Tatăl și Fiul și Duhul Sfânt.

Acum și în vecii vecilor.

Maica Domnului stătea la Tron,

Am citit prima lege a Domnului Dumnezeu,

Tatăl, onorat Maica, nu a trecut.

Sf. Ivan, învățătorul ei,

A învățat, a vorbit, a sfătuit.

Există cuvinte înflăcărate în Scriptura lui Dumnezeu.

Nu veți umple acele cuvinte cu apă,

Nu puteți șterge o piatră cu un alatyr.

Spus de Dumnezeu și pedepsit:

„Tată, onorează-ți mama,

Într-un cuvânt, nu este vorba de a le jigni. ”

Cine încalcă porunca

Își va distruge sufletul nemuritor.

Te intreb, Arhanghel Mihail,

Te rog, Arhanghelul Gabriel,

Citiți această poruncă pentru copiii mei,

Cu gura ta sfântă.

Pentru ca ei să mă venereze, nu am jignit niciodată

Eu, mama, care i-am purtat și i-am botezat.

Disolvă, Doamne, tot răul,

Curățați-le inima și fruntea

Copiii mei, slujitorii Lui (nume).

În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.

Acum și în vecii vecilor. Amin.

Mama și fiica

O relație specială se dezvoltă între o fiică în creștere și mamă. S-ar părea că ar trebui să se înțeleagă perfect, dar, din păcate, intrând într-o vârstă de tranziție, devenind fată, o fiică merge deseori împotriva mamei sale, ofensând-o, acuzând-o de neînțelegere.Pentru a-și proteja fiica de greșeli, mama ia uneori măsuri stricte, iar acest lucru face imposibilă comunicarea lor. Pentru a evita această situație, mama trebuie să aibă răbdare și să recite rugăciunile mântuirii, pentru ca fiica să o respecte pe mamă.

Rugăciunea maternă ortodoxă

Doamne Dumnezeul meu Atotputernic! Completați solicitarea sclavului dvs. nesemnificativ (numele dvs.)! Fie ca iubitul meu copil să vină în harul Tău cel mai mare copil, să-l ocrotească de forțele întunericului, de mâhnire și de rău, să acorde bine pentru toate treburile ei! Cu o credință profundă în puterea Ta, strig după ajutor, ai milă, Tău va fi favorizat de mine, Amin.

Nu uitați că rugăciunea ortodoxă a mamei este, de asemenea, o amuletă puternică pentru copiii voștri. Spunând rugăciuni mamei pentru ca copiii să o iubească pe mamă, ea are grijă de copiii ei, vrea să îi protejeze de greșeli și gânduri rele, binecuvântându-i cu o viață dreaptă.

Rugăciune pentru împăcarea copiilor cu părinții lor în fața icoanei Fecioarei „Vladimir”

O, Doamna atotcuvântătoare a Fecioarei, Regina cerească, Atotputernicul mijlocitor, speranța noastră rușinoasă!

Mulțumim Ție pentru toate faptele bune, genurilor oamenilor din Rusia, care au fost oamenii dintre voi care au fost înaintea voastră, înaintea imaginii voastre pure, vă rugăm pentru Tine:

salvați acest oraș (sau: acest întreg, sau: această sfântă mănăstire) și sclavii viitori și toată țara rusă de bucurie, distrugere, țara de agitare, inundații, foc, sabie, invazia triburilor străine și războaie civile.

Salvează și salvează, doamnă, Marele Domn și Tatăl Alexiei noastre, Preasfinția Sa Patriarhul Moscovei și al întregii Rusii, și Domnul nostru (nume), Preasfințitul Părinte Episcop (sau: Arhiepiscop sau: Mitropolit) (titlu) și întregul Episcop Mitropolit, ortodocșii.

Dă-le Bisericii Rusiei o bună guvernare, oile credincioase ale lui Hristos sunt de nezdruncinat să le observe.

Amintiți-vă, stăpâne și întregul rang preoțesc și monahal, încălziți-le inimile cu gelozia lui Bose și vrednici de rangul vostru mergeți și consolidați-vă reciproc.

Mântuiește-te, doamnă și ai milă de toți slujitorii tăi și acordă-ne calea urmăririi pământești fără viciul preității.

Stabiliți-ne în credința lui Hristos și în râvnă pentru Biserica Ortodoxă, puneți-vă în inimile noastre spiritul fricii de Dumnezeu, spiritul evlaviei, spiritul smereniei,

în adversitate așteptați-ne răbdarea, în prosperitate - abstinență, dragoste pentru ceilalți, iertare a inamicului, prosperitate în fapte bune.

Izbăvește-ne de orice ispită și de insensibilitatea petrificată, în ziua cumplită a Curții, dăruiește-ne, prin mijlocirea Ta, să punem mâna dreaptă a Fiului Tău, Hristos, Dumnezeul nostru.

Orice slavă, onoare și închinare cu Tatăl și cu Duhul Sfânt este potrivit pentru el acum și acum și pentru totdeauna.

Rugăciune către Iisus Hristos pentru împăcarea rudelor

Veniți la cei care ne întreabă și lăsați toate actele păcătoase.

Ai milă și învinge dușmănia dintre sclavii tăi (numiți unul câte unul numele celor pe care doriți să-i împăcați).

Curățați-le sufletele de murdăria și puterea diavolului, protejați-le de oamenii răi și de ochii invidioși.

Ca o ceartă pentru o faptă malefică, întoarce-o adversarilor răi.

Asta voastră va fi făcută, acum, în vecii vecilor, și în vecii vecilor.

Rugăciunea mamei pentru împăcare cu fiica și fiul

Voi deschide, un sclav (nume), o fereastră, strigând fiului meu (sau fiicei mele).

Îl voi suna la ușa mea. Scoate-te, Doamne, grijile și neliniștile mele.

Sufer, sufăr, doar visez la împăcare cu fiul meu (fiica).

Nu văd luna sau soarele, toate ochii plângeau la fereastră.

Vino, lacrimile mamei mele, adu-l pe cel pe care l-am născut,

Și-a hrănit laptele.

Lumina albă a unei mame nu este plăcută fără fiul ei (fiica)!

Doamne ajută-mă! Găsiți-l și aduceți-l la mine,

Uită-te la copilul autohton, dă o mână.

Fericită Fecioară Maria, ți-ai dorit fiul tău, nu știai pace fără el.

Să văd, slujitorul lui Dumnezeu (numele), fiul (fiica) să văd

Îmbrățișați-vă și strângeți-vă la inima mamei.

În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.

Dacă copilul este obraznic

Adesea, părinții tineri se confruntă cu faptul că copilul lor este neascultător. Dar la vârsta de un an, copiii încă nu înțeleg multe aspecte educaționale. Prin urmare, trebuie să depuneți o mulțime de eforturi pentru a îndeplini solicitările sau interdicțiile.De asemenea, copiii mici nu dorm adesea bine noaptea, pot urla sau pot fi capricioși. Vindecătorii populari au spus întotdeauna că, dacă bebelușul nu doarme bine noaptea, țipă și este obraznic, puteți conduce un ritual simplu acasă. Se efectuează în timp ce face baie unui bebeluș. Se recomandă pentru această procedură fierberea apei dintr-un puț, izvor. Și-a șoptit copilul:

„Vă cer ajutor, Maică Domnului! Lasă neascultarea, un vis rău și capriciile, pe măsură ce apa părăsește gâscă. Așa să fie. ”

Există un alt rit eficient pentru a se asigura că copilul este ascultător, pentru a opri năpârliile nocturne, plânsul și chinurile. Așezați-vă copilul să doarmă, citiți complotul pentru ascultare:

„Vino să dormi, înfășoară-mi copilul, lasă tânguielile și capriciile să plece de la el. Lasă-mi copilul să doarmă într-un somn normal, dă-ne ocazia să ne odihnim. Așa să fie. ”

Puteți spune următoarele cuvinte:

„Șervețele adormite, aduți totul aici, ploșnițe, hrăniți-ne de noi”.

De asemenea, se citește o rugăciune pentru ascultarea de copil în timpul procesului de hrănire (nu contează dacă mama alăptează sau folosește amestecuri artificiale):

„Te hrănesc, copilul meu, din propriile mele mâini. Așa că îmi subjug eu voința ta. Vor fi cu tine toată viața, voi deveni un zid, o apărare puternică împotriva eșecului, necazurilor, adversității, blestemului, ochiului rău, corupției, ura, invidia, bolile, necazurile. Voi fi cel mai credincios prieten al tău, cel mai aprig apărător. Vei apela la mine numai pentru ajutor, niciunul dintre cei din afară nu va fi primul pentru tine, numai eu. Așa să fie. ”

Dacă copilul nu doarme bine, de multe ori are coșmaruri, următorul ritual vă va ajuta:

 • pentru a trage apa de izvor, de puț sau de izvor, dar nu de apă de la robinet,
 • intra in camera copilului cand acesta este deja adormit,
 • umbri copilul cu o cruce și apoi citește cuvintele:

„V-am născut, acum vreau să vă ofer fericire, lăsați-l să vă însoțească, copilul meu, pe parcursul vieții mele. Vreau să nu fii niciodată bolnav, astfel încât toate bolile să te ocolească. Vei dormi bine noaptea. Fie că dormi toată noaptea, lasă-mă să mă odihnesc, iar după-amiaza îmi dă ocazia să lucrez, vei fi vesel și fericit. Așa să fie. ”

Conspirație asupra fiicei sale

El nu va face rău, dar numai dacă citiți cuvintele potrivite și o faceți cu cele mai bune motive. Rugăciunile sau conspirațiile pe care fiica le-a iubit și care le-a ascultat mama sunt foarte puternice, ele nu numai că pot vindeca boala, ci și pot orienta fiica pe calea cea bună, pot stabili relații cu ea și își pot aranja soarta.

Neînțelegerile adolescenților, restricția libertății, încercarea de a începe o viață independentă - acestea și multe alte lucruri duc la conflicte. Rezolvarea acestora prin negocieri și o decizie comună adecvată celor două părți nu este atât de simplă. Adesea conflictele creează un zid sau abis invizibil, pe care nu toată lumea îl poate elimina.

Ei apelează la magie pentru a potoli necazurile, pentru a separa fiica de o persoană rea, pentru a aduce fericirea în casă. Magia albă pentru prima persoană este o forță foarte puternică, iar acest lucru a fost dovedit de multe generații.

Cum să-i întorci dragostea fiicei? O conspirație pentru a avea o mamă să-și respecte fiica este:

„În lacul superficial, apa este întunecată, iar malurile sunt încețoșate, ușa este deschisă la casa mea. Lasă-l pe fiica mea (numele) să pășească în ea, pentru ca (numele) să vină la mine. Da, lasă-mi sângele (numele) mamă să respecte, tratează cu dragoste, își amintește întotdeauna, în boală și sănătatea nu pleacă. Fecioară Maria, ia acea apă lângă lac și curăță-mi casa, astfel încât iubirea, pacea și respectul să domnească în el. Sunați-o pe fiica mea (numele) să vină pe drumul care este sacru pentru mama mea (numele tău). Amin (de 3 ori). "

Ritul nu necesită o pregătire specială. Este suficient să o pronunți în mod conștient și să privești în direcția camerei fiicei, ca și cum ar fi îndemnat-o să se întoarcă acasă și să înceapă să se supună. Rezultatul va fi vizibil după 24 de ore, fiica ar trebui să vină acasă, să sune dacă locuiește cu mama ei, relația se va îmbunătăți.

Când un copil nu vrea să asculte părinții

Există un complot simplu pentru copil să se supună. Dându-i mâncare, recitiți liniștit complotul pentru ascultare:

„Cum mănânci și bei din mâinile mele. Așa că dă-mi voia ta, acum pentru totdeauna. Așa să fie. ”

Dacă copilul nu se supune, a început să fie nepoliticos cu părinții săi, este adesea obraznic, se recomandă să desfășoare următorul ritual. Mergeți la un templu sau biserică, puneți 12 lumânări în fața imaginii Maicii îndurerate. Citiți o rugăciune în fața icoanei, trageți apa sfântă în templu. Ajungând acasă, citiți următoarele cuvinte deasupra apei:

„Voditsa, mările și oceanele, regină, îți dau cinste și laudă. Oferă-i copilului meu sănătate mentală și fizică. Amin. "

Probleme cu fiul

Adesea, părinții băieților din perioada pubertății se confruntă cu multe probleme. Acesta este impactul negativ al prietenilor și companiilor dubioase, insolența, obiectivele greșite. Un ritual magic poate ajuta la construirea relațiilor cu fiul tău. El este simplu. Pentru a-l duce la îndeplinire, ai nevoie de un lucru al fiului, pe care trebuie să citești următoarele cuvinte:

„Lasă-mi jumătatea de fiu să devină ascultător, să-i îndeplinească numai voia mea, numai să mă supună, mama mea. Nu va exista influență din afară, străinii nu ar trebui să devină autorități, nu va fi nimeni în afară de mine să ascult și să citesc. Doamne, dă-mi ajutorul tău. Permiteți-mi copilului să se predea pe deplin învățăturii, să nu existe sentimente de ură, furie, resentimente, răzbunare și invidie în sufletul său. Da, gândurile negative, dorințele, sentimentele și mesajele, aspirațiile și obiectivele vor pleca pentru totdeauna. Da, ne va onora pe noi, părinții săi, să fie armonie universală, fericire și pace în casa noastră. Fie ca conștiința dispărută a fiului meu să se întoarcă din nou. El ne va onora, va respecta, va supune, nu va mustra și va certa. Așa să fie. ”

Dă-i fiului lucrul terminat. După spălare, va trebui să spui din nou cuvintele rugăciunii.

Pentru ca tatăl vitreg să nu jignească copilul

Tăiați un încuietor de păr de la soț și aruncați-l și trei cuțite cu mânere de lemn în apă clocotită. Apoi citiți apa clocotită, în care sunt fierte părul și cuțitele, cuvinte speciale de conspirație:

În coliba întunecată
Nici la soare, nici în lună
Nu cu o stea strălucitoare
Nu suporta paturi
Și podele din lemn.
Oamenii dorm acolo, nu se trezesc,
Ei nu vorbesc de Paști
Mâinile și picioarele nu se ridică
Buzele în discursuri nu se deschid.
La fel ar fi slujitorul lui Dumnezeu (nume)
Mâinile nu s-ar ridica
Buzele înjurături nu s-au deschis
El nu și-a înălțat picioarele,
Nu aș țipă.
Toate ar fi pentru mine, un slujitor al lui Dumnezeu (nume),
Și mi-au lipsit copiii, slujitorii (numele) lui Dumnezeu.
Cheie, blocare, limbă. Amin.

(Firește, dacă aveți un singur copil, atunci înlocuiți cuvintele „slujitorii (numele) lui Dumnezeu” cu cuvintele „slujitorul (numele) al lui Dumnezeu” sau „sclavul lui Dumnezeu (nume)”.)

Apoi, scurgeți apa într-un borcan și așezați-o în colțul camerei timp de trei zile. După perioada specificată, duceți apa la cimitir și turnați-o pe pământ.

Pentru ca tatăl tău vitreg să nu violeze fiica ta

Din păcate, se întâmplă astfel de lucruri groaznice. Prin urmare, orice mamă ar trebui să fie în siguranță doar în caz, iar dacă a decis să se căsătorească a doua oară, protejați-o pe fiica ei citind un complot special. Această conspirație este citită peste orice băutură din a treia zi a vieții tale împreună cu cel de-al doilea soț. Tratează-ți soțul imediat cu această băutură fermecată. Cuvintele conspirației sunt următoarele:

Cum s-a născut Hristos, a murit și a înviat din nou
Și cât de adevărat este
Deci va fi adevărat
Ce este soțul meu viclean
Ispita nu va mita
Și soțul meu nu-mi va strica fiica.
Este adevărat că Iisus Hristos a înviat,
Deci este adevărat și adevărat că Dumnezeu o protejează.
Cheie, blocare, limbă.
Amin. Amin. Amin.

Fiica neascultarea

În perioada pubertății, părinții fetelor se confruntă adesea cu multe probleme. Copiii devin impudici, obraznici, retrași, încep să fie nepoliticos, relațiile cu părinții sunt rupte. Pentru a preveni consecințele acestei stări de lucruri, ar trebui să începeți activități în timp - ascultați-vă mai mult copilul, acordați atenție fiicei în creștere, nu limitați dorința ei de auto-exprimare (în limite rezonabile, desigur), încercați să deveniți prieten. Dacă metodele psihologice nu aduc rezultatul dorit, puteți aplica opțiuni pentru ritualuri magice.

„Lasă căile tale, fiica mea, să nu ducă decât la casa mea, la mama ta și la nimeni altcineva. Numai tu mă vei asculta și mă vei citi, mănâncă pâinea și sarea mea. Te voi trata, îmi vei fi recunoscător. Nu vă lăsați păcăliți de promisiunile străinilor, înclinați-vă față de mama voastră și supuneți-vă. În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin! ”

Puteți citi, de asemenea, cuvinte similare peste un copil adormit.

Rugăciuni pentru a ajuta părinții

Dacă un copil devine incontrolabil, nepoliticos, îndrăzneț, pleacă de acasă, nu vrea să studieze, rugăciunile pe care părinții le pot citi vor veni la salvare. Este recomandat să le citiți pe apă, apoi să-l turnați imperceptibil în mâncare sau băuturi, pulverizați-l cu lucruri și în patul copilului. Textul rugăciunii este următorul:

„Bun atotputernic. Iar tu, Iisuse Hristoase, fiul sfânt al lui Dumnezeu. Iar tu, Maica Domnului, Fecioară Maria. Ascultă-mă, sclavul tău, dă-mi puterea ta, binecuvântarea ta. Ai milă și ajută fiii mei, fii ai lui Dumnezeu. Condu-i pe calea adevărată, acordă-le păcatele lor, vizibile și invizibile, conștiente și neintenționate, să fie pure și imaculate în fața ochilor tăi. Dumnezeule neprihănit, călăuzește-i pe copiii mei pe calea adevărată, ca ei să-ți păstreze poruncile, să citească lui Moise, întrucât turma ta întreagă îi onorează și îi laudă. Dumnezeule milostive, acordă binecuvântarea ta copilului meu pe drum și acasă, oriunde ar fi, luminează-te cu lumina ta, acordă adevăr sufletului său, vindecând trupul. Doamne, acordă binecuvântarea ta urmașilor mei, binecuvântarea ta să-i însoțească în orice spațiu de viață unde îți ating voința și suveranitatea ta. Salvați-le sub acoperirea voastră de orice adversitate și nenorocire - dintr-un glonț rătăcit, dintr-un ulcer invincibil, de la flacără și apă, de la moarte în zadar. Doamne, milostive, protejează-le de orice adversar vizibil și invizibil, persoană invidioasă, neînțelept, calomnie. Acordă-i Domnului harul plin de har al duhului tău sfânt, sporește-le și întărește-le credința în sine, rațiune și curăție. Fie ca puterile trupești pe care le-ați acordat omului la crearea lui să fie consolidate. Ajută-mă, Atotputernic, dă înțelepciune în educație, acordă o binecuvântare părintească pentru mine. Pot să fiu înțelept în educație, să-i ofer copilului meu tot ceea ce are nevoie. Așa să fie de acum încolo și pentru totdeauna. Amin. "

Astfel de vrăji și rugăciuni vor ajuta atât fiul cât și fiica, dacă au încetat să se supună.

Într-o familie, se poate întâmpla ca părinții să fie atenți, îngrijiți și să dedice mult timp copiilor, iar copiii cresc obraznic, pot fi nepoliticos, obraznici, pot face ceva simplu, dacă îi privești din lateral, în ciuda nu numai a părinților lor, dar și altor persoane. Tatăl și mama, pentru a remedia situația și a-și salva copiii de necazuri, recurg la diferite moduri.

Adesea, chiar și psihologii, psihiatrii și educatorii nu pot înțelege ce li s-a întâmplat, de ce copiii sunt atât de capricioși, răutăcioși. Adesea, experții nu pot da sfaturi care ar ajuta la schimbarea tuturor în bine. Și părinții caută modalități prin care copiii să crească puternici, sănătoși și ascultători. Un complot de ascultare este de obicei citit dacă alte metode nu reușesc să rectifice situația.

Pentru ca mama copiilor să nu plece

Dacă o astfel de durere s-a întâmplat în familie, atunci Domnul Însuși vă spune să îi ajutați pe cei nefericiți. Din păcate, au existat mereu mame cu cuc care doreau să-și scuipe propriii copii. Bunicile care au fost nevoite să crească copii mici s-au întors la mine de mai multe ori, în timp ce mamele lor s-au distrat undeva. Plângând, au cerut ajutorul nepoților lor pentru a se întoarce pe mama fugară acasă.

Întoarcerea la vânt

Vino în casa în care locuia nefericita mamă și, deschizând o fereastră (fereastră), citește în ea o astfel de conspirație:

O iapă plânge pentru mânzuri
O oaie pentru miei
Fiecare plânge în copilul său.
A strigat Maica Preasfintei Fecioare Maria
Conform Fiului Său Iisus Hristos.
Plângeți și voi, slujitorul lui Dumnezeu (numele), pentru copiii voștri,
Acasă, la ușa ta. Amin.

Când copilul este obraznic

Adesea, mama trebuie să fie nervoasă și îngrijorată dacă copilul nu doarme bine noaptea, țipând și acționând. Bunici au sfătuit că atunci când un copil mic plânge rău, chinuit, astfel încât el era mai calm, când înoată, trebuie să spun:

„O, mamă copil! Din gâscă este apă, din tine este subțire. ”

Au fost, de asemenea, cuvinte care au fost spuse mamei, punând copiii la culcare:

„Șervețele adormite, aduți totul aici, ploșnițe, hrăniți-ne de noi”.

Cum să înlăture ura dintre frate și soră

Este foarte amar pentru părinți să-și privească fratele și sora înjurați și se ceartă între ei, ca niște străini. Ele pot fi împăcate cu ajutorul unei astfel de conspirații:

Sfinte Sfinte
Sfânta Fecioară îndurerată,
Maica Domnului coboară din cer
Din partea cerească, din al nouălea cer,
Din Tronul Său, cu mare ajutor pentru noi
Merge la lumina albă
El aduce un suflet și iartă pe altul.
Fie ca El să-I ierte pe robul lui Dumnezeu (numele),
Nu-și amintește insultele, nu se gândește la vinovăție,
Ușa nu se închide din ea, șurubul nu se blochează,
Nu o întoarce la ea
Sprâncenele nu se încruntă, nu scânteie ochii.
După cum Domnul ne iartă, ne iartă păcatele,
Binecuvântându-ne cu dragoste
Deci tu, slujitorul lui Dumnezeu (nume),
Iertați pe robul lui Dumnezeu (numele),
Nu ține minte răul
Amintiți-vă cu un cuvânt amabil, iubiți-o și dorți-o.
Fericita Fecioară Maria ține o farfurie,
Există dragoste veșnică pe acel fel de mâncare.
Voi, iubire, veniți la sângele slujitorilor (numele) lui Dumnezeu.
Acum și în vecii vecilor. Amin.

Dacă copilul a încetat să asculte

Încă din cele mai vechi timpuri, bunicile și străbunicile noastre, când copiii încetau să-și asculte bătrânii, au recurs la rugăciuni și conspirații . În ascultare s-a citit mai mult de o conspirație. Dacă copilul se comportă prost, atunci dă-i ceva de mâncare, pronunță liniștit:

„Pe măsură ce mănânci și bei din mâna mea, deci îmi dai voia Ta, în toate zilele, pentru totdeauna. Amin. Amin. Amin. "

Când un copil nu doarme bine noaptea, trebuie să prinzi momentul în care doarme, intră în cameră cu o ceașcă de apă, pe care trebuie să o colectezi mai întâi dintr-un puț, un izvor, un izvor sau doar dintr-un râu. Apa de la robinet în acest caz nu este potrivită în aceste scopuri! De trei ori copilul trebuie să fie botezat și să citească următoarele cuvinte deasupra lui:

„Am născut un copil, v-am înzestrat cu talent și soartă. Nu vă deranjați să dormi noaptea și faceți lucrurile în timpul zilei. "

Adesea, bunicile spuneau că, dacă un copil a devenit mofturos și obraznic, atunci o astfel de ceremonie ar trebui să fie efectuată. Trebuie să mergem la biserică și să punem 12 lumânări în fața icoanei Maicii îndurerate. Rugați-vă în fața acestei icoane și cumpărați apă sfântă în biserică. Acasă, deasupra apei aduse de la biserică, ar trebui să spui aceste cuvinte:

„Apă, apă, regină a mării, tu, apă, laudă. Copilul meu, un slujitor al lui Dumnezeu (numele), este pentru sănătate, fizic și mental. ”

După aceste cuvinte, trebuie să scuipi de trei ori peste umărul stâng, să te încrucișezi și să te culci. Dimineața trebuie să te trezești devreme și să-ți gătești micul dejun, ar trebui să adaugi cel puțin puțină apă în apa peste care au fost citite cuvintele. Persoanele în vârstă spun că apa dintr-o sursă naturală este specială, deoarece este „vie” și vindecătoare. Și mulți au trebuit să se asigure din propria lor experiență că așa este.

Pentru ca fiul să nu meargă împotriva tatălui

Acest complot este citit chiar în ziua uniformă a unei luni. Cuvintele sale sunt următoarele:

Domnul Dumnezeu este milostiv,
Scoate-l pe robul tău (numele) de răutate,
Pentru tine însuți ai spus în Scripturi:
„Onorează-ți Tatăl!”
Aveți milă de el din feudele de sânge
Și interzice în vecii vecilor
Luptă împotriva tatălui său.
Regele David a venit la tine
Liniștit și blând, și blândețea lui
Lasă-l să se toarne în robul tău. Amin.
Un pui nu ciupește o găină de pui,
Ikrinka nu lovește peștele.
Așa că sclavul (numele) nu merge împotriva tatălui.
Un sclav (nume) ar spune „tăcere”,
L-aș asculta pe tatăl meu în tăcere,
Vocea nu s-ar ridica
El nu a încălcat porunca lui Dumnezeu.
O oaie se luptă cu un lup
Lemnul de foc arde
Fie ca fiul să se supună și tatălui său.
În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

Când fiul iese din mână

Dacă fiul adolescentului a devenit obraznic, și-a făcut prieteni și obiceiuri proaste, a început să îndrăznească părinții și profesorii la școală, atunci puteți recurge la un astfel de rit. Acest complot trebuie citit în timp ce copilul este acasă. Trebuie să luăm de la fiul său un lucru care îi aparține. Dar asigurați-vă că el însuși vi-l dă și apoi spuneți următoarele cuvinte peste ea:

„Lasă-l pe micuțul meu să devină ascultător, mânia și ura să-l lase! Părinții să ajungă în onoare, pentru a nu ceda lucrărilor inutile! Fie ca acum să vină armonie în casa mea! Milostive Dumnezeule, dă-mi răbdare și pace fiului meu! Te va veni în el și conștiința se trezește în sufletul lui! Să nu se împotrivească ascultării față de părinții lui, de dragul numelui tău glorios! Amin. "

Ideea de aici este cum să pronunți corect cuvintele. Prin urmare, pentru pronunția exactă, puteți scrie aceste cuvinte în avans pe o bucată de hârtie, apoi puteți citi la momentul potrivit. Și întoarce-i micul lucru fiului său și lasă-l să folosească în continuare.

Pentru a vă face prieteni de încredere!

 • Pentru a găsi prieteni adevărați, de încredere, pe o lună în creștere, îndepliniți un astfel de ritual. Turnați o mână de semințe de floarea soarelui într-o farfurie de metal adâncă. Aprinde o lumânare albastră și spune cu voce tare de 9 ori complotul:

„Câte semințe am turnat într-un castron, atâția prieteni am strigat la mine”.

 • Apoi presărați semințele pe o bucată albă, astfel încât semințele să nu se vărsă și spuneți de 3 ori complotul:

„Așa cum semințele vei minti cu siguranță, fii la fel de loiali prietenilor mei.”

 • Puneți lumânarea și scoateți semințele într-un loc retras, astfel încât nimeni să nu le găsească.

Pentru ca copiii să nu se lupte între ei

Acest complot este citit de copii care nu au încă treisprezece ani. Îl poți sfătui mamelor ai căror copii înjură și luptă în permanență între ei. Pentru o noapte, trebuie să schimbați pantofii tuturor copiilor din familie de trei ori, iar dimineața puneți toți pantofii într-o singură grămadă, spunând:

Cum să stai acest pantof într-un singur loc,
Deci copiii sunt de acord.

Cum să găsești un nou prieten sau să-i întorci unul vechi folosind un complot magic?

Un prieten fidel și de încredere este o întâmplare destul de rară. Mai ales în lumea modernă, unde toată lumea încearcă să găsească câștig personal. Dar, de asemenea, se întâmplă că un simplu amic poate fi făcut cel mai bun prieten, folosind puțină magie. Pentru astfel de cazuri, sunt furnizate conspirații, cu ajutorul cărora apar simpatie prietenoasă. Ca urmare, se dezvoltă într-o prietenie puternică, permițându-vă să construiți relații cu ceilalți. Ce altceva se poate obține folosind conspirații magice pentru prietenie, vom spune în acest articol.

După citirea cuvintelor magice într-un mediu special creat, puteți schimba radical atitudinea uneia sau mai multor persoane simultan. Drept urmare, în viața ta vor apărea prieteni de încredere pe care te poți baza oricând.

Problemele au început cu fiica

Fetele, când vine pubertatea, întâmpină deseori multe probleme, devin închise, încep să fie îndrăznețe, merg adesea în ele, relațiile cu mama lor se pot crăpa.

Dacă mama vede că au avut o relație bună înainte, iar acum fiica avea prieteni prea maturi de sex opus sau tipi cu un comportament dubios, atunci pentru a evita consecințele mai grave, bunicile noastre au recomandat să spună aceste cuvinte:

„Drumul tău (numele fiicei) duce la casă, la mamă (numele mamei) și la nimeni altcineva. Mă veți asculta, mănâncă sare și pâine, nu vă lăsați păcăliți de promisiunile străinilor, vă înclinați față de mama voastră și supuneți-vă. În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin! ”

Nu vă temeți, fiica după asemenea cuvinte nu va fi lăsată singură, își va găsi o pereche potrivită, dar complotul o va ajuta să o salveze de cunoștințele nedorite. Astfel de cuvinte ar trebui să fie pronunțate peste fiica adormită.

Cum sunt ritualurile?

Deci, conspirații pentru a crea prietenii pot fi:

 • atragerea de prieteni - pentru persoane singure care nu și-au găsit încă un bun prieten,
 • susținerea unei relații existente - sunt folosite după scandaluri și certuri pentru a stabili și restabili prietenia între oameni,
 • evocând simpatie prietenoasă - pentru a atrage noi prieteni și cunoscuți, pentru a alege între ei candidatura potrivită a unui prieten mai bun.

Oamenii de știință nu neagă eficacitatea conspirațiilor

Dacă cineva nu crede în conspirații, că ceva se poate schimba din cuvintele că, după citirea anumitor rugăciuni, copiii se vor comporta și se vor simți mai bine, atunci vă sfătuim să aflați mai multe despre cercetările moderne în domeniul psihologiei și științelor naturale.

Informațiile sunt acum disponibile că oamenii de știință au reușit să demonstreze că apa, atunci când cuvintele sunt rostite deasupra ei, în special rugăciunile, pierd muzică, își schimbă structura.

Până la urmă, apa este purtătorul informațiilor, ca și cum „absoarbe” în sine ceea ce o înconjoară. Multe activități bisericești sunt asociate cu această proprietate a apei: consacrarea apei în biserici după slujire, ritul botezului. Preoții recomandă să bea apă consacrată cu diferite ocazii, iar de Paști în apropierea bisericilor și templelor enoriașii sunt presărați cu apă sfântă cu cuvintele adresate lui Dumnezeu.

Când folosiți rugăciuni și conspirații, este necesar să pregătiți:

 • Apa „vie” sau sfințită în templu,
 • ortografia exactă a cuvintelor unei rugăciuni sau conspirații,
 • lumânări bisericești
 • pictogramă specifică

Din cuvintele bune, muzica clasică, molecula de apă ia forma frumoasă a unui asterisc sau a unui fulg de zăpadă, iar din rock tare sau cuvinte proaste, înghețate, devine doar un cheag fără formă de gheață. Prin urmare, vă sfătuim să citiți literatura științifică și să vă gândiți la ce ne-au lăsat strămoșii noștri ca moștenire sub formă de rugăciuni și conspirații.

Până la urmă, vreau să fac totul pentru ca copiii să se supună. Și nu sunt puține cazuri când medicii erau neputincioși, iar bunicile din sat au salvat copiii tocmai prin rugăciuni și conspirații, și nu numai copiii, din diverse nenorociri. Aceste conspirații și rugăciuni au fost eficiente de sute și mii de ani, continuă să ajute și astăzi.

Principalul lucru este să nu dorești nimănui rău. Și dacă o mamă cere ajutor pentru copilul ei, apelând la rugăciuni străvechi și la cuvintele pe care strămoșii noștri le citesc, atunci nu încalcă legile Universului. Și nu există magie aici și dacă există, atunci doar magia iubirii.

Acest complot este util dacă copilul tău a încetat brusc să te asculte sau ai simțit că el a început să te iubească mai puțin (asta, apropo, este un sentiment foarte subiectiv care poate fi îndepărtat).

Parcela poate fi realizată în orice zi a săptămânii, indiferent de faza lunii. Pentru a efectua o conspirație, aveți nevoie de o cheie obișnuită (cel mai simplu este să cumpărați o încuietoare și să luați o singură cheie și să aruncați blocarea cu restul tastelor). Pe această cheie se citește o conspirație și după aceea trebuie ascunsă în camera copilului (de preferință în pat, dar pentru ca copilul să nu o găsească). Mai trebuie o lumânare bisericească. O conspirație trebuie dată mamei copilului, copilul trebuie botezat.

Vorbește flori proaspete pentru a găsi un prieten

Pentru ca aprobarea victimei, precum și simpatia prietenoasă, să apară curând din partea obiectului conspirativ, obțineți:

După ce ai pregătit un buchet, mergi la templu. Cumpărați o lumânare și puneți-o la icoana numită „Îmblânzirea inimilor rele”. Spune peste ea, ținând flori, următoarele cuvinte:

„Șerpii nu vor cruța pe nimeni, îi vor înțepă cu limba lor, îi vor otrăvi cu otravă și mă las păcălit, mă vor lăsa în pace. Lasă-mă să mă ierte și să mă iubească în societate, să se spună numai lucruri bune despre mine. Va ajuta aceste cuvinte să devină realitate Domnul Marele nostru. Ajută-mă, Doamne, slujitorul lui Dumnezeu (numele tău) indulgența și binecuvântarea au dispărut. Amin. "

După ce a făcut un complot de prietenie de trei ori la rând, lăsați buchetul sub icoană. Acum te poți întoarce acasă. Rezultatul ar trebui să fie vizibil într-o lună. Primele semne ale eficacității ritualului vor fi o bună atitudine a dușmanilor și o bună comunicare în societate.

Ritualul respectului

Atenuarea neînțelegerilor și obținerea respectului de la copii se poate face cu o conspirație specială.

Mama trebuie să citească cel mai puternic complot al magiei albe pentru ascultare de două ori pe zi: în zori și după apusul soarelui. Așteptarea ca el să înceapă să lucreze va aduce pacea și liniștea familiei, trebuie făcut în diferite moduri. Fiica rebelă poate fi deliberată câteva zile sau luni mai târziu. Principalul lucru în această afacere:

 • Credința și citirea zilnică a cuvintelor.
 • Citirea cuvintelor conspirației este necesară cu toată încrederea și fermitatea gândurilor.
 • Este interzis să fii supărat dacă ceva nu funcționează sau acțiunea conspirației este întârziată. Puterile superioare percep furia într-un mod diferit și pot răspunde imprevizibil la ea.
 • Înainte de a începe să citiți cuvintele, trebuie să scăpați de gândurile rele și de tristețe. Dacă o mamă face jignire la copilul său, este necesar să scăpați de această emoție, în special celor care citesc complotul. Resentimentul merge paralel cu negativul și îl atrage.
 • Mama trebuie să-și amintească toate zilele cele mai strălucitoare pe care le-a petrecut cu fiica sa și să citească cuvinte speciale.

Pentru a citi o rugăciune pentru a recâștiga iubirea și respectul fiicei este necesar de două ori pe zi.

„Maica Domnului, dă-mi mâinile tale, chiar am nevoie de ajutorul tău, construiește un drum de la casa ta la a mea. Vino în casa mea și protejează-o pe fiica mea, astfel încât să existe înțelegere și dragoste reciprocă între noi. Sfințește-mi casa și familia, deschide ochii fiicei mele și ghidează-o pe drumul adevărat. De asemenea, sunteți mamă și înțelegeți cum este să vă iubiți copilul. ”

Cuvintele pe care o fiică le iubește și le ascultă de mama ei sunt considerate extrem de eficiente. Datorită lecturii lor zilnice, pacea va domni în casă.

Text de conspirație

Cred în Unul Dumnezeu, Tatăl și Fiul și Duhul Sfânt. Acum și în vecii vecilor.

Preasfânta Fecioară Maria a stat în spatele Sfântului Scaun, am citit prima lege a Domnului nostru,

Am respectat tatăl și mama, nu am trecut. Ivan Botezătorul, învățătorul ei, a învățat, a vorbit, a sfătuit.

Există cuvinte de fier în Scriptura lui Dumnezeu, nu le veți umple cu apă cuvinte, nu le veți șterge cu o piatră de diamant.

El este spus de Dumnezeu și pedepsit: „Tată, da, mama să cinstească, nici prin cuvânt, nici prin faptă pentru a-i jigni”.

Dacă cineva va încălca această poruncă, își va distruge sufletul nemuritor. Te rog, Arhanghel Mihail,

Apel la tine, Arhanghelul Gabriel, citeste aceasta porunca fiului tau (fiului) meu (al meu), cu buze sfinte,

Așa că el (a) mă onorează (a), nu jignește niciodată (a) pe mine, mama lui, care a născut-o și a botezat-o.

Scoate, Doamne, tot răul, curăță sufletele și fruntea lor - copiii mei, sclavii tăi (nume de copii).

În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Acum și în vecii vecilor. Amin.

Pentru ca copiii să nu se certe între ei

Cu ajutorul acestei conspirații, puteți raporta frați și surori de orice vârstă. L-au citit pentru prima dată peste laptele care tocmai a fiert, a doua oară în momentul în care s-a format spuma pe lapte și a treia oară deja la laptele răcit.

Apoi, în același timp, este necesar să udăm copiii cu laptele fermecat. Cuvintele conspirației sunt următoarele:

Cum a fiert acest lapte Și cum s-a răcit
Deci asta și (numele copiilor) Într-o ceartă s-au răcit.

Parcela maternă

Copiii soțului din prima căsătorie sunt extrem de sceptici față de noua femeie din casă, mai ales dacă mama lor nu mai este în viață. Această situație devine o problemă pentru două părți, așa că noua soție trebuie să depună toate eforturile pentru ca fiica adoptată să înceapă să perceapă și să se supună. Dacă conversațiile nu rezolvă problema, puteți utiliza cea mai puternică conspirație a magiei albe pentru a asculta:

"Cum vei mânca și bea din mâinile mele,
Așa că îmi dai dragostea și respectul tău
Pentru toate vârstele și pentru totdeauna
Nu te voi răni niciodată și te voi iubi ca copilul meu.
Amin. Amin. Amin. "

Cuvintele vor fi eficiente dacă noua soție este gata să accepte copiii ca rude și să le ofere dragostea ei. Aceasta este o regulă obligatorie.

Poți afla dacă fiica ta te urăște cu adevărat sau dacă copilul tău a fost pur și simplu vrăjit, folosind o conspirație care citește pe luna plină. Înainte de a merge la culcare, mama aprinde șapte lumânări, le așază pe o farfurie în cerc și le aprinde, citind rugăciunile.Apoi, este necesar să puneți farfuria în camera fiicei, este de dorit ca ea să doarmă în acest moment și să așteptați până vor ieși. Acest lucru se repetă până când lumânările nu mai fumează, iar focul devine uniform.

Dacă copilul a fost fermecat, în trei zile, influența negativă se va disipa, relația se va îmbunătăți. Astfel, o nouă mamă poate rupe legătura fiicei sale cu o companie sau iubit negativ. Principalul lucru este să nu intervenim dacă aceasta nu este o situație de urgență.

Pentru a citi o rugăciune pentru a restabili dragostea copilului este nevoie în fiecare zi până când relația se îmbunătățește.

Sfaturi și trucuri

O conspirație ajută pe cineva în termen de o lună, cineva poate dura mult mai mult, totul depinde de modul în care se execută cazul tău. Este o conspirație pentru copii să-i onoreze pe tată și mama aparțin Magiei Albe, deci nu vă puteți face griji cu privire la posibilele consecințe negative.

Consiliu: Va fi bine dacă nu veți da numai sare fermecată, dar veți arăta fermitatea în comunicare și avertizare a copilului dumneavoastră. Împreună vor da un rezultat mult mai rapid!

Vorbește un limbaj prost

Dacă copilul dvs. nu știe unde să învețe cuvinte nepoliticoase, puneți-l pe un scaun în fața icoanei, înfruntați-l și lăsați-l să scuipe de trei ori într-o cană cu apă și spuneți:

Hula din munții albastri
Din iad din iadul bătrânului
De la micul diavol.
Intrarea slujitorului lui Dumnezeu (numele) în gură,
De la gură la salivă, de la salivă la scuipat.
O voi duce la cel care o va găsi.
Amin.

Apoi turnați această apă pe drum.

Pentru a face pace

Dacă v-ați certat cu cel mai bun prieten și doriți nu numai să restabiliți relațiile, ci și să vă întoarceți o prietenie puternică, conduceți această ceremonie. Pentru a-l organiza, pregătiți:

Pentru a face complotul eficient, efectuați ceremonia la apusul soarelui, în lumina soarelui apus, timp de douăsprezece zile consecutive. În seara primei zile, aprindeți o lumânare plasând-o într-o farfurie. Spune cuvintele unei conspirații pentru împăcare asupra unei flăcări de lumânare:

„Doamne Atotputernice, ajută, binecuvântează și condescendența ta trimite-o slujitorului lui Dumnezeu (nume propriu)! Un înger a mers spre biserică de pe tron. Și la porțile bisericii s-a întâlnit cu Maica Fecioarei și cu Arhanghelul Mihail. Aveau săbii și sabie în mâinile lor, cu care au alungat duhurile rele de la un înger. Au împrăștiat toate scuipele, certurile, scandalurile și au întors lumea prieteniei slujitorului lui Dumnezeu (numele lui) și al slujitorului lui Dumnezeu (numele prietenului). Așa că pacea și prietenia să domnească de acum încolo, iar pacea să se așeze în sufletele lor. Prietenia lor va deveni acum puternică, nu se va prăbuși niciodată și nu se va rupe sub influența discursurilor urâte, a privirilor rele. Cheia. Limbă. Castle. Amin. "

Lăsați lumânarea să se aprindă și în zilele următoare repetați aceleași acțiuni. Dacă reușiți să faceți pace și să restabiliți prietenia înainte de a se termina 12 lumânări, nu întrerupeți ritualul. Urmați toți pașii acum pentru a vă consolida relația. Dacă nu puteți face pace cu un prieten, chiar și atunci când toate lumânările s-au terminat, luați inițiativa. După ce ai cerut scuze, stabilești astfel o prietenie și îți aduci prietenul înapoi.

Dacă mama nu își permite fiul să trăiască cu nimeni

Vorbiți cu apa și dați această apă mamei. Ei spun apă:

În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.
Apa-voditsa, regina lumii întregi.
Spălați fundul, căutați rădăcinile
Spălați cântecele putrezite de pe țărmuri.
În regatul tău există pește știucat,
Dintii ei sunt de fier
Ochi de staniu, mușcături de sticlă.
Acel muschi de stiuca, nisip, iarba de apa este suficient,
Mănâncă cu dinți de fier.
Deci ar fi cu slujitorul lui Dumnezeu (nume)
Toată aroganța, toate peștele rău de știucă confiscat,
Și-a înghițit toată năprasnicia
Nu am intervenit în a trăi cu o femeie cu mintea îngustă.
Cum tăceți acest pește în apă și pe uscat,
Nu gemu, nu gemu, nu țipă,
La fel și mama mea, o slujitoare a lui Dumnezeu (numele),
Tăcut, pe îmbrăcatul meu îngust
Nu m-am gâfâit și nu am țipat.
Bunicul Apă, Părintele Mării,
Dă-i sclavului tău de apă (nume) o băutură
Cu pește mut de știucă.
Un cuvânt la faptă, de la apă la o ramură,
Timp de o lună întreagă, de orice dată,
Pentru fiecare oră, pentru un minut sfânt.
În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.
Acum și în vecii vecilor.
Amin.

Conspirație pentru dragostea și respectul copiilor

Deci, cu toții vrem ca copiii să ne iubească și să ne onoreze. O conspirație specială vă poate ajuta. Se citește peste mâncare sau băutură, care este apoi tratată copiilor lor. Cuvintele rostite sunt:

În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.
În apropiere, sub tâmpenie,
Am trei sfinți,
Trei mesageri ai lui Dumnezeu, trei izbăvitori.
Sfinții, patronii sufletului meu au descoperit,
Dumnezeu mă ajută
Slujitorul lui Dumnezeu (numele), a fost întrebat:
- Ce suferi tu, Dumnezeul lui Dumnezeu (numele)?
- Sfinți, izbăvitori, îndulcitori
Ajută-mă, slujitorul lui Dumnezeu (numele),
Înmuiați inima unui slujitor al lui Dumnezeu (nume)
În fiecare zi, în fiecare oră, în fiecare minut.
Să-i fie milă de mine, de mama lui
Lasă-mi sufletul lui să mă doară
Acum, întotdeauna, pentru toate vremurile lui Dumnezeu.
În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.
Acum și în vecii vecilor.
Amin.

Vorbind despre un lucru potențial al unui prieten

Dacă în societate atenția dvs. este atrasă de o persoană a cărei locație încă nu ați reușit-o, spuneți-i lucrurile personale. Chiar dacă subiectul a fost doar câteva minute în mâinile victimei, acesta va funcționa și el.

Seara, luați un lucru și citiți o conspirație de prietenie peste ea:

„Să ne împrietenim și să nu fugim niciodată, să nu ne certăm, nu ne vom despărți de părți diferite. Ajută-mă, forțe cerești, să păstrez prietenia și obstacolele destinate soartei de depășit. De acum înainte, așa să fie pentru totdeauna. Amin. Amin. Amin. "

Pune afară lucrul fermecat în cel mai îndepărtat colț. Este necesar să-l ascundeți în siguranță, astfel încât nimeni să nu găsească obiectul și să nu distrugă magia.

Din certurile copiilor cu părinții

Acest complot este citit atunci când copilul tău obraznic doarme. Cuvintele sale sunt următoarele:

Domnul Iisus Hristos, Fiul Mariei,
Tu ești mântuirea lumii și speranța
Fii milostiv și susține-mă,
Blând și milostiv.
Vindecă-mi mâhnirea
Scoate-ți grija și trimite-mi ajutorul tău.
Și cum te-au urmat ucenicii,
Pentru ca și copiii mei să mă urmeze.
M-au ascultat, m-au copt,
Ce le-am poruncit, au vrut să îndeplinească.
Nu mi-au ridicat vocea la mine,
Ochii mei nu păreau răi
M-a iubit, scutit
Și, ca discipoli ai tăi, nu au îndrăznit să se supună.
Ar fi blând și blând
Iar ascultarea este rapidă.
Cum te-au respectat discipolii,
Pentru ca copiii să nu mă jignească,
Mielul lui zeu ajuta Iisus
Și toate certurile noastre s-au transformat într-o lume puternică.
În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.
Acum, pentru totdeauna, pentru totdeauna.
Amin.

La ascultarea copiilor

Citesc pentru binecuvântarea apei și copiii obraznici beau această apă:

În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.
Eu mă supun Domnului Dumnezeu
Mă voi ruga Maicii Domnului.
În această zi - în această oră
Dimineața - devreme, seara - târziu.
M-am trezit pe o insulă sfântă
S-a dus la râul mamă.
În râu, știuca, cu maxilarul, scoate cheile,
Și domnul râului acele chei crede:
Arhanghelul Mihail, Arhanghelul Gabriel,
Arhanghelul Uriel, Egorius Viteazul,
Razoyil, Nicolae Minunatul,
Kuzma, Domian și Ciprian,
Justinia, Nifant, Maroth.
Toți cei 12 sfinți veniți
Și ajută-mă în nenorocirea mea.
Prin gura sfântă
Pacificați cu mâinile sfinte (nume).
Spre reverența lui Dumnezeu, spre smerenia îngerului.
Închideți gura lor de blasfemie
Pedepsiți-le violența.
Sfinte Părinte Ostaphius,
Sfinte Părinte Nahumiye,
Puneți totul în locuri sfinte
Este modul lui Dumnezeu de a trăi, de a nu face nimic rău.
În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.
Acum, pentru totdeauna, pentru totdeauna.
Amin.

Așa că copiii iubesc și regretă mama

Din păcate, trăim într-o perioadă în care foarte puțini oameni își aduc aminte de valorile familiei și copiii, urmându-și prietenii, încetează rapid să se supună și să-și respecte părinții. Așa că nimic în genul acesta nu se întâmplă în familia ta și copiii tăi sunt amabili și ascultători, citiți această conspirație:

Voi deveni un slujitor al lui Dumnezeu (nume), binecuvântând
Voi arunca o privire asupra icoanei, traversându-mă.
Pe icoană este Maica Domnului Maria.
Îl ține pe pruncul Hristos la piept,
Ea, potrivit Lui, zi și noapte suferă de un suflet sfânt.
Pentru ca și copiii mei să mă iubească
Spațiat, îngrijit, nu certat,
Cuvintele răului sunt împotriva mea
Slujitorii lui Dumnezeu (numele) nu au vorbit.
Deasupra ei se află o grindină de aur;
În mâinile ei este o pasăre de aur.
Fata are treizeci și cinci de ani,
Printre oameni și oameni, mai pur decât argintul,
Mai curat decât aurul pur.
Cât de oameni iubesc
Argint pur și aur pur,
Așa că lăsați-mi copiii să mă privească
Ei mă iubesc și nu mă vor uita niciodată.
Cuvântul meu este puternic, munca mea este stuc.
Ce am spus, nu am spus,
Domnul va lua, cuvânt cu cuvânt snuggle,
El va adăuga, nu mă va lăsa cu mila Sa.
El este la curent cu momentele, din această oră.
În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.
Amin.

Pentru ca copiii să te onoreze

Dacă un copil nu te pune jos, citește un complot special dimineața și seara până când observi o schimbare a caracterului său. Cuvintele rostite sunt:

Cred într-un singur Dumnezeu
Tatăl și Fiul și Duhul Sfânt.
Acum și în vecii vecilor.
Maica Domnului stătea la Tron,
Am citit prima lege a Domnului Dumnezeu,
Tatăl, venerat de mamă, nu a trecut.
Sf. Ivan, învățătorul ei,
A învățat, a vorbit, a sfătuit.
Există cuvinte înflăcărate în Scriptura lui Dumnezeu
Nu veți umple acele cuvinte cu apă,
Nu puteți șterge o piatră cu un alatyr.
Spus de Dumnezeu și pedepsit:
„Tată, onorează-ți mama,
Într-un cuvânt, nu este vorba de a le jigni. ”
Cine încalcă porunca
Își va distruge sufletul nemuritor.
Te intreb, Arhanghel Mihail,
Te rog, Arhanghelul Gabriel,
Citiți însuși această poruncă a fiicei mele,
Cu gura ta sfântă
Pentru că m-a apreciat, nu m-a jignit niciodată,
Eu, mama, care am născut-o și am botezat-o.
Disolvă, Doamne, tot răul,
Curățați-le inima și fruntea -
Copiii mei, slujitorii Lui (nume).
În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.
Acum și în vecii vecilor. Amin.

Un complot pentru dragostea dezinteresată și credincioasă a copiilor pentru mama lor

Stați în pragul ușii din față, cu fața spre apartament și citiți complotul direct din carte, pentru a nu confunda cuvintele și a nu greși. Când citiți, nu ar trebui niciodată

a întrerupe. În plus, nu trebuie să existe animale lângă tine în momentul ritului, așa că încercați să le eliminați de acasă pentru acest moment. Cuvintele rostite sunt:

Voi deveni un slujitor al lui Dumnezeu (nume), binecuvântând
Și voi merge, traversându-mă.
Voi merge pe pământul mamă
Mă voi acoperi pe cer, mă voi spăla de rouă,
Voi încremeni stele
Mă înclin în patru părți.
Nimeni nu poate acoperi cerul
Zori clare apărute
Și numărați toate stelele frecvente.
Deci niciunul dintre copiii mei nu mă poate primi
Să-ți insulte mama, să gândești răul,
Îndrăzniți să gândiți, ridicați mâna,
Limba în diferend să transmită.
Domnul ia-le dorul de mine
De mama lor, de slujitorul (numele) lui Dumnezeu.
Cum au țipat în laptele meu
Mi-a lipsit titlul matern
M-au apucat de tiv, au alergat după mine,
Ei nu au rămas în spatele mâinii mele
Gone - îndoliat
Came - salutată cu bucurie,
Toți, ca unul, au numit-o mama
Am fost atât mâncare cât și apă,
Deci ar fi acum și întotdeauna,
Pentru toate vremurile veșnice
Copiii mi-ar lipsi
M-au salutat cu bucurie
Mama ma suna
S-au uitat în ochii lor, nu au vrut să plece.
Domnul Regele cerurilor
O iubești pe Maica Domnului Tăi, Mamă,
Nu-i lăsa nici pe copii să mă jignească.
Tu, cuvintele mele, fii puternic, sculptă
Acum, pentru totdeauna, pentru toate timpurile. Amin.

Pentru ca fiica să nu uite de mamă

Toată lumea cunoaște cazuri când o fiică adultă a plecat de acasă și a uitat de mama ei. Pentru a împiedica să vă întâmple ceva de genul acesta, citiți această conspirație:

Există apă neagră în râu, maluri galbene lângă apă,
Și la ușa casei mele.
Fiicele ar merge pe picioare
Pentru mine, sluga lui Dumnezeu (numele).
Fiica mea m-ar onora
Nu aș uita de bătrâna mamă,
În suferință, în boală nu am plecat
Cum tânjisem după ea
În timp ce iapa își dorește mânzul,
O oaie în propriul miel
Porumbel în cuib
Și fiica mea este pe veranda ei și pe mine,
Slujitorul (numele) lui Dumnezeu. Amin.

Dacă fiul și-a uitat mama

Ce păcat să ascunzi și acest lucru se întâmplă adesea. Următorul complot poate ajuta la această durere:

Voi deschide, slujitor al lui Dumnezeu (numele), o fereastră,
Îl salut pe fiul meu
Sună-l la ușă.
Scoate-mi alarma, Doamne.
Nu pot nici să mănânc, nici să dorm
Nici o oră, nici o jumătate de oră să suferi.
Mă arunc la pereții albi
Mă grăbesc spre ferestrele întunecate.
Nu văd nici luna, nici soarele
Toți ar plânge la fereastră.
Duceți lacrimile și aduceți asta
Pe cine am născut și pe care i-am hrănit cu lapte.
Nu mă vede lumina albă
Fără un fiu clar de șoim.
Domnul îl găsește și adu-l
Ia o privire cu o mână, învârte o mână.
Maica Domnului
Cum ți-a fost dor de fiul tău
Nu știa nicio zi de pace sau noapte
Până când a văzut pe Fiul dulce.
Să-mi dați și mie, slujitorul lui Dumnezeu (numele),
Vezi fiul meu
Apasă-ți la inimă.
În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.
Amin.

Pentru copiii materni jelesc

Trageți dintr-o mătură o tijă asemănătoare cu trunchiul și, conducându-i în prag, citiți un complot special de nouă ori la rând. Ceremonia se desfășoară timp de trei zile consecutive. Cuvintele rostite sunt:

Îmi impun, slujitor al lui Dumnezeu (nume), pecetluire-întristare
Spre inima zeloasă a copilului său
Pentru mine, mama mea.
Oriunde te-ai afla, cu cine mergi,
Și toate nu ar pierde amintirea despre mine.
În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.
Amin.

O altă conspirație pentru a întrista copiii materni

Citiți cuvintele rostite peste mâncare sau băutură, care trebuie apoi tratate copilului. Parcela este aceasta:

Cum pruncul Hristos a căzut la Maica Sa
Și cât de-a lungul anilor nu a uitat-o,
Nu m-am jignit cu cuvinte, nu am trădat cu fapte,
Pentru ca copilul meu să nu mă trădeze
Și nu uitați.
În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.
Amin.

Cum să aduci fericirea acasă

Orice ceartă la nivel de energie este reflectată de un nor întunecat din casă. Acesta este un negativ care se acumulează și poate deveni cauza unor certuri, tulburări, divorț și chiar plecarea copiilor de acasă. Pur și simplu încep să facă contrariul, astfel își enervează părinții, în special mama, care se așteaptă la un comportament complet diferit de fiica ei. Așa că a avut noroc în relație, a devenit ascultătoare, s-a dus la țelul ei și nu s-a certat, este necesar să citiți cuvinte speciale. Complotul trebuie pronunțat peste copilul adormit. Mama stă în capul său și citește aceste cuvinte:

„Du-te, sângele meu, în casă, nu rezista, te dorim numai bine. Ascultați sfaturi, credeți în Fecioara Maria, înclinați-vă la icoane, supuneți-vă mamei și tatălui. Întotdeauna reveniți acasă și deveniți speranța și sprijinul nostru, vreau să aveți noroc într-o relație și v-ați construit familia puternică. În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin! ”

Puteți citi rugăciunea atât pentru o adultă, cât și pentru o fiică adolescentă. În cazul copiilor de vârstă preșcolară (mai exact, până la 7 ani), este mai bine să nu efectuezi astfel de ritualuri.

Conspirație cu privire la atașamentul copiilor față de părinți

În dimineața de după Nașterea Domnului Hristos, înainte de a vă spăla, spuneți astfel de cuvinte ortografice:

Maica Fecioarei are un Fiu,
Și am (numele copilului). Amin.

Acestea fiind spuse, aprindeți o lumânare la icoana Nașterii Domnului Hristos și lăsați-o să ardă până la sfârșit. Imediat ce se arde, vă puteți spăla și lua micul dejun.

Ritual de ouă

O conspirație pentru a avea o mamă să respecte fiica ei poate fi citită în timp ce rulează ouăle. Nu există nimic rușinos sau teribil în acest ritual, ci este îndeplinit chiar și de copii mici, îndepărtând temerile sau ochii răi. Oul va ajuta la curățarea negativă și o va face pe fiică să se supună și să îi respecte pe părinți. Principalul lucru este să obțineți o tavă cu ouă domestice, să plantați o fiică în fața icoanei și să citiți rugăciunile, ținând un ou pe cap, brațe, picioare, ca și cum l-ar rula pe tot corpul. Dacă fiica nu dă acordul unei astfel de proceduri, aceasta poate fi efectuată când doarme, rostogolind un ou peste cap. În timpul ritualului, se repetă următoarele cuvinte:

„În țara sfântă, în extinderile sfinte, a fost construit un drum, există un gol în el. Îl voi numi pe cel care locuiește în el: a ieșit un pui, stârnind din soarele lui Dumnezeu. Îi voi da un ou de pui, astfel încât să îl poată schimba cu fier. Cum nu există pui fără ou, la fel nu există fiica mea fără (nume). Lasă sclavul (numele) să devină ascultător. Îmi voi fixa ferm cuvintele pe cheia de fier. Nimeni nu o poate deschide. Amin. Amin. Amin. "

Oul este spart într-un pahar cu apă și dacă bule au apărut la suprafață sau oul a devenit negru - o chestiune de magie întunecată. Dacă este necesar, procedura se repetă în fiecare zi până când situația se îmbunătățește.

Separă-te de cel rău și dă-l bătut pentru totdeauna

Dacă fiica întâlnește un tânăr dubioasă, acest lucru ar trebui să alerteze mama până când situația nu a trecut prea departe. La nivel de energie, relația până la intrarea în intimitate nu este afișată, dar dacă contactul a avut deja loc, apare o fire între perechea care le leagă prin chakra sexuală. Îl poți rupe cu un ritual cu lumânări, descris mai devreme sau citind aceste cuvinte:

„Te voi conduce departe dacă nu ești soarta fiicei mele. Dacă ai venit cu rău, lăsați-ne dacă ați adus iubire și sunteți a doua jumătate (nume), așa să fie, vă voi accepta pentru copilul meu. "

Această conspirație și ritualul cu lumânări în sine este destul de puternic, prin urmare, nu merită să o aplici fiecărei alese dintre fiice, în plus, puterile superioare nu le vor plăcea acest comportament. Principalul lucru este să îl folosiți în cazuri excepționale.

Pentru ca o fiică să iubească și să se supună mamei sale, este important să discute cu ea, să înțeleagă că este și o persoană care își trăiește propria viață și trebuie să facă greșeli. O mamă ar trebui să devină o prietenă fidelă și aliată a fiicei sale, a cărei unire nu va fi distrusă de companiile și băieții dubioși. Iar pentru a întoarce fericirea acasă va ajuta întotdeauna conspirații și rugăciuni.

Ca să nu jignească nimeni

Luați haina și așezați-o peste noapte sub luna plină. Dimineața, când cad roua, luați un tricou și puneți-l imediat. Mergeți până se usucă de la căldură corporală. Când întreaga familie ia prânzul și părăsește masa, scoate-i cămașa și șterge masa cu ea, spunând:

Cum ține acest tabel
Se adună în jurul lui,
Deci copiii mei vor ține în jurul meu
Niciodată jignit.
Cheie, blocare, limbă.
Amin. Amin.
Amin.

Dacă faceți acest lucru, copiii nu vă vor jigni. Nu vă spălați cămașa timp de patruzeci de zile.

Efectuarea unei conspirații de ascultare

"Pe măsură ce cheia blochează încuietoarea, așa că închid nesupunerea slujitorului lui Dumnezeu (numele copilului). Și de acum încolo, își va onora părinții și se va iubi și se va supune fără îndoială. Iar această cheie va deveni cheia. Amin."

De trei ori este necesar să spuneți, apoi să ascundeți cheia în camera copilului și, dacă este posibil, apoi în patul său. Instantaneu copilul va începe să te asculte.
Mai ales pentru www.

Înainte de vacanța școlară de toamnă, aveam o problemă: unde să pun un copil? Vara, mi-am trimis fiul din clasa a șasea mamei mele, din oraș. Dar mama s-a îmbolnăvit. Toamna, vremea este rar bună, copiii se plictisesc și pot deveni scandalosi din plictiseală. Nu pot să-mi iau o vacanță. Și atunci - ce, de fiecare dată pentru a lua o vacanță când școala este în vacanță? Nu l-am lăsat niciodată pe fiul meu singur acasă. Motiv: băiatul este hiperactiv, dintre acei oameni despre care se spune că au „dop în fiecare butoi”. Urcă peste tot, va avea destule, a pus la dispoziție câteva experimente, a rupt lucrurile, odată ce a pornit un incendiu, pe care l-a stins singur și am aflat de el când m-am întors de la serviciu și am găsit o inundație și perdele carbonizate în bucătărie. Astfel de copii sunt o adevărată pedeapsă.

Desigur, dacă Ilya ar avea un tată, ar fi mai bine. Dar îi spun fiului meu că tatăl său a murit în timp ce îndeplinea o misiune secretă. Iar munca lui a fost atât de secretă încât nu ne-am putut căsători. Pentru ca un băiat să crească pentru a fi bărbat, are nevoie de un exemplu pozitiv. Chiar dacă este mitic. Fiii care cresc fără tați încep să ia în considerare această normă și, ulterior, nu le pasă de propriii copii - de ce? - nu despre mame. Prin urmare, este frumos să ne situăm într-un astfel de caz - să te descurci mai bine pentru tine, pentru copil și pentru familia sa viitoare.

Nici măcar nu îi spun psihologului adevărul. Înțelegi că Ilya este un bătăuș nu numai acasă. În instituția de învățământ, orele cu unde cerebrale au devenit obligatorii. Dar Stas Savelievici nu vede în Ilya o amenințare pentru societate, doar pentru băiatul însuși, pentru că poate fi rănit, rămânând nesupravegheat. Înainte de sărbători, am venit să mă consult cu Stas Savelyevich. A dat sfaturi.

Dacă copilul are interese care vă deranjează sau vă declanșează, nu lăsați lucrurile să meargă de la sine. Împărtășește hobby-ul cu el.Cumpărați sau faceți ceea ce este necesar pentru dezvoltarea unui hobby, care poate deveni ulterior o profesie a unui copil sau, invers, când interesul este satisfăcut, copilul se va calma și va abandona cercetarea pe această bază.

Promiteți-l că nu numai că îl veți ajuta, dar veți participa și la proiecte. Păstrați notițe, faceți fotografii. Însă furnizați jurnalul propozitorului. Este nechibzuit să sperăm că un băiat la vârsta de 13 ani va fi un copil ascultător, dar un sentiment de importanță de sine dă naștere unui sentiment de responsabilitate. Prin urmare, pretindeți că vă bazați complet pe prudența sa. Când plecați de acasă, luați-ți chiloții curate cu tine. Din când în când, întoarceți-le și, aplecând pe țesătură, spuneți:

„Trece-mi porunca, decretul matern: nu te îngăduie, nu întreprinde o faptă rea. Pentru ca fundul să miroasă, ceea ce nu poate fi făcut și nu mă voi obosi să repet: slujitorul lui Dumnezeu (numele), ascultă, amintește-ți că am nevoie de tine! ”

Pune-ți chiloții pe ture și ia-ți altele noi în fiecare zi.

Vacanțele au fost distractive. Eu și Ilya studiem trucuri. Și deja și-a anunțat numărul pentru performanța școlară de Anul Nou.

Pagina curentă: 10 (totalul cărții are 19 pagini) pasaj disponibil pentru citire: 13 pagini

Dacă un fiu își bate mama

Citiți un complot special pentru mâncare sau băutură pentru fiul dvs., iar el nu va mai lupta niciodată. Cuvintele conspirației sunt următoarele:

Doamne te rogi în ceruri
Și ne rugăm pe pământ.
Ca nimeni nu poate mac mac
Din pământul negru se ridică
Deci, de acum înainte fiul meu, un sclav (așa și așa),
Niciodată nu mă va putea jigni.
Morții nu ridică picioarele
Nu dau cu piciorul pe nimeni.
Morții nu ridică mâinile
Și nu bat pe nimeni cu mâinile lor.
Pentru ca fiul meu să nu-și ridice brațele și picioarele,
Nu m-a lovit niciodată, nu m-a jignit niciodată.
Dumnezeu să vă ajute la mine, un astfel de sclav.
În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.
Acum, pentru totdeauna, pentru totdeauna.
Amin.

Pentru ca copiii să nu ridice mâna asupra părinților

Dacă copiii își bat părinții, trebuie să citiți o conspirație specială asupra săpunului, care este aruncată discret copiilor cruzi. Cuvintele rostite sunt:

De îndată ce acest săpun este spălat de pe față,
Deci, în curând, slujitorul cel rău al lui Dumnezeu (numele) va coborî.
Deoarece spuma de săpun nu se ține pe frunte,
Deci nu lăsa mânia să se sprijine pe slujitorul (numele) lui Dumnezeu.
Cheie, blocare, limbă.
Amin. Amin. Amin.

Sau atingeți mortul și spuneți-vă:

Ca acest mort
Mâinile nu se ridică
Nu-și încleștă pumnii
La fel ar fi slujitorul lui Dumnezeu (nume)
Pentru mine, un slujitor al lui Dumnezeu (nume),
Mâinile nu s-au ridicat
Nu fluturați, nu încleștați în pumn.
Cheie, blocare, limbă. Amin. Amin. Amin.

Pentru a găsi un prieten

Seara, stai la masă. Pune lumânarea pe masă, aprinde-o. Setați un bol lângă el și turnați semințe în el. În continuare, citiți conspirația pentru a atrage prieteni de șapte ori la rând:

„Câte semințe de floarea soarelui într-un bol, câți prieteni am. „Câte semințe am turnat în acest bol, atât de mulți oameni vor păși pe ușa mea, vor deveni prieteni.”

Apoi, transferați semințele una câte una din bol în material. Când toate semințele sunt pe această temă, legați-o astfel încât să nu cadă o singură sămânță. Luați și ascundeți acest pachet într-un loc secret, în același timp spunând:

„Cât de liniștit și adevărat minți, să fii atât de loial și de bun cu prietenii mei. Amin. "

Și amintiți-vă că ritul cu citirea conspirației pentru prietenie este eficient, conduceți-l cu luna în creștere. În această perioadă, luminarul ceresc se va înrădăcina către noi realizări și vă va ajuta să vă faceți prieteni noi și să consolidați prietenia.

Dacă copiii ridică mâna la mamă

Mama, care este jignită de copii, în ultima zi a lunii lunii trebuie să golească baia. Când apa din cazan fierbe, trebuie să aruncați o pietricică spre ea, spunând:

Ca acest pietricel făcut din apă
Nu se va ridica
La fel și slujitorul lui Dumnezeu (nume)
Mâinile asupra mea, un slujitor al lui Dumnezeu (nume),
Nu se vor ridica niciodată.
În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

Dacă mama o bate pe fiică, atunci ar trebui să spui:

Deci slujitorii lui Dumnezeu (numele fiicei) nu se vor ridica.

Conspiratii prietene eficiente

Majoritatea oamenilor cred că prietenia nu se estompează niciodată. Mai mult, pentru prietenie magia nu este absolut necesară. Această părere are mai multe interpretări, deoarece chiar și cel mai apropiat prieten poate trăda. Realizarea prieteniei este ușoară, dar păstrarea în condiții perfecte este mult mai grea. Există situații în care toți prietenii întorc spatele unui prieten și nu este posibil să faci pace. Și uneori o persoană are o nouă iubită.

Conspiratie pentru prieteni

Nu este niciodată imposibil să prezici comportamentul unui prieten apropiat. În astfel de situații este obișnuit să folosești o conspirație pentru cel mai bun prieten sau prieten. Întotdeauna a fost destul de ușor pentru un copil să atragă prieteni noi.

Câteva informații

Nu conspira niciodată împotriva prietenilor dacă cunoști o persoană pentru o perioadă destul de scurtă de timp. Pentru a începe, trebuie doar să discuți și să cunoașteți mai bine persoana. Dacă după ceva timp veți fi sigur că ați întâlnit un prieten adevărat care nu va trăda și susține niciodată, atunci puteți folosi magia pentru a consolida legăturile prietenoase. Există ritualuri care sunt îndreptate împotriva amicilor răi.

Dacă înțelegeți că doriți să construiți prietenii cu această persoană, dar legăturile dvs. sunt rapid rupte, atunci nu ezitați să rezolvați problema. Acest rit nu necesită cunoștințe speciale în domeniul magiei. Nu trebuie să vă cheltuiți toată energia pentru implementarea sa. Magia albă este concepută astfel încât să nu poată face rău. Acesta are ca scop îmbunătățirea vieții unui locuitor obișnuit al planetei la starea la care visează interpretul.

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la consecințe. Nu există un moment specific pentru acest rit. Singurul lucru important este că acțiunile dvs. ar trebui să aibă o anumită secvență. Un ritual este permis de un număr nedeterminat de ori. Totul depinde de dorința ta.

Conspiratie pentru o prietenie indelungata

Atunci când creați o conspirație împotriva prietenilor, rezultatul este imprimat nu unei victime, ci asupra unui anumit număr de persoane. Puteți utiliza atribute speciale.

 1. Păpușă Voodoo Fiecare păpușă ar trebui să reprezinte o persoană specifică. Este de dorit ca ea să aibă cel puțin câțiva parametri similari cu o persoană reală. Dacă nu puteți efectua aceste manipulări, atunci puteți lipi o fotografie cu participanții la ritual pe fiecare păpușă pentru a găsi prieteni noi.
 2. Un lucru care aparține noului tău prieten. O conspirație este dezvăluită asupra acestui lucru, după care trebuie să se întoarcă la proprietar.
 3. Fotografii ale participanților. Fotografiile ar trebui să fie recente. Este important să existe o singură persoană în imagine. Nu trebuie să existe străini în fotografie.

„Eu, slujitorul lui Dumnezeu (numele), am citit această conspirație pentru a mă lega pentru totdeauna de legăturile prieteniei. Nu ne putem îndepărta niciodată unul de celălalt. Vom deveni unul astfel încât nimeni să nu ne poată separa. Forțele superioare vor fi de partea noastră și ne vor ajuta să fim prieteni toată viața. Cer ca persoana să alerge și să încerce să se împace. Sunt chiar pregătit să trimit o invitație la mine acasă. Amin. "

Dragoste vraja prieten

Dacă aveți obiectivul de a dobândi o anumită persoană cu gânduri similare, atunci această metodă este specială pentru dvs. Aceasta este o opțiune magică excelentă pentru a atrage un nou amic. Cumpărați un mic cadou pentru prietenul dorit și citiți o conspirație specială pe acesta.

„Îi rog Domnului să mă ajute într-o anumită situație. Eu, slujitorul lui Dumnezeu (nume), doresc să am un bun prieten în persoana slujitorului lui Dumnezeu (nume). Fie ca destinele noastre să se împletească și să rămână legați pentru totdeauna. Nu vreau să pierd această persoană din viața mea. Nimeni să nu ne poată separa. Vom fi ca Bonnie și Clyde. Întotdeauna împreună, mereu aproape. Amin. "

Elementul fermecat trebuie prezentat persoanei potrivite și asigurați-vă că îl va ține acasă.Dacă aveți ocazia să vizitați casa, puteți aduce orice articol cu ​​dvs. și să o puneți într-un loc, astfel încât nimeni să nu găsească.

Pentru întoarcerea unui fost prieten

Poți să atașezi o persoană de tine prin rugăciune. O opțiune excelentă de a-ți trimite un fiu care a încetat să te trateze uman. Dacă aveți nevoie pentru a întoarce un prieten vechi, atunci acest rit este folosit. Luați oglinda și așezați-o în fața voastră. Puneți o fotografie a victimei în fața oglinzii. Puneți trei lumânări în apropiere și aprindeți-le. Acum trebuie să citiți complotul.

„Te rog, Doamne, ajută-mă să mă întorc pe fostul meu prieten. S-a întâmplat așa că am pierdut legătura între noi. Cel mai probabil, prin prostie, pentru că erau mici. Acum mi-am dat seama de greșeala mea și cer ajutor în restabilirea prieteniei noastre. Asigurați-vă că nu se prăbușește niciodată, ci dimpotrivă, se intensifică. Lasă ca fiul meu să vină la mine pentru sfaturi, voi veni întotdeauna în ajutorul lui. Cuvintele mele întruchipează cheia prieteniei, pe care nu o voi transmite niciodată nimănui. Amin. "

Ritualul se ține douăsprezece zile. Este interzisă întreruperea acesteia, chiar dacă a avut loc reconcilierea. Cel mai bine este să faci primul pas către, în loc să aștepți un pas de la prietenul tău. Astfel, tu nu faci decât să grăbești procesul.

Partea finală

Cu ajutorul magiei, puteți scăpa de prietenii răi ai unui soț sau ai unui fiu. Dacă nu-ți place mediul soțului sau al fiului tău, atunci desfășoară o ceremonie specială care va discordia pentru totdeauna chiar și pe cei mai buni prieteni. Încercarea într-o astfel de situație este imposibilă.

Grupul nostru din VK: https://vk.com/thomas_and_friends.

ZOOBE Bunny Cool Happy New Year! Zago

Recent, a apărut o întreagă colecție de conspirații care ajută la împăcarea cu un fost prieten sau la achiziționarea unei noi persoane cu idei similare. Există multe situații în care, pe lângă magie, nu există altă modalitate de a rezolva problema. Amintiți-vă că magia albă este puternică. Ea are un număr mare de moduri pentru a-și întoarce prieteni vechi și pentru a-i face noi. Este mai bine să nu folosiți deloc magia neagră, deoarece are o serie de consecințe negative. Dacă totuși te îndrepți spre magia neagră, atunci vei aduce probleme nu numai pentru tine, ci și pentru prietenul tău. Prin urmare, folosiți magia albă, deoarece personifică bunătatea și fericirea.

Modalități de rit

Poți scăpa de singurătate cu ajutorul conspirațiilor de magie albă. Nu au consecințe negative și, cu ajutorul lor, este imposibil să-ți faci rău nici tu, nici altei persoane. Orice conspirație din singurătate are o acțiune îndreptată.

Ritualurile sunt folosite pentru a atrage în propria viață:

 • Partener de familie
 • Prieteni pentru a vorbi,
 • Asigurarea armoniei interioare.

Pentru a face o programare

Dacă încercați să apropiați o întâlnire cu persoana iubită, atunci ar trebui să desfășurați următorul rit, implicând utilizarea de atribute suplimentare.

 • Petale de șapte trandafiri roșii proaspeți,
 • O foaie de hârtie albă,
 • stilouri,
 • Lumânări bisericești.

Ritualul este îndeplinit în luna plină de lumina lumânărilor, într-o cameră separată și tăcere.

Trebuie să parcurgeți următorii pași:

 • Pe o bucată de hârtie scrieți: „Dragoste, fericire, reciprocitate!”
 • Încercuiește cuvintele în formă de inimă și decupă,
 • Turnați petale de trandafir pe o inimă improvizată,
 • Spune următoarea conspirație de șapte ori, păstrând mâinile deasupra petalelor:

După ceremonie, inima hârtiei trebuie ascunsă într-un loc secret, iar petalele de trandafir trebuie uscate și depozitate până când se întâlnesc cu dragul.

Un simplu ritual de prietenie

Un complot magic foarte simplu poate ajuta la găsirea de prieteni. Pentru a face acest lucru, tot ce este necesar este să citiți complotul de trei ori în perioada lunii în creștere, la miezul nopții, într-un loc retras.

Cuvintele sale sunt următoarele:

Ceremonia trebuie să se desfășoare de șapte ori pe zi. Această conspirație din singurătate, rostită sincer, este foarte eficientă. Prin urmare, în curând vei începe să-ți faci prieteni noi și să uiți complet de necazurile trecute.

Un complot pentru armonia interioară

Pentru a găsi o armonie interioară, ar trebui realizată o conspirație specială, care să echilibreze lumea interioară.

Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de:

 • Colectarea uscată a diferitelor ierburi colectate independent:
 • Clapă de țesătură,
 • ace,
 • Subiect.

Mai întâi trebuie să coaseți o pungă din țesătură, unde să puneți colecția uscată de ierburi și să o coaseți ușor. Husa rezultată trebuie să fie rostită.

Cuvintele conspirației trebuie rostite de cinci ori:

O pungă fermecată trebuie păstrată într-un loc vizibil și ridicată periodic.

Înainte de a alege o ceremonie pentru a scăpa de singurătate, ar trebui să analizezi situația actuală și să te gândești cu atenție dacă poți face față singur problemelor fără magie.

Conspiratie pentru prieteni

Îți aduc în atenție o conspirație puternică asupra prietenilor pe care un tămăduitor din satul familiar mi-a împărtășit-o.

Acesta vă va permite să direcționați fluxul de energie pozitivă către persoanele pe care le iubiți și vă vor consolida prietenia existentă.

Dacă nu le-ați găsit încă, atunci este timpul să îndepliniți un ritual simplu.

Umărul prietenului meu va deveni un sprijin puternic,

Nimeni nu ne va dezlipi de o ceartă malefică.

Într-un an scăldător ne vom susține reciproc,

Alungați necazul și viscolul urât.

Trădarea lăsa să treacă

Vei fi cu mine, iar eu voi fi cu tine.

Lasă-mă să întâlnesc prieteni pe drum

Tovarăși de încredere, îndemn.

Jur că voi fi acolo în zile grele

Eu îi voi ajuta, ei mă vor ajuta.

Amin! Amin! Amin!

1). Du-te la magazinul bisericii și cumpără șapte lumânări scumpe.

2). Dacă nu este disponibil, achiziționați icoana lui Isus Hristos și a Maicii Domnului.

3). Exact la miezul nopții, închideți în cameră și aprindeți lumânări.

Puneți icoane ortodoxe lângă ele.

4). Uită-te la flacăra arzătoare și imaginează-ți mental prietenii cu o sănătate bună, desenând imagini cu cei care nu sunt încă în viața ta.

Astfel, veți atrage energie pozitivă care vizează întâlnirea cu un prieten de încredere.

5). Citiți de șapte ori la rând dintr-o foaie de complot magic pe prieteni.

6). După ce lumânările se ard, scăpați de cernă.

7). După ceva timp, ritualul se poate repeta.

Îmi doresc ca în viața ta să se întâlnească doar oameni de încredere și decenți.

O conspirație a prieteniei este o modalitate de influență magică care ajută la determinarea unei alte persoane să aibă simpatie prietenoasă sau să consolideze o prietenie existentă. Rituri de acest fel ajută la influențarea nu numai a unei persoane specifice, ci și a tuturor celor din jur. Folosind conspirații speciale sau rugăciuni pentru prietenie, puteți construi relații cu ceilalți și puteți avea mulți prieteni și cunoscuți.

Toate conspirațiile pentru prietenie pot fi de mai multe tipuri:

pentru a atrage prieteni.
Astfel de ceremonii sunt utilizate de obicei atunci când o persoană este singură și visează la un prieten credincios și bun. Astfel de ritualuri se efectuează cel mai des în timpul lunii în creștere în timpul zilei.

pentru a menține o relație.
Acest tip de ritual ajută la restabilirea relațiilor cu un prieten după o ceartă. În plus, conspirațiile pentru menținerea prieteniei sunt de asemenea utilizate în situațiile în care oamenii se îndepărtează sau căile lor se diverge.

prieteni noi și cunoscuți.
Aceste conspirații ajută la mulțumirea altora și la crearea unei persoane prietenoase și sociabile. De regulă, acest tip de ritualuri nu vor ajuta să găsească un prieten adevărat și să-l păstreze, dar vor face acest lucru, atunci o persoană va avea mulți prieteni noi și posibilitatea de a scăpa de singurătate.

Alegând cel mai potrivit tip de conspirație, ar trebui să urmați exact toate recomandările și instrucțiunile.

O conspirație care să mulțumească pe alții

Se întâmplă ca persoana cea mai obișnuită să se simtă incomodă printre oamenii din jurul său. Și mai mult, își dă seama că nu-i plac. Și toate încercările de a atinge dispoziția altor oameni nu reușesc mizerabil, nepermițând să obțină aprobarea și prietenia. În această situație, un ritual special va veni la salvare, care va ajuta la remedierea tuturor.

Pentru îndeplinirea ritualului, vor fi necesare douăsprezece flori proaspete de nuanțe deschise.Cu acest buchet trebuie să mergeți la biserică pentru a vă ruga ca icoana să îmblânzească inimile rele. Buchetul este lăsat lângă icoană. Părăsind biserica, trebuie să spuneți cuvintele magice:

„Șerpii îi înțeapă pe toți cu limba lor, nu cruțează pe nimeni,
Și să-mi treacă otrava
Lasă oamenii să iubească și să aibă milă de mine.
Cine mă numește în limbă, nu poate să-mi amintească decât de un cuvânt bun,
Doar binele îmi poate spune mie și altora.
Și Domnul mă va ajuta, îmi voi împlini dorința.
Dumnezeu să binecuvânteze ajutorul.
Amin! "

Cuvintele de rugăciune sunt citite de trei ori. Când te rogi o rugăciune, du-te acasă. La acest rit este considerat efectuat. Cu toate acestea, se recomandă repetarea acesteia încă o dată într-o lună.

Acest ritual este eficient atunci când o persoană caută o bună comunicare cu ceilalți și nu o face în beneficiul său.

Rit de pace

Se crede că găsirea unui prieten bun nu este prea dificil.

Este mult mai important și mai dificil să faci prietenie de-a lungul anilor, consolidând relațiile.

Dar se întâmplă că oamenii se ceartă și nu de fiecare dată se dovedește să facă pace. Pentru a nu întârzia reconcilierea cu persoana iubită, puteți folosi următorul rit.

Pentru a realiza această conspirație pentru prietenie, sunt necesare doisprezece lumânări bisericești.

O rugăciune este citită de două ori pe zi: dimineața și seara. Durata ceremoniei este de douăsprezece zile.

„Doamne Dumnezeule, binecuvântează-mă și ajută-mă, un slujitor al lui Dumnezeu (numele tău).
Un înger a mers de la tron ​​la porțile împărătești, la biserica însăși.
La porți, îl așteptau pe arhanghelul Mihail și Maica Fecioarei.
Au ținut un sabru și o sabie, au alungat spiritele rele de la un sclav,
Cu o sabie și o sabie, toate certurile au fost dispersate, necazurile au fost oprite.
Întoarce-te, Doamne, pace și liniște între slujitorii lui Dumnezeu (numele tale),
Consolidă-le prietenia și pacea, dar închide mai strâns porțile,
Pentru ca prietenia lor să nu fie ruptă și să nu se oprească.
Și cheia care îți blochează prietenia
Scoate-te, ca să nu găsească nimeni.
Amin! "

Citiți rugăciunea timp de doisprezece zile, chiar dacă v-ați împăcat deja cu un prieten. Îți va întări doar relația și va face prietenia eternă. Dacă în această perioadă nu v-ați împăcat, atunci merită să luați inițiativa și să vă cereți scuze. Folosirea magiei va face procesul de reconciliere rapid.

Rit magic asupra relațiilor bune

Această conspirație a prieteniei poate fi folosită atât pentru a îmbunătăți prietenia, cât și pentru a restabili prietenia din cauza unei certuri. În plus, ritualul este perfect și în cazul în care apar prietenii complet noi pentru a le face puternice.

Parcela este citită la prânz, gândindu-te la persoana cu care vrei să fii prieten:

„Un înger va zbura din cer, cheamă cu el pe slujitorii lui Dumnezeu (numele tale)
La o masă, la o bancă.
Slujitorii (numele) lui Dumnezeu se vor așeza unul lângă altul,
Vor aduce mâncare, băuturi,
Se vor așeza singuri unul lângă altul.
Conversația dintre ei va fi în plină desfășurare, nimeni nu poate opri acele discursuri
Și nu va înțelege. Furia slujitorilor lui Dumnezeu nu poate potoli pe nimeni.
Arborele crește deasupra mesei
Pe ea, frunzele verzi se zdrobesc, sunt susținute de conversație.
Și în timp ce frunzele fac zgomot, prietenia dintre sclavi (nume) trebuie să fie.
Inimile lor se vor dezgheța, mâinile lor se vor închide într-o strângere de mână,
Zâmbetele gurii le vor decora, pacea va fi pentru lume.
Și dacă sclavii se ceartă, recunosc că nu au fost drepți împreună,
Bea la masă și respiră cu ușurință.
După o ceartă va veni lumea, prietenia va fi de neînfrânt.
Să fii prieten cu slujitorul lui Dumnezeu (numele tău) și cu slujitorul lui Dumnezeu (numele unui prieten).
Amin! "

Încercați lucrurile

Acest ritual poate fi folosit atât pentru obținerea locației unei persoane complet noi, cât și pentru restabilirea relațiilor cu cei cu care a fost cearta. Pentru a efectua ceremonia, veți avea nevoie de un lucru sau obiect care a fost în mâinile prietenului destinat.

Se citește o conspirație pe acest subiect:

„Să nu fugim niciodată, nu vom fi despărțiți,
Nu vom merge în direcții diferite.
Iar forțele cerești ne vor ajuta să fim împreună, să depășim certurile, să rezolvăm diferențele.
De acum înainte și pentru totdeauna, în vecii vecilor.
Amin! "

Parcela este repetată de trei ori, după care elementul trebuie eliminat într-un loc secret și depozitat acolo.

Un mijloc eficient și eficient de a construi noi relații și de a restabili vechi este considerat o conspirație împotriva prietenilor. Respectarea exactă a tuturor instrucțiunilor și recomandărilor privind îndeplinirea ritualului și credința într-un rezultat reușit va face efectul magic puternic și eficient.

Rugăciunile și amuletele materne sunt cele mai puternice. Ei sunt capabili să protejeze și să protejeze copiii de multe necazuri și necazuri. Anterior, au încercat să numească fiii nou-născuți conform calendarului sfânt. Oamenilor le era teamă să îi dea un nume fiului cel mic, care nu se află în calendarul bisericii. Acest lucru a fost făcut pentru ce. În ziua îngerului.

31.05.2015

Fiică, fiică, prințesă mică. Imediat ce mama nu își numește fiica copilului. Orice mamă vrea să-și protejeze și să-și apere fata. Există mai multe amulete care sunt citite în ziua îngerului fiicei. Mama citește amuleta seara, când copilul doarme. Amuleta este citită stând la picioarele fiicei. Aici.

31.05.2015

Bunica este unul dintre cei mai apropiați oameni pentru copil. În ajutorul bunicii recurge la părinții tineri, implicând activ nepoții în educație. Nu este surprinzător faptul că multe amulete puternice pentru copii sunt citite nu numai de mamă, ci și de bunica. Orice bunică poate citi amuleta pentru nepoți: și mama soției,.

30.05.2015

Dacă vă întrebați: „Cât de mult trebuie să doarmă un nou-născut”, atunci regimul copilului dvs. este diferit de alții. Dacă înțelegeți că visul copilului dvs. este mai mic decât ar trebui să fie, atunci nu trebuie să vă faceți griji înainte de timp. Pentru început, gândiți-vă la ce poate afecta somnul copilului. .

28.05.2015

Astăzi vă voi povesti despre o rugăciune străveche. Cu ajutorul său, un copil nou-născut a fost cerut pentru fericire. Pe vremuri, oamenii se îndreptau spre vrăjitoare, pentru ca ea să facă un „priză de fericire”, apoi îl legau pe copil de fericire. Desigur, este recomandat să facem această rugăciune în timp ce copilul este încă mic. .

25.05.2015

Dacă copilul tău bâlbâie și cauza nu se sperie, asigurați-vă că citiți rugăciuni sau conspirații din bâlbâială. Dacă bâlbâiala la copil a apărut din cauza spaimei, atunci mai întâi trebuie să o îndepărtați. Cum am scăpat de spaima unui copil, am descris în detaliu pe site-ul nostru aici. În tratamentul bâlbâirii.

11.05.2015

Această conspirație în mintea copilului se face în timp ce copilul este încă mic. Dacă doriți ca bebelușul dvs. să se dezvolte bine, să crească inteligent și inteligent, atunci asigurați-vă că faceți următorul complot. Veți avea nevoie de un bazin de apă. Turnați apă în bazin și măturați mâna copilului în cercuri în apă. Fă-o.

08.05.2015

Fiecare părinte vrea ca toată lumea să-și iubească copilul. Pentru ca copiii să se joace cu plăcere și să se împrietenească cu el, astfel încât profesorii și educatorii să-l iubească. Dacă observați că copilul dvs. nu găsește un limbaj comun cu alți copii, atunci încercați să remediați acest lucru cât mai curând posibil cu ajutorul unei conspirații. Din păcate.

08.05.2015

Pruncul tău pronunță deja primele cuvinte? Este minunat să auziți că nu vorbi, ci vorbesc în cunoștință de cauză! Dar ce să faci dacă bebelușul nu vorbește bine, înghite terminațiile și sfatul unui kinetoterapeut nu ajută. În primul rând, încercați să-l faceți pe copilul dvs. să vorbească mai încet și să cânte. Amintiți-vă.

08.05.2015

În ajutorul conspirațiilor vindecătorului sibian Natalya Stepanova, mulți au apelat la acestea. Mai ales când vine vorba de copil. Unui copil nu se teme de nimic și merge cu bucurie la străini, iar un copil poate uimi, chiar cu o voce tare, de teamă. Inima oricărei mame.

29.03.2015

Toată lumea știe că pentru a trece un examen, ai nevoie nu numai de cunoștințe, ci și de noroc. Vi se poate pune o întrebare pe un subiect de care nu vă amintiți bine sau să completați sarcini suplimentare. Apoi puteți uita de un examen bun și de succes. Fii în siguranță cu conspirația și examenul tău va trece.

27.03.2015

Una dintre cele mai frecvente boli la nou-născuți este hernia ombilicală. Hernia ombilicală provoacă multe inconveniente bebelușului și părinților săi. Această boală este dificil de tratat. Trebuie să se vorbească despre o hernie ombilicală. Nu trebuie să căutați o bunică pentru asta. Puteți.

27.03.2015

Inima mamei este întotdeauna neliniștită în timp ce copilul nu este acasă. Și nu contează ce vârstă are copilul: cinci ani sau patruzeci și cinci de ani.Mama este mereu îngrijorată și șoptește după ce copilul a păzit rugăciunile. Dacă copilul tău merge la un examen, în satul bunicii sale, la tabăra de vară, asigurați-vă că citiți rugăciunea după el.

27.03.2015

Mai devreme, la prima scăldare a copilului, moașele erau prezente. Te întrebi de ce? Cert este că moașele știau multe conspirații nu numai pentru femeile însărcinate și pentru nașteri rapide și ușoare, ci și conspirații la scăldatul bebelușilor. Ritualurile de la primele băi au fost întotdeauna încercate să se conformeze. Până la urmă, asta.

27.03.2015

Sănătatea copilului îi încântă întotdeauna pe părinți. Mulți oameni se întreabă dacă este posibil să vorbim despre un copil împotriva bolilor. Anterior, pentru ca bebelușul să nu fie bolnav și nimeni nu-l putea jinx, vindecătorii scăldau copii în apa vrăjitoare. Astfel de copii au devenit mai puternici și mai sănătoși decât semenii lor. Dacă copilul tău nu mai alăptează.

27.03.2015

Un copil mic este fericirea pentru părinți. Dar dacă fericirea ta nu doarme noaptea și îi împiedică pe alții să doarmă? Din păcate, se întâmplă ca un copil să confunde zi și noapte. Adică doarme toată ziua și este treaz noaptea. În această situație, doar o conspirație va ajuta. Există multe conspirații.

Psihicul copiilor este imprevizibil. Un copil poate înspăimânta un câine lătrat, un vecin bătrân, un unchi cu barbă, un doctor la un examen de rutină într-o clinică și multe altele. În același timp, copilul poate deja să uite totul după 5 minute și să zâmbească din nou vesel sau teama poate rămâne.

18.03.2017

Părinții copiilor mici știu că un bebeluș căzut sau rănit are nevoie de confort. Adesea, pentru a calma rapid copilul, ei conspiră: „Câinele se îmbolnăvește, pisica se îmbolnăvește și se vindecă (numele copilului)!” Astfel de cuvinte simple au un efect calmant asupra copilului. Uneori pentru a vă liniști.

20.09.2016

Tratarea spaimei unui copil cu metode tradiționale poate dura câteva luni. Nu faptul că, după ceva timp, spaima copilului nu va mai reveni. În trecut, frica era tratată cu rugăciuni și conspirații. Puteți înlătura frica la un copil în 1, 3 sau 9 zile. Este posibil să fie nevoie să tratezi o sperie severă.

11.08.2016

Pe vremuri, moașele nu numai că au născut, dar au citit diverse conspirații pentru bebeluși. De regulă, acestea erau conspirații pentru o viață lungă, pentru fericire și pentru diverse boli. Multe tinere mame și bunici întreabă ce comploturi trebuie citite pentru bebeluși pentru prima dată în viața lor. Asemenea conspirații.

09.04.2016

Așa că s-a întâmplat minunea mult așteptată! Pari cu dragoste la un nou-născut și atunci observi ochi. Ce să facem într-o astfel de situație? Bineînțeles, puteți aștepta și spera că copilul are o poftă de corectat până la un an și puteți începe să citiți conspirații din strabism. Conspiratie pe.

09.04.2016

Botezul este un eveniment important în viața fiecărui ortodox. Prin urmare, este important ca ritul de botez să fie efectuat corect, fără erori, respectând toate regulile. Greșelile făcute în timpul botezului pot afecta negativ viața unui botezat. Tatăl poate fi greșit, de exemplu, se amestecă.

23.12.2015

Inima mamei este întotdeauna îngrijorată de trimiterea copiilor pe drum. Și acum multe mame, care închid ușa în spatele copiilor, se grăbesc să traverseze copilul, astfel încât calea lui să fie ușoară și norocoasă. Există o serie de rugăciuni speciale pe care mama le recită despre siguranța copilului său pe drum. Deci, dacă trimiteți.

23.12.2015

Când se naște un copil, mama vrea să-l protejeze de toată lumina albă. Această dorință a fost dintotdeauna. În Rusia, moașele care au luat naștere au cunoscut multe conspirații slave care au oferit bebelușului putere, sănătate și fericire. Rudele au ascuns câteva monede sau un ulcior de lapte.

08.12.2015

Atâta timp cât părinții tăi sunt în viață, adesea îți amintești de ei, vino în vizită cu copiii lor, atunci la bătrânețe vei fi respectat de nepoții și rudele tale și nu vei fi singur. Rugați-vă pentru sănătatea părinților dvs. pentru a-și prelungi orele pământești aici. Nu vă jigniți de bătrâni, pentru că este posibil să nu fiți la timp.

02.12.2015

La cererea cititorilor noștri, publicăm o conspirație cu privire la dragostea fiicei pentru mama ei. Multe mame, care se așteaptă la nașterea unui copil, își doresc doar o fetiță. Și ideea nu este că fiica poate fi îmbrăcată în rochii frumoase și păr decorat cu arcuri magnifice.Se crede întotdeauna că fiica este mai aproape de mamă, fiică.

02.12.2015

Mulți părinți au o relație tensionată cu fiul lor. Dacă fiul ar decide să se despartă? Este posibil să împăcați un fiu cu părinții jigniți? Și cum să o faci corect? Da, toate acestea sunt posibile cu ajutorul conspirațiilor. Puteți întâlni loturi de la diferiți autori. .

24.11.2015

Foarte des, viața adultă a copiilor se transformă în diverse insulte și certuri. Și mai rău, când copiii jigniți pleacă de acasă. O mamă nu poate face jignire la fiul sau fiica iubită mult timp, dar va încerca să ajungă la condiții. Natalya Stepanova, o cunoscută vindecătoare sibiană, crede că fiii ei.

24.11.2015

Totul se întâmplă în viață. Ieri, fiul tău a trecut prin bălți și și-a dat propriile falsuri, dar astăzi a crescut și își permite să te jignească. Este insultător și dureros. Dacă fiul tău jignește, țipă sau poate ridică mâna, atunci te va ajuta unul dintre comploturile puternice ale vindecătorului sibian Natalya.

22.11.2015

Copiii trebuie să iubească și să-și onoreze mama! Din păcate, aceste porunci nu sunt întotdeauna îndeplinite acum. Există o rugăciune către Arhangheli pentru înmuierea inimii copiilor și expulzarea răului în raport cu mama. Recitarea regulată a acestei rugăciuni va ajuta, de asemenea, să îi facă pe copii să te iubească - mama ta.

03.07.2015

Din păcate, mulți părinți sunt interesați de rugăciuni sau conspirații, astfel încât copiii să nu-i bată pe cei dragi. Este un lucru când un alune în timpul unui joc își leagănă părinții la o jucărie. Și este cu totul altceva atunci când copilul iubit își lovește mama sau tatăl în cunoștință de cauză, de exemplu, pentru că a refuzat să cumpere ciocolată sau.

02.07.2015

La fel s-a întâmplat ca copiii să petreacă mereu mai mult timp cu mama lor decât cu tatăl lor. Cu mama îi împărtășesc primele secrete, fac primii pași, citesc primele cărți. Ce se întâmplă cu un tată care este obligat să petreacă mult timp la serviciu? Nu e de mirare că copiii o iubesc mai mult pe mama.

Pentru ca copiii să se supună părinților

În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.
Pe mare, pe ocean există un pește-sabie.
Ea merge spre est pe apă,
Și după ea întreaga familie
Peștele ei înoată.
Unde se va întoarce
Întregul gen de pește va merge acolo pentru ea.
Pentru ca copiii mei (nume)
M-au urmat peste tot
M-a supus
Și m-au iubit.
Și unde se va întoarce piciorul meu
Copilul meu va merge acolo.
Vorbesc copiii mei
Timp de doisprezece ani
Și de acum nu mai există nicio ingerință în afacerile mele.
Cheie, blocare, limbă.
Amin. Amin.
Amin.

Conspiratie de la ura copiilor la mama

Luați șapte prosoape noi, frumoase, astfel încât cei cărora le serviți nu ar dori să le arunce sau să le vândă. Mergeți la biserică și dați aceste prosoape săracilor, așa cum dau de obicei pomană, după ce au citit anterior o astfel de conspirație asupra lor:

În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.
Mă duc, slujitor al lui Dumnezeu (nume),
Da, pe strada largă
În soarele senin, în lumina albă.
Voi fi luminat cu lumina lui Dumnezeu
Mă voi transforma într-un nor cenușiu
Mă voi prezenta cu stele clare.
Și cum nu pot fi oprite luni în cer,
La fel și eu, slujitorul lui Dumnezeu (numele),
Copiii mei nu otrăvesc
Nu jigniți, nu alungați din casă,
Nu chemați un cuvânt subțire.
Plânge-le sufletul, suferă
Nu știu odihnă zi și noapte
Pentru mine, pentru slujitorul (numele) lui Dumnezeu,
Acum și pentru totdeauna și la nesfârșit.
În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.
Acum și în vecii vecilor. Amin.

Îndepărtați râsul din fiu

Dacă fiul fiarei își privește părinții, înjură cât degeaba și îi lipsește toate îndemnurile bune, ia o grămadă de chei de la diferite încuietori și pune-le într-o oală cu apă. Trebuie să fierbeți cheile la prânz, la opt seara și la trei dimineața și să lăsați tigaia pe aragaz. Dimineața trebuie să spălați și să beți această apă cu fiul dvs., atunci trebuie să înșelați, dar nu există altă cale de ieșire. Ceremonia se desfășoară de trei ori la rând pe parcursul lunii (acordă o atenție deosebită acestui lucru, deoarece, după ce ai efectuat ceremonia în luna în creștere, nu vei face decât să agravezi situația). După aceea, cumpără-i fiului tău trei haine noi (una după alta, nu trage). Lucrurile pot fi cele mai ieftine - nu contează. Dă-i fiului tău lucruri noi cu mâna stângă și, privind în ochii lui, citește-ți singur o astfel de conspirație:

Cum tăce peștele
Deci taci.
Întrucât cheile nu strigă la castelul tău,
Deci nu strigi la mine, mama ta. Amin.

Conspirație pentru iubirea filială

Dacă mama citește această conspirație, fiul ei nu o va abandona niciodată. Cuvintele conspirației sunt următoarele:

Mă voi încrucișa
Binecuvântarea icoanei
Există un lac în mijlocul pământului-mamă,
Există pești mut, raci orbi, broaște de apă.
Printre ei este un pește alb,
Slujitor al lui Dumnezeu (nume).
În jurul peștilor este apă.
Cu un pește alb, un slujitor al lui Dumnezeu (nume),
Lângă fiul este întotdeauna.
Cum poate exista un trup mort fără pământ,
Cum pot pescui să nu înoate fără apă,
Nu poate fi așa
Fiul meu este fără mamă, un slujitor al lui Dumnezeu (nume).
Domnișoară, citește, nu pleca la bătrânețe.
Cheie, blocare, limbă. Amin.

Rambursează mâncare sau băutură

De îndată ce mama nefericită apare în casă, tratați-o cu mâncare sau băutură pre-rostită. Cuvintele rostite sunt următoarele:

Lupul este un tâmplar
Dipper - den,
O pasăre este un cuib
Skotine - un hambar,
Iar tu, slujitorul lui Dumnezeu (nume),
Cunoaște-ți casa. Amin.

Dacă copilul minte tot timpul

În secret de la copilul dvs., citiți conspirația specială asupra alimentelor sau a băuturilor, care apoi îl tratați. Ceremonia se desfășoară de trei ori la rând și după aceea copilul tău va uita să se gândească la viciul său. Parcela este aceasta:

În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.
Au venit doi frați și trei surori:
Zachary și Macarius, Daria, Marya și Natalya.
Au vorbit cu limbi, buze, și-au mișcat obrajii,
Șoptit, mormăit, pronunțat,
Au vorbit de trei ori, în mod repetat
Slujitorul lui Dumnezeu (nume) are o limbă,
S-a plantat o tăcere pe această limbă.
Și tu, limbă, nu spune prea multe, nu țipă,
Iar tu, limba, taci,
Deci, pentru a spune un limbaj bun
Și tăceți despre limbajul rău.
În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.
Acum și în vecii vecilor. Amin.

Această lucrare este probabil în statut de „domeniu public”. Dacă nu este cazul și postarea materialului încalcă drepturile altcuiva, atunci anunțați-ne.

Rugăciuni pentru copii pentru a-și onora părinții

Aceste rugăciuni sunt adresate sfinților cu rugăminți ca copiii să-și onoreze părinții, să îi iubească, să îi respecte și să nu-i jignească cu discursurile sau acțiunile lor.

Selectați unul din meniu:

 • rugăciuni:
  • Maica Domnului
  • Matronul Moscovei
  • Pentru Iisus Hristos
  • Domnului zeu

Toate rugăciunile la rând:

Rugăciune către Maica Domnului pentru venerarea părinților de către copii

O, Doamne Fecioare Maria, dă-mi puterea să suport greutățile temporare în creșterea copiilor mei.

Știu că va trece acest moment dificil, dar nu mă pot abține.

Ajută-mă să nu mă dezmeticesc de copiii mei, să nu strig la ei, să nu ridic o mână la ei.

Vreau să-mi cresc urmașii în dragoste, respect unul față de celălalt și armonie.

Sper doar pentru tine, oh, Maica Domnului.

Alergăm la tine cu credință, te rugăm ție.

Cere-i fiului tău, ca El să aude rugăciunile noastre.

Privește-ne din cer, sclav nevrednic și coboară la petiția noastră sfâșietoare.

Iartă, Doamne, toate păcatele și părinții noștri, săvârșite de ei în mod voluntar și fără.

Acordă-le mijlocirea, iertarea și protecția ta, atât pe Pământ, cât și în Ceruri.

Extindeți-le vârsta și consolidați-le sănătatea și mintea.

O, Preacurată Fecioară Maria, dă această rugăciune fiului tău, Domnului nostru Iisus Hristos, în numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.

Rugăciune Matrone din Moscova pentru ca copiii să-și onoreze părinții

Matrona, patronul întregii rase umane.

Ajută-mi familia să găsească pace și armonie.

Vreau ca copiii să mă respecte și să țină cont de părerea mea.

Vreau să nu uite de mine și să mă viziteze mai des.

Copiii mei m-au uitat și mă răsfăță cu puțină atenție.

Sufer foarte mult și îmi pierd inima din cauza asta.

Vă rog inima și sufletul meu, fericita bătrână.

Nu mă lăsa să mor de dor și de întristare.

În numele Tatălui, al Fiului și al Duhului Sfânt.

Rugăciune către Iisus Hristos pentru respect pentru părinți de către copii

Milostive Doamne, Iisuse Hristoase, îți încredințez copiii noștri, pe care ne-ai oferit-o, împlinindu-ne rugăciunile.

Te rog, Doamne, salvează-le pe căile pe care tu însuți le cunoști.

Salvați-i de vicii, de rău, de mândrie și să nu lăsați nimic contrar Tu să atingă sufletele lor.

Dar acordă-le credință, iubire și speranță de mântuire și pot fi cu tine vasele alese ale Duhului Sfânt și ca calea lor de viață să fie sfântă și fără vină înaintea lui Dumnezeu.

Binecuvântează-i, Doamne, că se străduiesc în fiecare minut din viața lor să-ți facă voia sfântă, pentru ca tu, Doamne, să poți rămâne mereu cu ei în Duhul tău Sfânt.

Doamne, învață-i să se roage la Tine, pentru ca rugăciunea să fie sprijinul și bucuria lor în necazuri și în mângâierea vieții lor și ca noi, părinții lor, să fim mântuiți.

Îngerii tăi îi păzesc mereu.

Fie ca copiii noștri să fie sensibili la durerea vecinilor și să împlinească porunca Ta de dragoste.

Și dacă au păcătuit, atunci acordă-i, Doamne, să se pocăiască de Tine, iar Tu, prin mila ta inexpresibilă, iartă-i.

Când viața lor pământească se sfârșește, apoi duceți-i la Locuința voastră cerească, unde pot conduce alături de ei alți slujitori ai aleșilor voștri.

Prin Rugăciunea Maicii Domnului și a Fecioarei Maria și a Sfinților Tăi (toate familiile sfinte sunt enumerate), Doamne, ai milă și ne mântuiește,

căci Tu ești preamărit cu Tatăl tău primordial și cu Preasfântul Bine care dă viață Duhului Tău acum și în vecii vecilor

Rugăciune pentru venerarea copiilor părinților către Domnul Dumnezeu

Mare și Atotputernic, Doamne Atotputernic, Tu ești sursa de daruri și milă pentru toți oamenii vii.

Binele vine de la tine și ne dai speranțe păcătoșilor.

Sunt mamă și îți mulțumesc că ai experimentat un sentiment de maternitate.

Te rog pentru starea de bine a copiilor mei, mă închin cu sârguință și mă pocăiesc sincer de păcatele mele.

Tu Atotputernic ai dat viață copiilor mei și i-ai acceptat cu sfânt botez, pentru ca aceștia să meargă pe o cale dreaptă și să ajungă la Împărăția Cerurilor.

Salvați și protejați-mi copiii cu bunătatea voastră până la sfârșitul zilelor.

Adevărat numai Tu, sfințit să fie numele tău.

Ajută-mă, Doamne, să-i educ în conformitate cu poruncile tale pentru slava numelui tău și în folosul tuturor.

Fie ca Dumnezeu să-mi acorde răbdare și tărie, pentru a putea întelege și ierta copiii mereu.

Doamne Mare, luminează-i cu lumina bună a Înțelepciunii Tale, pune dragoste sinceră în sufletele lor.

Fie ca frica și aversiunea la orice nelegiuire să se nască în sufletele și inimile lor. Decorați, Doamne, cu castitatea și cinstea sufletelor lor.

Protejați-i de calomnii și calomnii celor nedrepți.

Scapă-i de vanitate și de orice urâciune.

Fie ca copiii mei să reușească în virtuți și sfințenie, dragoste și evlavie.

Trimite-i îngerul tău păzitor, astfel încât el să fie în fiecare minut cu ei.

Și dacă se întâmplă că copiii mei vor trebui să păcătuiască în această viață, nu vă abateți de la ei, Doamne.

Fiți milostivi de ei, acceptați-le pocăința sinceră și purificați-vă sufletele.

Și după aceea, direcționați-vă pe calea adevărată și protejați-vă de ispitele lumii din jur.

Izbăvește-mi copiii de necazuri și întristări, de durere și de boli și de diverse pericole.

Oferă-mi bucuria și bucuria bunăstării copiilor mei.

Conspiratii si rugaciuni, astfel incat copiii sa se supuna mamei lor, respectului, iubirii

Copiii mici sunt puțin săraci, iar odată cu urmașii, amploarea problemei crește exponențial. A face față unui copil obraznic nu este deloc același lucru cu a inculca adevărul unui bărbat de treizeci de ani. Dar pentru mamă, chiar și cel mai brutal bărbat macho sau o femeie adultă cu propria familie vor rămâne mereu copii. Problema este că deseori ambele părți refuză să recunoască poziția celeilalte, motiv pentru care neînțelegerea crește. Într-o astfel de situație, puteți apela la ajutorul conspirațiilor pentru respectarea și reconcilierea cu copiii.

Care sunt rugăciunile și conspirațiile pentru respectul și iubirea copiilor?

Se crede că dragostea maternă pentru copii este necondiționată. În mod ideal, copilul iubește și mama, nu pentru orice calități, ci doar pentru că este mama lui și numai în întreaga lume. Dar cerințele mari ale materiei sunt defalcate în realitate aspră. Cazurile în care părinții și copiii sunt într-o stare de ostilitate nu sunt mai puțin frecvente. Pot exista multe motive pentru aceasta, dar consecințele sunt întotdeauna triste și pentru ambele părți. Dacă problema a devenit neglijată și nu se vede nicio lumină la capătul tunelului, încercați să o vorbiți cu o vrajă magică.

Rituri pentru calmul și ascultarea copilului:

 • La întoarcerea iubirii filiale pentru mamă,
 • Pentru împăcare cu fiica ei, găsindu-și dragostea,
 • Cu privire la atitudinea respectuoasă a copiilor mari.

Înainte de a utiliza un complot, rețineți: construirea relațiilor este întotdeauna un dialog. Pentru ca copiii să-ți asculte cuvintele, trebuie să asculți și comentariile lor. Adesea, mândria sau resentimentele puternice îngreunează găsirea unui limbaj comun. Interdicțiile, acuzațiile reciproce, lucrurile dure exprimate în inimă pot anula toate eforturile de restabilire a păcii, inclusiv ritualurile magice.

Pentru iubirea fiului pentru mamă

Creșterea unui soț adevărat de la un băiețel este o sarcină dificilă, poate cea mai dificilă dintre cele care merg la o femeie care a devenit mamă. Dar să-ți dai seama că acest copil nativ este dincolo de putere, mai ales la o vârstă fragedă. Din păcate, chiar și după ce a ajuns la vârsta adultă, nu toți bărbații sunt capabili să aprecieze eforturile și sacrificiile mamei. Toate acestea duc la certuri, din cauza cărora Mama și fiul se ceartă constant sau nu comunică deloc. Ce se poate face într-o astfel de situație pentru o femeie a cărei inimă doare pentru sângele ei natal? O conspirație pentru întoarcerea iubirii filiale poate fi începutul unei armistiții sau chiar pune capăt Războiului Rece.

Pentru a recâștiga respectul și dragostea fiului tău, citește cuvintele prețuite de pe lună în faza de descreștere. Conspirația în sine este pronunțată în timpul zilei. Spuneți următoarele:

„Doamne, ia-o, îndepărtează mânia filială de la mine, slujitorul lui Dumnezeu (nume), astfel încât el, slujitorul lui Dumnezeu (numele copilului), să nu blesteme mama, să-i reproșeze sau să jignească, ci să înceapă să iubească și să sprijine. La fel cum un pește de râu nu deschide gura, este tăcut de mut, nu blestemă pe nimeni, așa că micul meu sânge pentru mine, mama (numele tău), lasă-l să se transforme cu bine. Vino, Doamne, dragoste filială pentru mine. Amin! "

După conspirație, spălați fața cu apă curată. Foarte curând, „fiul risipitor” va apărea la ușa ta.

Dacă conflictele cu un fiu apar din cauza faptului că acesta este într-o vârstă de tranziție și, în același timp, se comportă ca și cum o mie de diavoli s-ar fi instalat în el, este necesar să scădem conspirația și rugăciunea pentru ascultarea de adolescent. Textul său include următoarele puncte:

„Lasă-l pe copilul meu să trăiască în ascultare, să-l părăsească mânia și resentimentul! Lăsați părinții să se vindece în cinste, pentru a nu se îngădui cu îngrijiri inutile. Fie ca pacea să domnească în casa mea! Dumnezeu să-mi acorde răbdare, iar fiul meu - pace. Fie ca el să fie plin de voia ta, conștiința lui să fie trezită în sufletul lui. Să nu se ferească de ascultarea de părinții săi în numele tău glorios, milostive Dumnezeule! Amin! "

Nu uitați: rugăciunea pe care i-a ascultat fiul mama, se citește doar în momentul în care copilul se află în casă.

Pentru iubirea fiicei pentru mamă

Se crede că există o relație specială între mamă și fiică. Și nu este vorba nici despre energia aceluiași sex: femeile sunt mai emoționale, sensibile și se înțeleg perfect, în special rudele. Deci ar trebui să fie ideal, dar dacă relația dintre mamă și cea mai neprețuită fată a ei din lume este departe de a fi perfectă?

Insultele copiilor, neînțelegeri legate de libertate, încercarea de a scăpa de control - acest lucru și mult mai direct duce la conflicte. Rezolvarea lor în pace nu este atât de simplă, pentru că insulta provocată de persoana apropiată doare de două ori. Cum să-i întorci dragostea fiicei? Dacă cuvintele obișnuite nu funcționează, încercați un complot magic. Sună așa:

„Apele rapide din râu sunt întunecate, iar malurile sunt galbene; la mine acasă rapidele sunt scăzute. Lăsați-i picioarele (numele) fiicei mele să treacă peste ele, astfel încât să mă privească, slujitorul meu al lui Dumnezeu (inițialele voastre), în lumină. Fie ca fiica mea (numele) să înceapă să onoreze, să iubească, să-și amintească, zi și noapte să-și amintească, să nu plece în boală și durere. Binecuvântată Fecioară Maria, ia acea apă din râul luxuriant și spală sfintele rapide ale casei mele cu mâna ta. Sunați-o pe fiica mea (numele) să vină pe acel drum de la apa sfântă la mama mea mamă (numele tău). Amin (de 3 ori). "

Ritul nu necesită o pregătire specială. Este suficient să o pronunți, privind spre partea în care locuiește fiica, stând în prag.Dacă se aude cererea, va începe să o trateze mai ușor pe mama ei, va începe să sune mai des și va veni la casa părintească.

Spre respectul copiilor adulți

Războaiele dintre părinți și copiii mari sunt motivul pentru sute de cărți și chiar mai multe filme. Conflictul taților (în acest caz, al mamelor) și al copiilor este întotdeauna o tragedie. Pentru a elimina neînțelegerea și a obține respectul adecvat din partea descendenților, este realist cu ajutorul unei conspirații speciale.

Mama ar trebui să citească vraja pentru a respecta copiii adulți de două ori pe zi, la orele zorilor și după apusul soarelui. Există diferite modalități de a aștepta să funcționeze, aducând pacea în familie. Copilul rebel poate realiza greșeala în câteva zile, iar unii au nevoie de ani de zile pentru a face acest lucru. Nu vă descurajați, speranța este cel mai bun medicament pentru un suflet rănit.

Amintiți-vă că a te îndoia și chinul în chinurile mentale în timpul ritualurilor magice nu este doar greșit, ci și periculos. Puterile superioare pot percepe mesajul într-un mod diferit și pot răspunde imprevizibil la el. Fii ferm în gândurile tale și ia decizii într-o stare calmă, echilibrată.

Înainte de a începe complotul, scapă de gândurile și nemulțumirile rele. Ultima emoție este în general inacceptabilă pentru cineva care citește o conspirație: persoana jignită atrage negativul ca un magnet. Reglați într-un mod pozitiv și amintiți-vă de cele mai fericite momente petrecute alături de copii. Credeți că astfel de momente luminoase nu sunt trecutul vostru, ci viitorul apropiat.

Textul conspirației pentru respectarea copiilor este:

„Sfinte părinte, dă-mi o mână de ajutor, construiesc un gard din cer pe pământ. Fie ca el să mă protejeze, slujitorul lui Dumnezeu (numele lui) și copiii mei (numele lor), astfel încât să se domnească pacea și pacea dintre noi. Nu vedeți sfârșitul lumii în acest sens, atât în ​​întreaga lume, cât și în casă. Pe măsură ce tu, Doamne, mama ta, Fecioara, tu onorezi și iubești, așa că copiii mei (numele lor) mă iubesc (numele), să înceapă să trăiască în pace și armonie cu mine. Cheie, blocare. Amin! "

Vraja este considerată extrem de puternică. Datorită lui, vei face pace și vei găsi un limbaj comun cu copiii tăi.

Rugăciune pentru copii să-și iubească mama.

Copiii trebuie să iubească și să-și onoreze mama! Din păcate, aceste porunci nu sunt întotdeauna îndeplinite acum. Există o rugăciune către Arhangheli pentru înmuierea inimii copiilor și expulzarea răului în raport cu mama. Recitarea obișnuită a acestei rugăciuni va ajuta, de asemenea, să îi facă pe copii să te iubească - mama și venerarea lor. Citiți o rugăciune către Arhanghelul Mihail și Arhanghelul Gabriel. Puteți, de asemenea, să vă rugați Preasfintei Fecioare Maria și să rugați copiii să se îndrăgostească din nou de mama lor.
Deci, cuvintele de rugăciune, astfel încât copiii să iubească mereu mama.

„Cred într-un singur Dumnezeu. În Tatăl și Fiul și Duhul Sfânt.
Acum și în vecii vecilor. Amin.
Maica Domnului a stat înaintea tronului cerului,
Am citit poruncile Domnului Dumnezeu.
Copiii și tatăl trebuie să citească tatăl și mama,
Citește, nu te certa.
Profesorul a învățat-o, Sf. Ioan, cuvintele folosite pentru a spune:
„Există cuvinte grozave în Scriptura lui Dumnezeu,
Scris de foc
Nu există apă pentru a le umple,
Nu ștergeți cu o piatră.
Domnul Dumnezeu a poruncit și a pedepsit:
Tatăl și mama să citească,
Cuvintele și faptele nu jignesc nimic.
Iar oricine încalcă această poruncă,
El își va face sufletul la chinuri. ”
Mă rog la arhangheli, cer o mare cerere.
Arhanghelul Mihail și Arhanghelul Gabriel,
Citiți această poruncă copiilor mei (numele) dvs.,
Cu buzele voastre binecuvântate
Pentru ei eu, mama lor (numele),
Revins, iubit și niciodată jignit.
Luați-vă, Maică Domnului, toată mânia și resentimentele
Din inimile copiilor mei (nume), curățați sufletele și frunțile.
În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.
Acum și în vecii vecilor.
Amin. "

Psihicul copiilor este imprevizibil. Un copil poate speria un câine lătrat, un vecin bătrân.

Părinții copiilor mici știu că un bebeluș căzut sau rănit are nevoie de confort. .

Tratarea spaimei unui copil cu metode tradiționale poate dura câteva luni. Nu este un fapt.

Cum să schimbi atitudinea unui fiu față de un tată?

Fiii adesea trebuie să comunice mai mult cu mamele lor decât cu tații.Acestea din urmă lucrează constant (în special pentru oamenii de afaceri), iar acasă nu mai sunt suficiente pentru copiii lor din cauza oboselii. Rezultatul este că mama se bucură de mare dragoste, iar tata nu rămâne nici un destin.

Ce să faceți în astfel de situații pentru a returna recunoașterea eficientă? Trebuie să vă rugați corect și să aveți suficientă răbdare. Dar gândiți-vă că veți citi o rugăciune o dată și dorința va fi împlinită. Trebuie să vă rugați constant. Mai mult, sinceritatea și credința în minuni sunt necesare. Următoarea este o rugăciune pentru a restabili dragostea fiului pentru tatăl său.

Scoate mânia și resentimentele de la slujitorul lui Dumnezeu (numele fiului),

„Onorați-vă și iubiți-l pe tatăl vostru!”

Salvați de feudele de sânge

Interzice fiului împotriva tatălui să meargă.

Parcă o găină nu gătește,

Caviarul nu dăunează peștilor

Deci, slujitorul lui Dumnezeu (numele fiului)

Își iubește și onorează tatăl (numele).

Un slujitor al lui Dumnezeu (numele fiului său) ar spune „în tăcere”

L-aș asculta pe tatăl meu în tăcere,

O voce nu l-ar ridica niciodată

Nu am lipsit atenția și afecțiunea.

Ca o oaie supusă unui lup

Deoarece lemnul de foc nu se opune focului,

Deci, fiul să se supună tatălui său,

Îl iubește, respectă și onorează.

În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.

Conspiratie pentru tatal vitreg

În viață, există diferite situații și deseori familiile se despart. Fiecare soț vrea să își construiască o familie nouă, dar copiii suferă adesea. Mai ales fiii foarte ascuțiți reacționează la noul tată. Mama este singura legătură dintre tatăl vitreg și copii și doar ea poate aduce dragoste și pace familiei. Pentru ca tatăl vitreg să-i iubească pe vitreg și invers, puteți desfășura următorul ritual . Pentru a face acest lucru, spuneți următoarele cuvinte pe apă:

„Apel la tine, slujitor al lui Dumnezeu (numele copilului),

Iar pentru tine este slujitorul lui Dumnezeu (numele tatălui vitreg), cu o rugăciune care

Așa că forțele cerești te-au sudat împreună cu prietenii puternice și indestructibile.

Impermeabil la ploaie și nici vânt

Pentru ca prietenia să fie strălucită de lumină

Deci bucuria și norocul nu te părăsesc

Pe această cale - acum și acum și pentru totdeauna!

Apoi, frământați aluatul pe această apă și coaceți ceva pentru cei dragi. Tratează-le cu produse de patiserie și relațiile de familie se vor îmbunătăți.

Deci, fiul și fiica asta o iubesc pe mamă

Există situații când el se dezleagă complet și chiar nu își pune propria mamă în nimic. Cu toate acestea, cu astfel de probleme, nu are sens să vă sfâșiați părul pe cap. La urma urmei, numai Domnul știe de ce copilul tău se comportă în acest fel. Totul spune că trebuie să citiți rugăciunea ortodoxă.

Du-te la biserică și cumpără niște lumânări. Nu uitați să-i dați preotului o notă că s-a rugat pentru sănătatea fiului său. Lumânări puse la icoane:

 • De Iisus De Hristos
 • Moscova matroană
 • Nicholas Muncitor miracol

După aceea, te duci la chipul Domnului. Înainte de el, trebuie să citiți aceste cuvinte:

„Cred într-un singur Dumnezeu. În Tatăl și Fiul și Duhul Sfânt.

Acum și în vecii vecilor. Amin.

Maica Domnului a stat înaintea tronului cerului,

Am citit poruncile Domnului Dumnezeu.

Copiii și tatăl trebuie să citească tatăl și mama,

Citește, nu te certa.

Profesorul a învățat-o, Sf. Ioan, cuvintele folosite pentru a spune:

„Există cuvinte grozave în Scriptura lui Dumnezeu,

Nu există apă pentru a le umple,

Nu ștergeți cu o piatră.

Domnul Dumnezeu a poruncit și a pedepsit:

Tatăl și mama să citească,

Cuvintele și faptele nu jignesc nimic.

Iar oricine încalcă această poruncă,

El își va face sufletul la chinuri. ”

Mă rog la arhangheli, cer o mare cerere.

Arhanghelul Mihail și Arhanghelul Gabriel,

Citiți această poruncă copiilor mei (numele) dvs.,

Cu buzele voastre binecuvântate

Pentru ei eu, mama lor (numele),

Revins, iubit și niciodată jignit.

Luați-vă, Maică Domnului, toată mânia și resentimentele

Din inimile copiilor mei (nume), curățați sufletele și frunțile.

În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.

Acum și în vecii vecilor.

Asigurați-vă că vă botezați de trei ori. Ajungând acasă, citește aceleași cuvinte de câteva ori. Puteți face acest lucru atât cât își dorește sufletul. Principalul lucru este că rugăciunea este spusă sincer.

Curios acestea cuvintele funcționează grozav atunci când copilul dvs. este deja adult. Se întâmplă că el își aranjează viața, dar nu reușește.Începe să-și învinovățească părinții pentru ceea ce se întâmplă. La început, acest lucru se întâmplă exclusiv în inima lui, dar în timp, te jignește deja.

Desigur, cuvinte ca un cuțit în inimă. Din această cauză, trebuie să vă rugați des și intens. Atunci problema va fi rezolvată.

Acum pentru apelul către Matron. Cu ea trebuie să vorbești exclusiv în propriile tale cuvinte. Există rugăciuni speciale, dar sfântul te va auzi fără ele.. Este milostivă și ajută fiecare persoană bună. Cu toate acestea, cel mai bine este să te rogi la ea în biserică.

în primul rând, decât pentru a începe a doua rugăciune, trebuie să spui câteva cuvinte despărțitoare. De acord că bebelușii sunt mai mult ca îngerii? Primul zâmbet al copilului provoacă emoție, vreau să urmez fiecare acțiune a copilului. Limbajul misterios al copilului te atrage spre el ca un magnet.

Din păcate, acest lucru nu va fi întotdeauna cazul. În timp, copiii cresc și se transformă în mormânturi incontrolabile. După schimbarea caracterului, nu este nevoie să vorbim despre respect pentru tine ca mamă. O rugăciune adresată Fecioarei Maria vine la salvare:

„Voi deveni un slujitor al binecuvântării lui Dumnezeu (nume), voi privi icoana, traversându-mă. Pe icoană este Maica Domnului Maria. Îl apasă pe pruncul Hristos pe piept, suferă zi și noapte pentru sufletul Sfânt. Pentru ca copiii mei să mă iubească, să-mi pară rău, mire, să nu se sperie, cuvintele răului nu vorbesc împotriva mea (nume). Există o grindină de aur, o damă stă deasupra ei, în mâinile ei este o pasăre de aur. Fetița are treizeci și cinci de ani. Printre oameni și oameni, mai pur decât argintul, mai pur decât aurul pur. Așa cum le place oamenilor iubirea de argint pur și aurul pur, așa că lăsați-mi copiii să mă privească, mă iubesc și nu mă vor uita niciodată. Cuvântul meu este puternic, munca mea este stuc. Ceea ce am spus, că nu am terminat-o, Domnul o va lua, agățându-se de cuvânt prin cuvânt, adăugați-l, nu mă va lăsa cu mila Lui. Da până la timp, de la această oră. În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin. "

Rugați-vă ca copilul să îi respecte pe părinți

Legea spune că chiar și cei mai jucăuși copii ar trebui să-și iubească părinții. Acest lucru este menționat în Biblie. Din păcate, nici măcar o astfel de simplă poruncă nu este acum îndeplinită de toți. Prin urmare, trebuie să vă rugați ca inimile copiilor să se înmoaie și să alunge orice negativitate din sufletele lor tinere.. Dacă citiți rugăciunea de mai jos de mai multe ori pe zi, cu siguranță veți obține rezultatul dorit.

Doamne Iisuse Hristoase, trezește-ți mila Ta față de copiii mei (nume), păzește-i sub adăpostul Tău, acoperit de orice vicleșug rău, îndepărtează-i pe toți vrăjmașii și adversarii, deschide-i urechile și ochii inimii, acordă tandrețe și smerenie inimilor lor. Doamne, suntem cu toții creația Ta, iau milă de copiii mei (nume) și transformă-i spre pocăință. Mântuiește, Doamne și ai milă de copiii mei (nume) și luminează-i cu lumina minții Evangheliei Tale și instruiește-i pe calea poruncilor Tale și învață-i, Mântuitorule, să facă voia Ta, așa cum ești Dumnezeul nostru.

Așa că mama nu uită de copiii ei

Mai devreme am spus că copiii încetează să-și iubească mama. Acum, situația este diferită - mama începe să se închidă de copiii ei. Pot exista multe motive pentru aceasta, dar problema trebuie rezolvată și cât mai repede posibil. Ce să faci Să mă rog. Prima rugăciune este dedicată Domnului nostru:

„Tatăl nostru, vă exprim profundă recunoștință pentru că m-am născut în această familie. Mă rog cu fervoare pentru părinții mei. După Domnul, le sunt cel mai recunoscător. Învață-mă, Doamne, să continui să-mi arăt recunoștința față de părinții mei. Acordă-le cu harul tău pentru toate ostenelile și grijile. Dă-le sănătate bună și tot ceea ce este necesar pentru mântuirea și fericirea lor. Faceți acest lucru, Părinte, pentru ca eu să le pot întotdeauna mulțumi, iubi, aprecia și respecta. Dă-mi puterea să ajut mereu și să am grijă de tatăl și mama. Ascultă rugăciunea mea smerită și dăruiește binecuvântări întregii noastre familii, pentru ca ei să fie o singură inimă și suflet în Hristos. Amin. "

A doua rugăciune către Preasfânta Fecioară Maria ne întărește petiția. Nu dragostea și indiferența mamei îi deranjează pe toți. Mai mult, chiar și cei care neagă cu asiduitate acest lucru. De exemplu, o mamă poate începe să bea foarte mult.Această problemă este foarte groaznică, deoarece alcoolul ucide încet, dar sigur, o persoană. Această metodă poate fi comparată cu sinuciderea, iar el este un păcat grav. Prin urmare, învață rugăciunea, salvează-ți chiar propria persoană:

„O Fecioară Fecioară Maria, binecuvântată mamă a Domnului nostru Iisus Hristos, mijlocitoare a tuturor. Alergăm la tine cu credință, te rugăm ție. Cere-i fiului tău, ca El să aude rugăciunile noastre. Privește-ne din cer, sclav nevrednic și coboară la petiția noastră sfâșietoare. Iartă, Doamne, toate păcatele și părinții noștri, săvârșite de ei în mod voluntar și fără. Acordă-le mijlocirea, iertarea și protecția ta, atât pe Pământ, cât și în Ceruri. Extindeți-le vârsta și consolidați-le sănătatea și mintea. O, Preacurată Fecioarei Maria, dă această rugăciune fiului tău, Domnului nostru Iisus Hristos, în numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. ”

Poate că ai fost doar supărat pe mama ta cu ceva. Apoi amintiți-vă regulile de bază pentru a construi o relație ideală cu ea sau cu tatăl ei:

 • mereu ascultă-ți tăcut părințiidacă îți spun ceva.
 • Fii supus oamenilorasta ti-a dat viata.
 • Nu ridica vocea pe cei dragi.
 • Încercați să îndepliniți toate cererile părinților.
 • Nu te încrunta niciodatădacă te uiți atent la ochi.

Rugăciunile ajută în toate situațiile. Mai ales dacă le umpleți de credință. Cuvintele sacre nu pot fi considerate doar niște epitete interesante. Acestea sunt vrăji puternice ortodoxe. Prin urmare, roagă-te pentru dragostea părinților și a copiilor și cu siguranță o vei găsi.

Inima ta trebuie să rămână curată, să o salvezi de gânduri și gânduri rele. Domnul trebuie să înțeleagă că, sincer, nu dorești nimănui necazuri și nenorociri. Nu uitați să combinați rugăciuni diferite. Apoi, puterea petiției va crește de mai multe ori. Cazurile în care oamenii au obținut rezultate chiar mai mari decât și-au dorit inițial nu au fost neobișnuite.

Vă recomandăm să vizionați videoclipul - „Rugăciune pentru copii”:

 • Adesea, oamenii acordă mai multă atenție lucrurilor secundare și externe, uitând că spiritul guvernează corpul, și nu invers. Suflet - ...

„> Rugăciunea musulmană pentru curățarea sufletului păcatelor, aurei și trupul unui prieten: video - 19.07.2018 11:53
În zilele bunicilor noastre sau ale străbunicilor noastre, fiecare persoană avea propriul său mentor spiritual care a instruit calea cea bună. Cred înainte de orice decizie ...

„> Rugăciune pentru călătoria care călătorește cu mașina sau cu avionul către fiu sau soț - 19.07.2018 11:53
Odată, în secolul al patrulea, pe străzile Nicomediei, un tânăr a observat un copil mușcat de un șarpe. Aparent, moartea a venit recent ...

„> O rugăciune pentru sănătatea Sfântului Panteleimon cel Vindecător: la ce ajută? - 19.07.2018 11:53
Lumea modernă este îngropată în durerea celor care au devenit dependenți. Și cel mai adesea - dependent de droguri. Multe probleme, nemulțumire față de sine și de ceilalți, ...

Urmărește videoclipul: Mihai Barbu & Adonys Band - Nasu si cu finu Video 2018 (Februarie 2020).